Şimdi Ara

Otomobilimde hoparlör değişimi (BOSE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar..

    Otomobilimin mevcut ses sisteminde ufak ama kaliteli değişiklikler yapmayı düşünüyorum.Biraz orjinal severim.:) Orjinal teybim kalacak şekilde, aracın önlerdeki iki hoparlörünü değiştirmek istiyorum.Ama bu hoparlörleri Audi 07-08 modelde kullandığı aşağıda fotoğraflarını eklediğim hoparlörü kullanmak istiyorum.

    Daha sonra arka kapılardaki boş olan yerlerine 2 tane daha böyle BOSE marka hoparlör takabilirim..Hatta girişmişken kesin takarım..Vede mercedes, audi gibi üst sınıf araçlarda standart gelen gizli yerlere monte edilmiş subwoofer'ların çıkmasından alayım diyorum..Veya önerileriniz ne olur?

    Bu hoparlörlere 59 dolar+kargo ödeyeceğim gibi ..Tabikide pahalı ama BOSE olması hoşuma gitti.Daha önceki aracımda HERTZ marka komponent kullanmıştım.Memnundum ama daha temiz bir ses elde etmek istiyorum.Yüksek volume ihtiyacım yok.Sadece ses bozulmasın, temiz çıksın.Birde derinden ufak bass vurdumu tamamdır..

    Aracım Skoda Roomster (vw-orjinal teyp kullanıyorum)
     Otomobilimde hoparlör değişimi (BOSE)




     Otomobilimde hoparlör değişimi (BOSE)


     Otomobilimde hoparlör değişimi (BOSE)


     Otomobilimde hoparlör değişimi (BOSE)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 1 Ocak 2010; 19:45:34 >



  • Merhaba bende sizinle ayni dusunceleri paylasiyorum. Bende de 2001 A4 var. Sizin bahsettiginiz gibi orj teybi degistirmeden. cikma bir bose seti bulup takmak istiyorum. epey arastirdim. cikmacilari taradim. fiyatlar yuksek ve tam araca uygun olanini bulmak pek mumkun olmuyor. ve fiyatlarda 1000 tl civarlarinda. ustelik aracimda arka kapidaki hoparlor yeri kapali. sadece on kapi ve arka cam kisminda mevcut sistem var. aldigin 6 adet hopaloru nasil monte ettirecegim o da baska bir porblem.
  • şu gizli subwoofer işini biraz açabilirmisiniz bende bunun gibi birşeyler yaptırmayı düşünüyorum teyp orjinal kalacak şekilde araç megane 4 tne kapılarda hop. var öneriler konuda açmıştım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.