Şimdi Ara

ARGO, BEL ALTI, KÜFÜR = KOMİK FİLM ... ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahşi Batının yorumlarını okuyunca böyle bir aşlık açayım dedim. Düşünceleriniz nedir bu konuda ? Bir komedi filminde ne ararsınız gülmek için ince espri mi,başlıkta yazanların bol olduğu film mi yoksa başka bir şey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 2 Ocak 2010; 17:15:12 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Küfürlü Komedi Filmleri: Mizahın Sınırları

Küfürlü komedi filmleri, mizahın sınırlarını zorlayan ve tartışmalı bir film türüdür. Bu filmler, kaba dil, müstehcen şakalar ve şok edici içerikleriyle tanınırlar.

Küfürlü komedi filmleri, genellikle toplum tarafından uygunsuz veya saldırgan olarak kabul edilen konuları ele alır. Bu konular arasında seks, uyuşturucu ve şiddet yer alabilir. Filmlerin amacı genellikle izleyicileri şok etmek ve güldürmektir.

Bazı izleyiciler küfürlü komedi filmlerini eğlenceli ve ferahlatıcı bulabilirken, diğerleri bunları saldırgan ve iticici olarak görebilir. Bu tür filmler genellikle kutuplaştırıcıdır ve izleyiciler arasında güçlü duygular uyandırabilir.

Küfürlü komedi filmleri, bazı eleştirmenler tarafından mizahın sınırlarını aşmak ve ahlaksızlıkla sonuçlanmakla suçlanmıştır. Diğerleri ise bu filmlerin sadece bir eğlence biçimi olduğunu ve sansürlenmemesi gerektiğini savunmaktadır.

Sonuçta, küfürlü komedi filmlerine verilen tepki özneldir ve kişinin mizah anlayışına ve hassasiyetlerine bağlıdır. Bu filmlerin ne zaman uygun olup olmadığı sorusu ise devam eden bir tartışma konusudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Küfür günlük hayatta sıkça duyduğumuz bir şey olduğundan filmlerde çok yadırgamıyorum, sonuçta ortada hakkaten komik,eğlenceli birşeyler varsa küfür de içerebilir benim için sorun yok şahsen

Yabancı filmlerden örnek verebileceğim

Bu türde en çok beğendiğim tek film var o da;

Euro Trip

Eğlenceli diyebileceğimiz yapımlar ise

Good Luck Chuck

My Best Friend's Girl

Mesela bunlar bol küfürlü,bel altı filmlerdir ama cidden eğlencelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 2 Ocak 2010; 17:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Küfür günlük hayatta sıkça duyduğumuz bir şey olduğundan filmlerde çok yadırgamıyorum, sonuçta ortada hakkaten komik,eğlenceli birşeyler varsa küfür de içerebilir benim için sorun yok şahsen

Yabancı filmlerden örnek verebileceğim

Bu türde en çok beğendiğim tek film var o da;

Euro Trip

Eğlenceli diyebileceğimiz yapımlar ise

Good Luck Chuck

My Best Friend's Girl

Mesela bunlar bol küfürlü,bel altı filmlerdir ama cidden eğlencelidir
    Hiç farketmez güldürmeyi başarsında hangi yöntemle yaptığı önemli değil benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

Hiç farketmez güldürmeyi başarsında hangi yöntemle yaptığı önemli değil benim için.

Aynen, ben güleyimde nasılı önemli değil. Topldan bazıları etkileniyorsa, örneğin çocuklar. Filmlerde yaş sınırlaması oluyor. Gitmesinler, götürülmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

Aynen, ben güleyimde nasılı önemli değil. Topldan bazıları etkileniyorsa, örneğin çocuklar. Filmlerde yaş sınırlaması oluyor. Gitmesinler, götürülmesinler.

Alıntıları Göster
    sadece küfürden ibaret olmasın ama
    içinde olayların estetiğine,durgunluğuna da güleyim
    film sadece küfürden ibaretse benim için değeri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

Kesinlikle. İnce esprilerle filmin tadına tat katılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Kesinlikle. İnce esprilerle filmin tadına tat katılsın.

Alıntıları Göster
    ''Superbad'' bunun için birebir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riazor

''Superbad'' bunun için birebir.

Alıntıları Göster
    Valla bu tarz filmler çok fazla seyirci çekiyo, ince esprilerle süslenmiş filmler ise fazla seyirci almıyo ülkemizde...
  • Usludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Usludur
    Bu yorumlarda da gördüğümüz üzere yabancı filmlerde küfür olması ''OK'' ancak yerli filmlerimizde olunca ''.OK''.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bu yorumlarda da gördüğümüz üzere yabancı filmlerde küfür olması ''OK'' ancak yerli filmlerimizde olunca ''.OK''.

Alıntıları Göster
    @Nike
    Yahşi Batıya gittin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

@Nike
    Yahşi Batıya gittin mi ?

Alıntıları Göster
    Tamamen küfür üzerine kurulmuş bir komedi filmi güzel olmaz ancak gerekli yerlerde küfür vs. olunca bir zararı olmuyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Tamamen küfür üzerine kurulmuş bir komedi filmi güzel olmaz ancak gerekli yerlerde küfür vs. olunca bir zararı olmuyor bence.

Alıntıları Göster
    Bir komedi filmi cümle başına küfür içerse bile işini yapıyorsa benim için olmuştur ;) Zaten normal hayatımda bol küfürlü konuşan, küfürü seven, küfür etmenin edebi bir estetiği olduğunu düşünen birisiyim.. Hiç yadırgamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Bir komedi filmi cümle başına küfür içerse bile işini yapıyorsa benim için olmuştur ;) Zaten normal hayatımda bol küfürlü konuşan, küfürü seven, küfür etmenin edebi bir estetiği olduğunu düşünen birisiyim.. Hiç yadırgamam..

Alıntıları Göster
    kemal sunal,zeki alasya,metin akpınar'ın bazı filmleri,keloğlan,hababam sınıfı komedi değil mi?
    ama her cümle küfür,bel altı,cinsellik,argo,saygısızlık,vahşi hareketler,insanların kusurları ile alay etme bunları mı içeriyor?
  • quote:

kemal sunal,zeki alasya,metin akpınar'ın bazı filmleri,keloğlan,hababam sınıfı komedi değil mi?
    ama her cümle küfür,bel altı,cinsellik,argo,saygısızlık,vahşi hareketler,insanların kusurları ile alay etme bunları mı içeriyor?

Alıntıları Göster
    @_oguzkaan_

Kimse senin savunduğun düşüncenin aleyhindeki bir şeyi iddaa etmedi ki.. Yanlış anlamışsın bence.. Başlıktaki üç şeyden ibaret olan filmlerin komik olup olmadığını ve bir komedi filminde hangi kriterleri aradığımızı sormuş konuyu açan kişi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

@_oguzkaan_

Kimse senin savunduğun düşüncenin aleyhindeki bir şeyi iddaa etmedi ki.. Yanlış anlamışsın bence.. Başlıktaki üç şeyden ibaret olan filmlerin komik olup olmadığını ve bir komedi filminde hangi kriterleri aradığımızı sormuş konuyu açan kişi..

Alıntıları Göster
    @yekialem
    ben sadece:
    quote:

bu mesaja cevap yazmak istemiştim.Yani kendi adıma söylüyorum bu yabancı yada şu yerli diyerek ayırım yapmam.Kastım buydu.tabii ki küfürlü filmleri seven insanlar olacak ki zevkler tartışılmaz.
  • quote:

@yekialem
    ben sadece:
    quote:

bu mesaja cevap yazmak istemiştim.Yani kendi adıma söylüyorum bu yabancı yada şu yerli diyerek ayırım yapmam.Kastım buydu.tabii ki küfürlü filmleri seven insanlar olacak ki zevkler tartışılmaz.

Alıntıları Göster
    Hea tamam o zaman bana yaptığın gibi "@nick" formatında yazsan hatlar karışmazdı
  • quote:

@yekialem
    ben sadece:
    quote:

Küfürlü filmleri sevdiğimi söylemedim. Gerektiği yerde kesinlikle kullanılmalı. Pis işler yapan adamlara bakıyoruz hepsi neredeyse kusursuz Türkçe kullanıyor. Böylece de yapay duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

@yekialem
    ben sadece:
    quote:

Küfürlü filmleri sevdiğimi söylemedim. Gerektiği yerde kesinlikle kullanılmalı. Pis işler yapan adamlara bakıyoruz hepsi neredeyse kusursuz Türkçe kullanıyor. Böylece de yapay duruyor.

Sanırsın Türk Dil Kurumu uyuşturucu kaçırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Sanırsın Türk Dil Kurumu uyuşturucu kaçırıyor.

Tanrı Aşkına mallar geldi mi mirim?
    Ah Adnan tabii ki geldi kuzum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.