Şimdi Ara

Due Date (2010) | Robert Downey Jr.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Komedi
    Yönetmen:Todd Phillips
    Senaryo:Alan Freedland, Alan R. Cohen
    Yapımcı:Susan Downey, Todd Phillips, Scott Budnick, Daniel Goldberg
    Görüntü Yönetmeni:Lawrence Sher
    Müzik:Mark Agostino
    Oyuncular:Robert Downey Jr.
    Michelle Monaghan
    Jamie Foxx
    Zach Galifianakis
    Matt Walsh

Downey'in karısının doğumuna yetişmeye çalışırken kendini sinir bozucu bir yolculukta bulan bir adamı canlandıracağı filmde Galifianakis onun uyumsuz yol arkadaşı rolünde olacak. Monaghan ise Downey'in, kocasının dönüşünü beklerken doğum sancıları tutan karısını canlandıracak. Phillips'in arkadaşların olmadığı bir arkadaşlık filmi şeklinde tanımladığı komedi filmi Kasım 2010'da gösterime girecek.

alıntı:cinefan

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• robert coştu iyice nicolas cage gibi heryerde , yanındaki de hangoverdaki sorunlu eleman mı ? onu çok beğenmiştim o filmde
  • Robert son zamanlarda kaliteli filmlerde oynuyor ama niklıs amca biraz saçmaladı arada ama toparladı yine biraz

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün İnception başlamadan önce fragmanı verildi süperdi Downey gene yapmış yapacağını.

Aynen. Ben de ilk defa bugün izledim fragmanını. Güzel bir komedi filmi bizi bekliyor gibi.
    Zach Galifianakis yine Hangover'daki tiplemenin aynısı gibi. Hangover'ın da yönetmeni aynı olunca "acaba Hangover'ın devam filmi bu mu" diye düşündüm bi ara.

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün İnception başlamadan önce fragmanı verildi süperdi Downey gene yapmış yapacağını.

Evet. fragman baya güzeldi.. izlenir
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Inception'da fragmanını gördüm herkes gibi :) Bayağı eğlendim. Çok güzel gözüküyor. Robert Downey Jr.'ın tipinde komedi oynayacak adam tipi var zaten.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Fragman eğlenceli.The hangoverdaki karakter aynen buraya geçirilmiş sanırım

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • Severim bu adamı filmlerinide gözüm kapalı izlerim kalitesiz bir yapımda oynayacağını sanmam.
  • Robert Downey'nin her filmi izlenir.
  • Fragmanda görmüştüm bende.Bayağı gülmüştük.Bakalım bekleyelim hep beraber

www.youtube.com/watch?v=b97J89-Ilys

• Robert Downey Jr. bu aralar Wing Chun kung fu öğrenmiş diye duydum. Arkadaş bir kaç fotoğraf gösterdi de şaşırdım açıkçası.

Bu filmle bir alakası var mı?

Orijinalden alıntı: Heathen

Robert Downey Jr. bu aralar Wing Chun kung fu öğrenmiş diye duydum. Arkadaş bir kaç fotoğraf gösterdi de şaşırdım açıkçası.

Bu filmle bir alakası var mı?

Sherlock Holmes 2 için falandır belki 2 si gelecek heralde filmin sonua bakılırsa.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.