Şimdi Ara

5800 Bluetooth Sorunu !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5800'ım da bluetooth ile aldığım mp3 video v.s. dosyaları hafıza kartına taşıyamıyorum. Gelen mesajı seçip taşı dediğimde mesajların içinde ki klasörlerim seçeneği çıkıyor sadece. Hafıza kartının içerisinde ki sesler, videolar gibi klasörlerin içine taşınmıyor mu? Bunun bi ayarı ve bu ayarı bilen birisi varsa lütfen yardım etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: PASHAAA

Arkadaşlar 5800'ım da bluetooth ile aldığım mp3 video v.s. dosyaları hafıza kartına taşıyamıyorum. Gelen mesajı seçip taşı dediğimde mesajların içinde ki klasörlerim seçeneği çıkıyor sadece. Hafıza kartının içerisinde ki sesler, videolar gibi klasörlerin içine taşınmıyor mu? Bunun bi ayarı ve bu ayarı bilen birisi varsa lütfen yardım etsin..

n81 ile n86 da gelen msjı açıp kaydet diyorum, kendisi ekleniyor galeri yada müziklere,
  • ben şarkılarda şarkıyı açıyorum o çalmaya başladıktan sonra geri diyorum kaydedilmedi kaydedeyimmi diyor o arada kaydediyorum
  • Galeriden açtığın zaman geri dediğinde arka planda çalmaya devam ediyor, herhangi bi soru sormuyor kaydediyim mi gibisinden. Sürekli geri dediğin zamanda kapatıyor şarkıyı. Acaba mesajı ilk aldığında mı yapıyorsun bunu ?
  • arkadaş yollamış bana ben bi 3 saat sonra mesajlarda gordum bluetooth olarak sonra tıkladım otomatik çaldı sonra şarkıyı durdurup geri yaptığımda kaydedilmedi kaydedilsinmi dedi.ayrıca mesaja bakmadığım haldede kaydedilmiş yani tum gelenler kaydedilmişti
  • mesajlardan sildiğim zaman hafıza kartında kaydedilmiş şekilde kalır yani öyle mi
  • bende oyle oldu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    N78 wireless sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deneyelim bakalım
  • en iyi başlık bu sanırımm müzikler vs bunlar kaydedilebiliyo amabluetooth la program aldığım zaman bunlar sadece yükleniyo hafıza kartına taşıyamıyorum bunun yolunu bilen lütfen yazsın..
  • ben sordum yine ben cevaplıyayim biraz önce buldum.. xplore programından menü-tools-messaging de bulabilirsiniz..
  • ya aynı sorun bende de var 5800 kullanıyorum buluetootla gönderilen her şey msjlara kaydediliyor taşı dediğim zaman msjların herhangibiyerine kayıt ediliyor bluetootla gelen resim müzik vs gibi şeyleri nasıl hafıza kartına taşıyabilirim yardım edin lütfen[simage][/simage]
  • bi de bir sorunum daha var 0 facebooedan kullanamıyorum vodaone hattım var vodafone live dan giriyorum facebook dediğim zaman ücrete tabi olacaksınız diyor bide 0 facebook vodafone için ayarlarını biliyosanız yarmcı olunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: redfantom

ya aynı sorun bende de var 5800 kullanıyorum buluetootla gönderilen her şey msjlara kaydediliyor taşı dediğim zaman msjların herhangibiyerine kayıt ediliyor bluetootla gelen resim müzik vs gibi şeyleri nasıl hafıza kartına taşıyabilirim yardım edin lütfen[simage][/simage]

Ya bunun basit bir yolu var...

Mesajlar > Seçenekler > Ayarlar > Diğer > Kullanılan Hafızayı hafıza kartınız olarak ayarlayın.

Daha sonra müzik video felan geldiğinde kaydedilsin mi sorusuna evet deyin.

Hafıza kartında Attechments klasörüne kaydetmiş oluyor...
  • ben bunuda denedim msjlarımıda hafıza kartına kayıt ediyor ben sadece bluetootla gönderilenleri hafıza kartına kayıt etmek istiyorum eğer bide diğer sölediğim hakkında bişey biliyosan sölermisin ve bende öle bir dosya yok nereye kayıt edildiğinide bulamıyorum
  • tamm bluetooth sorununu hallettim de vodafone ile 0 facebook yada internete giremiyorum facebooka girdiğimde tl den gidiyor bunun için napmam lazım yardımcı olursanız vodafone ayarını bilen varsa sölesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.