Şimdi Ara

5800 XM Kablosuz Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu kablosuz modem olarak kullanmak istiyorum ama Turkcell internet değil de bulduğumherhangi bir kablosuz internet üzerinden. Ovi suite üzerinden denedim ama her seferinde turkcell internete bağlanıyor bunu değiştirmenin bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok da nickimde -- 3 Ocak 2010; 18:12:25 >

• Yukarı.
  • Yukarı.
  • Anlaşılması çok zor bi soru sormuşsun :) önce neyi hedeflediğini söyle.. bu sorudan ben telefon modem olarak kullanıp bilgisayardan internete bağlanma sorunu gibi anlıyorum.. ama turkcelle bağlanıyor diyince sorunun bu olmadığı anlaşılıyor.

telefonla internete kablosuz ağ kullanarak bağlanmak istiyor olsan "telefonu kablosuz modem olarak kullanmak istiyorum " lafı karıştırıyor bu sefer..

en uçuk olarak ise bulunduğun yerden kablosuz ağa telefonunu bağlayıp bundan faydalanarak bilgisayara internet bağlantısı vermeyi düşünüosan :) unut . bu pratikde olabilir gibi görünsede olmaz .. :D tavsiye olarak istediğğin bu ise kablosuz ağ kartları 10-15 tl civarında .. telefona yazık ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Anlaşılması çok zor bi soru sormuşsun :) önce neyi hedeflediğini söyle.. bu sorudan ben telefon modem olarak kullanıp bilgisayardan internete bağlanma sorunu gibi anlıyorum.. ama turkcelle bağlanıyor diyince sorunun bu olmadığı anlaşılıyor.

telefonla internete kablosuz ağ kullanarak bağlanmak istiyor olsan "telefonu kablosuz modem olarak kullanmak istiyorum " lafı karıştırıyor bu sefer..

en uçuk olarak ise bulunduğun yerden kablosuz ağa telefonunu bağlayıp bundan faydalanarak bilgisayara internet bağlantısı vermeyi düşünüosan :) unut . bu pratikde olabilir gibi görünsede olmaz .. :D tavsiye olarak istediğğin bu ise kablosuz ağ kartları 10-15 tl civarında .. telefona yazık ..

İstediğim tam olarak buydu. Yapabildiğini söyleyen bir arkadaşım vardı ama... Ben önce ona bir tekrar sorayım, olmadı alırım bir kablosuz ağ kartı artık.

• Yapılabiliyor ama tam olarka istediğiniz şekilde değil.

İlgili Konu için;http://ww3.guduwap.com/forum/f283/telefonunuzu-wireless-modem-olarak-kullanin-full-joikuspot-v2-60-907-12-03-10-a-73813/index3.html

Aslında orda Operatör İnternet yerine Başka Birinin WLAN'ını seçseniz belki yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v0ld3m0rt1s

Yapılabiliyor ama tam olarka istediğiniz şekilde değil.

İlgili Konu için;http://ww3.guduwap.com/forum/f283/telefonunuzu-wireless-modem-olarak-kullanin-full-joikuspot-v2-60-907-12-03-10-a-73813/index3.html

Aslında orda Operatör İnternet yerine Başka Birinin WLAN'ını seçseniz belki yapılabilir.

Malesef Olmuyor Sadece Operatörün Kendi Bağlantıların Kullanıma Sunuyor (Ave GPRS - Avea INTERNET Gibi)
    Wlan Ağı Seçemiyoruz :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N78 wireless sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonun wifi alıcı vericisini sadece tek yönlü kullanabilirsiniz yani hem wifi ile bir ağa bağlanıp hem de bu ağı dağıtmak imkansız birşey. tek yapabileceğiniz gsm şebekesinden aldığınız interneti wifi yi verici olarak kullanarak (joikuspot sayesinde tabii) modeme çevirmek...aslında ben bunu wifi ile alıp cepi usb den pc ye bağlayarak yapmanın yollarıını çok araştırdım ama bu da mümkün değil telefon buna müsade etmiyor maalesef. şu anda vodafone cepnet aylık 5800 joikuspot takılıyorum; günümüzün en ucuz interneti böyle mümkün oluyor :)
  • kardeşim 5800 ile wirelles bağlantısı ile yazıyorum dediğine çok uğraştım baktım olmuyo gittim bi wlan kartı aldım (30 yada 35 liraydı) daha ucuzlarıda var uğraşmana değmez yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.