Şimdi Ara

S/T> AMD PHENOM IIx4 965 B.E. C3 R. 125W & ASUS M4A79T DELUXE (EN HIZLI AMD!!) ŞOK FİYAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD PHENOM IIx4 965 B.E. C3 REV. 125W CPU ve ASUS M4A79T DELUXE 790FX/SB750 AM3 DDR3 ANAKART ikilisi şuanki EN HIZLI ve EN GÜÇÜ AMD MASAÜSTÜ ÇÖZÜMÜDÜR

Parçalar tertemiz ve de sıfırdan farksızdır; tertemiz, deformesiz orjinal kutuları, tüm kutu içekleri; faturaları, garantileri, anakart arka metali(arka ayna), sürücü cdsi, kabloları vs vs kısaca herşeyiyle eksiksiz ve ilk günki gibiler. İşlemci sadece 2 haftalık olup, orjinal işlemci soğutucusu ve AMD PHENOM II çıkartması hiç kullanılmamış, kutusunda beklemektedir. Parçaların ilk sahibiyim, kullandığım herşeyi son derece temiz ve de titiz kullanırım, alışveriş yaptığım arkadaşlarla iletişime geçip aldıkları ürünlerin nasıl olduğu ve ürünlerin kendilerine nasıl bir paketleme ile gönderildiği hakkında bilgi alabilirsiniz, onlar gerekli cevabı vereceklerdir Parçaları alacak olan arkadaş ürünler eline ulaştığında kutularını sıfırdan farksız birer ürün olarak açacaktır, kutu içeriği ve ürünler de sıfırdan farksız olacaktır

Ayrıca işlemci hususuna çok dikkat ediniz lütfen; satmakta olduğum işlemci C2 REV yani 140WATT TDP değerine sahip olan alt model değildir, en son çıkan ve C3 REV. 125WATT TDP değerine sahip olan modeldir. Ürün Kodu HDZ965FBGMBOX yani 125W C3 rev. olan CPU modeli

Linkte bulunan ürünle birebir aynıdır;
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-hdz965fbgmbox-phenom-ii-x4-965-am3-3.4ghz-8mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=41753

Gördüğünüz gibi PHENOM IIx4 965 B.E. C3 REV. 125W CPU sıfır satış fiyatı 400 TL dolaylarındadır
    ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA: HERKESİN VATANCARD'I VE DE WORLDCARD'I YOK! ORADA SAĞ TARAFTA BULUNAN SEKMEYİ; "VATANCARD İSTEMİYORSANIZ" KISMINI TIKLATIN, ASIL SATIŞ FİYATI ORADA YAZIYOR...

ASUS M4A79T DELUXE Anakartın sıfır satış fiyatı da 400 TL dolaylarındadır.

Kontrol için;
    http://www.hepsiburada.com/asus-m4a79t-deluxe-amd-790fx-5200-ht-ddr3-1600o.c-soket-am3-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52956

KDV DAHiL : 424 TL

Şuan için sadece BLOK SATIŞ;
    AMD PHENOM IIx4 965 B.E. C3 REV. 125W TDP CPU & ASUS M4A79T DELUXE ANAKART: SATILDI!!!

Bu fiyata bu ürünleri kaçıran üzülür Pazarlıksız son fiyattır, pazarlık yapmak isteyenler için fiyat 700 TL'den başlar

Takas opsiyonu öncelikli olarak Foxconn BLOODRAGE ya da Foxconn BLOODRAGE GTI x58 chipsetli anakartlarla ve Intel Core i7 920 D0 REV. CPU için geçerlidir. Alternatif x58 anakart tekliflerini de değerlendirebilirim Anakart ve işlemci sattıklarım gibi TR faturalı ve garantili olmalıdır

Ayrıca kullanmakta olduğum anakart standart voltajlarla 3GHZ+ (3.000 MHZ+) North Bridge Clock ile 7/24 kullanılabilmektedir.
     S/T> AMD PHENOM IIx4 965 B.E. C3 R. 125W & ASUS M4A79T DELUXE (EN HIZLI AMD!!) ŞOK FİYAT!

Gördüğünüz gibi hiçbir FSB ya da CPU çarpan artırımı söz konusu değildir, CPUnun standart değerleriyle alınmış bir sonuçtur Bu haldeyken bile anakart sıcaklığı 35C Anakart ve işlemci tek kelimeyle HARiKA...

Anakartı resmin sitesinden incelemek isteyenler linkden kontrol edebilirler

http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=lhJiLTN5huPfCVkW&templete=2

İşlemci 4GHZ çekirdek - 3 GHZ HT ve 3GHZ NB hızlarıyla 7/24 %100 stabil olarak kullanılabilir. İşlemci ve anakart son derece serin çalışmaktadır

DETAYLI TESTLER İÇİN;
    http://forum.donanimhaber.com/m_36521102/tm.htm

İLAN HERTÜRLÜ YORUMA KAPALIDIR!!! KURU KALABALIK İSTEMİYORUM, TEKLİFLERİNİZİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ SADECE VE SADECE P.M. YOLUYLA İLETİNİZ TEKRAR SÖYLÜYORUM, TEKLİFLER ve DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN SADECE P.M. ATININIZ. DİRETİP DE İLLAKİ SAÇMA SAPAN YORUM YAPACAM DİYENLERE DE ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM; KALBİNİZİ DE KIRARIM, RENGİNİZİ DE BOZARIM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 16 Ocak 2010; 11:57:59 >

• ilanla ilgili değilde vatancard ile ilgili ufak bi düzeltme yapmak isterim. vatancard her alışverişte otomatik olarak verilmektedir. hatta vatancard isteyip istemediğimiz sorulmamaktadır. bedava olarak verilmektedir. şahsen netten en az 6 sipariş verdim vatana. her seferinde bi vatancard gönderiyorlar . vatancard istemiyorsanız yazan bölüm aldatmaca olmakla birlikte gerçeği yansıtmayan fiyatları göstermektedir.

AMDnin en iyi ikilisi hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenism

ilanla ilgili değilde vatancard ile ilgili ufak bi düzeltme yapmak isterim. vatancard her alışverişte otomatik olarak verilmektedir. hatta vatancard isteyip istemediğimiz sorulmamaktadır. bedava olarak verilmektedir. şahsen netten en az 6 sipariş verdim vatana. her seferinde bi vatancard gönderiyorlar . vatancard istemiyorsanız yazan bölüm aldatmaca olmakla birlikte gerçeği yansıtmayan fiyatları göstermektedir.

AMDnin en iyi ikilisi hayırlı satışlar

Vatancard'sız nakit fiyatı 390 TL, Vatancard'lı nakit fiyatı 380 TL birşey fark etmiyor nasılsa Hadi ben de 10 TL indirdim fiyatı, fiyat oldu 650TL Bu arada asıl vurgulamak istediğim WorldCard fiyatıydı, biliyorsunuz saçma sapan kredi kartına taksitli fiyatları nakit fiyatı gibi vermeye çalışan GERİler çok Teşekkür ederim bu arada

• İlan o kadar allı güllü ki fiyatı bulmak için ciddi çaba sarfettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

İlan o kadar allı güllü ki fiyatı bulmak için ciddi çaba sarfettim.

Bulmuşsun bak Ne mutlu sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.