Şimdi Ara

5800 satın almış olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepsiburada'da hizlial'da vs belirtilen 8 gb hafıza kartı hediyesi zaten kutu içinde mevcut olarak mı geliyor, yoksa harici olarak firmaların vermiş oldukları hediyeler mi bunlar ?

• Hayır kutu içerisinde mevcut yani telefoncu kartı vermek zorunda..
  • satış ekranında belirtmiş olsa da olmasa da her halükarda 8gblık kart geliyor diyorsun yani,
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

satış ekranında belirtmiş olsa da olmasa da her halükarda 8gblık kart geliyor diyorsun yani,
    teşekkürler..

Aynen özellik kesin olarak nokianın orjinal sitesinde dahi belirtilmiş.
  • o zaman ii bişe usta Almak lazım tel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

o zaman ii bişe usta Almak lazım tel.

ya @ertuy değiştir artık şu avatarı, senin mesajları görünce "ben bunu ne zaman yazdım" diyorum

iyi birşey tabi, harici olarak almaya kalksak hafıza kartını 45 liraya patlar bize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

o zaman ii bişe usta Almak lazım tel.

ya @ertuy değiştir artık şu avatarı, senin mesajları görünce "ben bunu ne zaman yazdım" diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu işe bir çeki düzen verilmesi lazım. saçmalık bu. paket içeriğini nasıl "hediye" diye yazarlar ki. ulan paketin içinde bu. şarj aletini yazıyor musun şarj aleti hediye diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

ya bu işe bir çeki düzen verilmesi lazım. saçmalık bu. paket içeriğini nasıl "hediye" diye yazarlar ki. ulan paketin içinde bu. şarj aletini yazıyor musun şarj aleti hediye diye

durum öyle değilmiş..

biraz önce cevap geldi. şöyle diyor:

"Talebiniz ile ilgili olarak 8 Gb hafıza kartı kampanyası sona ermiştir. sistemimizde satılan ürün payasa fiyatlarının altındadır ve yanında hediye olarak hafıza kartı gönderilmemektedir. Talep ettiğiniz taktirde 8 Gb hafıza kartı ürün yanında satınalabilirsiniz.
    Ayrıntılı bilgi almak için lütfen mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerimizi arayınız."

demek ki paketin içinden çıkmıyormuş

• nasıl ya ? ben aldığımda telefona takılıydı hafıza kartı
  • o değil de sizlerin paket içinden hafıza kartlarınız üzerinde nokia mı yazıyor, yoksa herhangi bir marka mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

nasıl ya ? ben aldığımda telefona takılıydı hafıza kartı

içine takılı olarak mı geliyor bir de?
    ve de kartın üzerinde nokia mı yazıyor
  • evet paketin içinde geliyor. 5800 8gb olarak satılmaktadır. içine takılı olarak gelir. ve üstünde nokia yazar.

http://www.hepsiburada.com/nokia-5730-xpressmusic-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=tekceonok5730x
    bu bendeki telefon buna da hediye yazmış adamlar. halbuki cihaza takılı geldi bende. buradan almadım ama sonucta nokia kom aş garantisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 3 Ocak 2010; 1:03:27 >
  • telefonun içinden kartı çıkarıp satyorlar o zaman :S
    madem üzerinde de nokia yazıyor, ne yapıyorlar ki çıkardıkları kartları
  • yok hocam öyle bişi. adamlar içinde gelen karttı hediye diye söylüyorlar. ayrı bir kart gelmiyor sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

yok hocam öyle bişi. adamlar içinde gelen karttı hediye diye söylüyorlar. ayrı bir kart gelmiyor sana.

tamam orasını anladım da telefonu satın alacağım internet sitesinden soruma karşılık gelen yanıt şu oldu:

"Talebiniz ile ilgili olarak 8 Gb hafıza kartı kampanyası sona ermiştir. sistemimizde satılan ürün payasa fiyatlarının altındadır ve yanında hediye olarak hafıza kartı gönderilmemektedir. Talep ettiğiniz taktirde 8 Gb hafıza kartı ürün yanında satınalabilirsiniz.
    Ayrıntılı bilgi almak için lütfen mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerimizi arayınız."

• hediye demişler adamlara bak. o hediye dğil telefonun bir parçası.
    Nokia müşteri hizmetlerine bir mesaj at bakayım.
  • evet, en iyisi durumu nokia'ya bildireyim..

bu arada yukardaki cevap şu soruma istinaden gelmişti:

"nokia 5800 cep telefonu için sipariş verecekken farkettim ki ürün sayfasında hafıza kartına dair bir bilgi verilmemiş. neredeyse tüm mağazalarda 8 gblık hafıza kartıyla birlikte satılıyor bu telefon. sizde de 8gblık hafıza kartı hediyesiyle mi geliyor acaba?"
  • nokia.com.tr
    5800
    paket içeriğinden alıntıdır.

"8 GB microSDHC card (MU-43)"
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.