Şimdi Ara

Apple, Windows 7 destekli Boot Camp'i ertelemiş görünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın 2005 yılında IBM işlemcilerinin yerine Intel işlemcilerini kullanmasıyla birlikte Mac kullanıcılarının bilgisayarlarına 2.işletim sistemi olarak Windows'u rahatça yüklemelerine imkan veren Boot Camp yazılımının Windows 7'e vereceği destek bir süre daha gecikecek gibi duruyor.


    Windows 7'nin 22 Ekim'de kullanıcıyla buluşmasının ardından Apple, Boot Camp yazılımının Windows 7 ile uyumlu hale gelmesi için güncellemeye gerek duyulduğunu ve bu güncellemenin yılın sonuna doğru yayınlanacağı açıklamıştı. Ancak 2009'u geride bırakmamıza rağmen Apple bu güncellemeyi yayınlamadı.


    Apple'ın destek birimindeki çalışandan gelen bilgilerde, Boot Camp'in Windows 7 desteği için gereken son versiyonunun muhtemelen hala testte olduğunu ve önümüzdeki zamanlarda kullanıcıya sunulacağını gösteriyor.





  • Win 7 nin MSnin dahi beklemediği ilgiden sonra geciktirmeleri gayet doğal.
  • açıkcası benim macbook'umda 15 gb lık bir windows 7 bölüntüsü var. Multitouch dahil bütün fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. hatta mac bölüntüsünün diskini bile görüp okuyabuliyorum. yani bu haberi bi kac yerde daha görmüştüm ama pek anlam verememiştim. yani bende tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. peki ozaman windows 7 desteği ne anlama geliyor olabilirki başka? benmi yanlış anlıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxiabit

    açıkcası benim macbook'umda 15 gb lık bir windows 7 bölüntüsü var. Multitouch dahil bütün fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. hatta mac bölüntüsünün diskini bile görüp okuyabuliyorum. yani bu haberi bi kac yerde daha görmüştüm ama pek anlam verememiştim. yani bende tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. peki ozaman windows 7 desteği ne anlama geliyor olabilirki başka? benmi yanlış anlıyorum


    Sizin gibi birçok kullanıcı var ancak Apple'ın yaptığı resmi açıklama da Boot Camp'in Windows 7 için güncelleştirme geçirmesi gerektiği açıklanmıştı.
  • isteyen herkes kurabiliyor zaten windows 7 yi.sorun install ederken ekran kararmasi..bunuda halletmek icinde zahmetli yolu var.ayrica windows 7 driver destegi hala eksik.mesela isight in mikrofonu calismiyor.bluetooth da calismiyor (klavye ve fare calisiyor ama device manager da hala bluetooth donanimi yuklenmedi gosteriyor).Bugun butun driver lari yuklememe ragmen multi touch faremin multitouch ini kullanamadim mesela.Onun disinda sorunsuz ve hizli calisiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    macbook pro win7 vista bootcamp tanıttım herşey sorunsuz çalışıyor


    aynen
  • Ben de Win7 kullanıyorum Boot Camp ile, fakat bir sorun var, multitouch update'i bir türlü yapılamıyor. Apple Software Update güncellemeyi indiriyor, kuruyor gibi görünüyor, başarılı dedikten sonra yeniden başlatınca aynı update'i tekrardan indirmek istiyor. Bu sorunu duyan var mı?
  • ben ilk defa duyuyorum böyle birşe. kendimle beraber bir kaç arkadaşımada yükledim. ama bi sorun çıkmamıştı. windows'a ilgilibir sorun gibime geldi.
  • fazla ısınma sorununa çözüm bulsalar, çift ekran kartlı macbook prolar da windows ta da istediğimiz kartı kullanabilsek.. Bootcampte windowsu açınca fazla ısınmadan aleti bitiriyormuş gibi geliyorum, biran önce mac os a geçmek için psikilojik baskı oluyor üstümde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asilx

    fazla ısınma sorununa çözüm bulsalar, çift ekran kartlı macbook prolar da windows ta da istediğimiz kartı kullanabilsek.. Bootcampte windowsu açınca fazla ısınmadan aleti bitiriyormuş gibi geliyorum, biran önce mac os a geçmek için psikilojik baskı oluyor üstümde...


    Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.