Şimdi Ara

Skyfire Sorunu Çözüldü ! 5800 & N97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Önce 1.dosyayı yükleyin ama Skyfire'ı açmaya çalışmayın.
    - Sonra 2.dosyayı yükleyin ve Skyfire'ı açın güncelleme uyarısı verdiğinde kapatın.
    - Daha sonra da 3.dosyayı yükleyin veee

Artık kullanıma hazır!

NOT: ALINTIDIR!
    Linkleri 4 ayrı yere upload ettim arkadaşlar rahat rahat indirin

Download
    Alternatif
    Alternatif 2:http://r*pidshare.com/files/329533924/Skyfire_5800.rar.html
    Alternatif 3:http://r*pidshare.de/files/48933879/Skyfire_5800.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 3 Ocak 2010; 6:32:51 >

• ALFA SÜRÜMÜNDEN FELAN BAHSEDİLİYORDU BU OMU YOKSA BETASI ÇIKTIMI...
  • çok teşekkürler...
  • 2. dosya sertifika hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: el-ectronic

2. dosya sertifika hatası veriyor

Onun için telefonu hacklemen gerek arkadaşım forumu biraz araştırırsan rahat bulabilirsin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

ALFA SÜRÜMÜNDEN FELAN BAHSEDİLİYORDU BU OMU YOKSA BETASI ÇIKTIMI...

Evet bu alfa sürümü betası çıkmadı yani.1.kurduğumuz dosya virtual keyboard lı olan skyfire versiyonu
    2.kurduğumuz .168 versiyonu ve 3.sü de en son çıkan .194 versiyonu.umarım açıklayıcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 3 Ocak 2010; 14:52:09 >

• ocak ayında betası çıkacak zaten.Hemde Signed.

Ama gene iyi oldu.
  • Teşekkürederim dedıklerını yaptım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewilmacry. -- 4 Ocak 2010; 19:50:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok sağol dostum :) ..daha betası ocağın ortasındamı çıkar sonunda mı belli değil.. iyi oldu bu yöntem.. sorunsuz çalıştı bende ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 3 Ocak 2010; 19:44:26 >
  • @nsr1903

Çok teşekkürler arkadaşım, emeğine sağlık..
  • teşekkürler gerçekten çok faydan oldu.
  • Tskler
  • Bende bir problem var dediğiniz gibi yaptım 3.cüyü kurduktan sonra connecting diyor kalıyor öyle .nerdeki problem ?

Edit: 3-5 defa snra denedim girdi =) şimdilik sorun yok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 4 Ocak 2010; 1:52:27 >
  • Evet arkadaşlar bazen connecting yazıp bekliyor ama 2-3 kere tekrar deneyin bağlanıyor sonra.Betası çıkana kadar idare edelim hiç yoktan iyidir
  • arkadaslar size daha iyi birsey soyleyeyim,

cep telefonundan opera`nin sayfasina girin ve opera mini yuklemeyi secin, marka soracak ardindan model soracak, ve telefonunuza inanilmaz guzel dokunmatik ekrana uygun bir opera yuklenecek,

hayirli olsun
  • güzel program fakat programa girdikten belli bi süre sonra kapanıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan
    arkadaslar size daha iyi birsey soyleyeyim,

cep telefonundan opera`nin sayfasina girin ve opera mini yuklemeyi secin, marka soracak ardindan model soracak, ve telefonunuza inanilmaz guzel dokunmatik ekrana uygun bir opera yuklenecek,

hayirli olsun

boyle yorumlari gordukce insanin paylasim yapasi kalmiyo.arkadasim git yukle o harika operayi bakayim faceden video izleyebiliyo musun flash icerik goruntuleyebiliyo musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 5 Ocak 2010; 14:16:43 >
  • BENİMKİ HALA BAGLAMIYO CONNECT KALIYO YAA KAÇ DEFA DENEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özqür_34 -- 7 Ocak 2010; 15:17:57 >
  • Orijinalden alıntı: ere21m

BENİMKİ HALA BAGLAMIYO CONNECT KALIYO YAA KAÇ DEFA DENEDİM
    [/quote

Aynı durum bende de oluyor.
  • dostum cok tesekkurler...muazzam bir paylaşım..sayende zar zor aldıgımız cihazlarımız daha fonksiyonel oldu....
  • sertifia hatası sorununu açabilecek olan varmı,,telefonu hack lemek nasıl yapılıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.