Şimdi Ara

Asus Eee Pc 1000h için Format = Recovery ( ilk günkü haline getirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
132.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Eee PC gibi dahili optik sürücüsü olmayan sistemlerde bu DVD'yi kullanıp geri yükleme yapmak için harici optik sürücüye ihtiyaç var)

Tanısı yanlış eee pc 1000h da kendi için de gizlenmiş bir recovery bölümü mevcut yani kullnıcılar kendi cabalarıyla usb den format atmalarına gerekte yok açılışta bios ekranına geçmek için F2 ye basacaklar sonra beyaz bir ekran gelecek biosta girip boot sekmesinde boot tercihini en altta bulunan Removable sekmesini seçildikten sonra sonra exit yapılıp tekrar açılırken F2 ye basıp beyaz eee pc ekranı geldiğinde F9 a basılı tutup gelen talimatları devam ettirip recovery yapılabilir yaklaşık 10 15 dk içinde bilgisayarınız ilk günkü oluyor korkmayın D: ye hiç bir şey olmuyor yedeklerinizi D: ye alabilirsiniz açıklamaları yapanlar ii incelerse görürler bende de asus 1000h var çok uğraştım bunu yapmak için ama çok basitmiş kullanan arkadaşlar duyurulur.

• RECOVERY İÇİN VİDEO ÇEKTİM UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR:http://www.****/video/amator-asus-eee-pc-recover-yapma-sistemi-ilk-gunku-halin/1476741
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhell

RECOVERY İÇİN VİDEO ÇEKTİM UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR:http://www.****/video/amator-asus-eee-pc-recover-yapma-sistemi-ilk-gunku-halin/1476741

adres niye yarım çıkıyor anlamadım yıldız olab yerler izlesene olacak

• quote:

adres niye yarım çıkıyor anlamadım yıldız olab yerler izlesene olacak

Alıntıları Göster
    cok saol kardes cok ısıme yaradı saolasın allah razı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maddinc

cok saol kardes cok ısıme yaradı saolasın allah razı olsun :)

Alıntıları Göster
    Hocam benim eee pc de ilk açılış esnasında direk f9 a hızlı hızlı basınca yada basılı tutunca otomatikman beyaz ekran ile fabrika ayarlarına geri dönüyo sanırım aynı olaydan bahsediyoruz hmm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkp13

Hocam benim eee pc de ilk açılış esnasında direk f9 a hızlı hızlı basınca yada basılı tutunca otomatikman beyaz ekran ile fabrika ayarlarına geri dönüyo sanırım aynı olaydan bahsediyoruz hmm :)

Alıntıları Göster
    Dostum çok işime yaradı. Sağol.
  • hocam merhaba, anlatmıssınız videonuzuda izledim ama benim bilgisayarda windows a geciyor...recovery yapmıyor sizce nedendir, yoksa bu bios daki boot ayarım mı yanlış, orda boot device priority var orayı mı ayrlayacam...yardım ederseniz cok svinrim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemel82

hocam merhaba, anlatmıssınız videonuzuda izledim ama benim bilgisayarda windows a geciyor...recovery yapmıyor sizce nedendir, yoksa bu bios daki boot ayarım mı yanlış, orda boot device priority var orayı mı ayrlayacam...yardım ederseniz cok svinrim...
    dostum normalde olması lazım benim bios ayrımlarında 1 numarada removable dev. işaretli sende istersen öyle bir dene oda olmasza partision magic yükleyip hard diskinde gizli 5 gb lık bir bölüm var mı diye bir bak istersen varsa olması lazım

bilgisayar acılırken f2 ye basıyorsun biosa girecek sonra esc yapıp cıkacaksın sonra tekrar açılırken f9 a bir kaç basılacak benim bilgisayarda oluyor kimisin de buna gerek kalmadan başlarken f9 a basarakta yapanlar varmış diye yorumlarda okumuştum benim bilgisayar bu şekilde olmuyor sen ikisinide dene ben sana bunları yazmadan tekrar denedim hiç video yaptıgın yolu izledim tekrar bir problem yok oluyor
    ya senin gizli recovery yerin varmı yok mu magicle kontrol et varsa olması lazım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

dostum normalde olması lazım benim bios ayrımlarında 1 numarada removable dev. işaretli sende istersen öyle bir dene oda olmasza partision magic yükleyip hard diskinde gizli 5 gb lık bir bölüm var mı diye bir bak istersen varsa olması lazım

bilgisayar acılırken f2 ye basıyorsun biosa girecek sonra esc yapıp cıkacaksın sonra tekrar açılırken f9 a bir kaç basılacak benim bilgisayarda oluyor kimisin de buna gerek kalmadan başlarken f9 a basarakta yapanlar varmış diye yorumlarda okumuştum benim bilgisayar bu şekilde olmuyor sen ikisinide dene ben sana bunları yazmadan tekrar denedim hiç video yaptıgın yolu izledim tekrar bir problem yok oluyor
    ya senin gizli recovery yerin varmı yok mu magicle kontrol et varsa olması lazım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    faydalı paylaşım için tşkrrler.
    asus eeepc min monitörü hiç açılmıyodu.
    f2 ne mucize tuşmuş...
    bazen büyük mutluluklar küçük tuşların arkasında olabiliyo...
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwer975

faydalı paylaşım için tşkrrler.
    asus eeepc min monitörü hiç açılmıyodu.
    f2 ne mucize tuşmuş...
    bazen büyük mutluluklar küçük tuşların arkasında olabiliyo...
    teşekkürler.

Alıntıları Göster
    hocalarım değerli arkadaşlar Eee PC 1001 HA format atmamıyıorum. bilgisayar açılı açılmaz hemen F2 ye tıklıyorum ondan sonra Boot seceneklerine geliyorum Oradan yani boot seceneklerinden 1st Boot Device yazan yerin karşısına Removable Dev. işaretliyip F10 ile kayıt edip çıkıyorum ondan sonra hızlıca F9'a sürekli basılı tutuyorum ancak yine removable ye geçmiyor direk vindowsa geçiyor neden bilen varsa çokacil yardım edebilirmi tşk ederim.

• çok işime yaradı teşekkurler,peki xp yi silip windows 7 kursak aynı yolu izledigimizde windows 7 li haline mi döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

çok işime yaradı teşekkurler,peki xp yi silip windows 7 kursak aynı yolu izledigimizde windows 7 li haline mi döner
    kolay gelsin ben asus eee kullanıcısıyım. dün bilgisayarim açılmıyordu açma tuşuna bastıktan sonra bilgisayarımda hiçbir işlem yapılmıyordu işlemci, monitör ve fun hiç biri çalışmadı. sonra forum sitesini okudum f2 tuşuna bastim açıldı. recovery yaptım.bu sabah açmak istedim yine aynı sorun açılmıyor ve f2 de bir işe yaramiyor :S:S acil yardımınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: infaz52

kolay gelsin ben asus eee kullanıcısıyım. dün bilgisayarim açılmıyordu açma tuşuna bastıktan sonra bilgisayarımda hiçbir işlem yapılmıyordu işlemci, monitör ve fun hiç biri çalışmadı. sonra forum sitesini okudum f2 tuşuna bastim açıldı. recovery yaptım.bu sabah açmak istedim yine aynı sorun açılmıyor ve f2 de bir işe yaramiyor :S:S acil yardımınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    hocam bilg. açılmıyordu sonra f2 basa basa açıldı. sonra yeniden başlatıyorum sorunsuz açılıyor ama bi kaç saat geçince açmak istiyorum açılmıyor. sonra f2 tıklıyorum bi miktar sonra açılıyor. mesala hocam o açılmadığı sırada şarja takıyorum şarj almıyor. sonra sarja takınca da açma tuşuna basıyorum açılmıyor hiç tuş işiği bile yanmıyor. çok garipleşti neden böyle birşey yapıyor. recovery de yaptim. biosdan mı kaynaklanıyor. bi keresinde bios la ilgili hata verdide anlamamiştim. yardımınızı bekliyorum. windows7 bilg. acil yardım edin lütfeen :((:(:(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: infaz52

hocam bilg. açılmıyordu sonra f2 basa basa açıldı. sonra yeniden başlatıyorum sorunsuz açılıyor ama bi kaç saat geçince açmak istiyorum açılmıyor. sonra f2 tıklıyorum bi miktar sonra açılıyor. mesala hocam o açılmadığı sırada şarja takıyorum şarj almıyor. sonra sarja takınca da açma tuşuna basıyorum açılmıyor hiç tuş işiği bile yanmıyor. çok garipleşti neden böyle birşey yapıyor. recovery de yaptim. biosdan mı kaynaklanıyor. bi keresinde bios la ilgili hata verdide anlamamiştim. yardımınızı bekliyorum. windows7 bilg. acil yardım edin lütfeen :((:(:(:(

Alıntıları Göster
    Darkhell tebrik ediyorum!gerçekten çok iyi bir paylaşım. Bravo arkadaşım!!!
    Bu arada boot'ta birinci seçenek remov. device iken ikincisi harddisk olsun.Böylece F9 bastığınızda recover ekranı yerine select boot device uyarısından kurtulursunuz.(Ben yaşadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrahdvonZarovich -- 26 Ekim 2010; 11:20:56 >

• hemen deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

hemen deniyorum
    StrahdvonZarovich
    Onbaşı

26 Ekim 2010; 11:19:59

Bu arada boot'ta birinci seçenek remov. device iken ikincisi harddisk olsun.Böylece F9 bastığınızda recover ekranı yerine select boot device uyarısından kurtulursunuz.(Ben yaşadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrahdvonZarovich -- 26 Ekim 2010; 11:20:56 >

Bir şey değil ben eee pcden cok memnunum hatta isim bile verdik arkadaşlarla ece diyoruz bu recovery için yaklaşık 2 ay uğraştım girmediğim site kalmadı en sonunda tesadüf eseri buldum kesin sonuç almak için 3 sefer aynı işlemi yaptım hepsinde oldu baktım hiç bir yerde yok eklemek istedim sanırım benim bilgisayarım tek değildir düşündüm

işinizi gördüyse ne mutlu

• quote:

StrahdvonZarovich
    Onbaşı

26 Ekim 2010; 11:19:59

Bir şey değil ben eee pcden cok memnunum hatta isim bile verdik arkadaşlarla ece diyoruz bu recovery için yaklaşık 2 ay uğraştım girmediğim site kalmadı en sonunda tesadüf eseri buldum kesin sonuç almak için 3 sefer aynı işlemi yaptım hepsinde oldu baktım hiç bir yerde yok eklemek istedim sanırım benim bilgisayarım tek değildir düşündüm

işinizi gördüyse ne mutlu

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler işimi çok kolaylaştırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih DAL

çok teşekkürler işimi çok kolaylaştırdınız

Alıntıları Göster
    çok kolaymış darkhell, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

çok kolaymış darkhell, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bir sorunum var
    eeepc açılış ekranına geçtiği anda donuyor
    hani şu asus eee pc yazıyor ya altta Press F2 to run Setup Press TAB..... yazan ekranda kalıyor
    ama hiçbir tuşu algılamıyor ne F2 ne TAB ne de başka bir tuş.
    normal PC olsa açar pili çıkarır vs. kurcalarsın belki düzelir
    ama burada hiçbir seçenek yok
    Recovery falan da imkansız çünkü hiçbir tuşu algılamıyor
    ne yapabilirim
    yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogasbes

merhaba arkadaşlar bir sorunum var
    eeepc açılış ekranına geçtiği anda donuyor
    hani şu asus eee pc yazıyor ya altta Press F2 to run Setup Press TAB..... yazan ekranda kalıyor
    ama hiçbir tuşu algılamıyor ne F2 ne TAB ne de başka bir tuş.
    normal PC olsa açar pili çıkarır vs. kurcalarsın belki düzelir
    ama burada hiçbir seçenek yok
    Recovery falan da imkansız çünkü hiçbir tuşu algılamıyor
    ne yapabilirim
    yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

Alıntıları Göster
    yokmu yardım eden fikri olan arkadaşlar?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.