Şimdi Ara

icf marka ocağımız 2.kez patladı ne yapmamız gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.icf.com.tr/prodview.php?prod=455

2540 ICF 476 HGG9055SP2 2,5 W FR bu model icf ocağımız ilk geldiği gün patlamıstı cam garanti dahilinde değil demişlerdi bende daha kullanmadan nasıl patlar dava açarım diye korkuttum ve ücret almadan değiştirdiler ve fabrikadan cıktından sonra darbe aldıgını söylediler hatayı kabul ettiler aradan 6ay geçti bu camda patladı tuz buz oldu iyiki önünde biri yemek yapmıyordu yuzune gözüne bişey gelmedi kimsenin şimdi benim ne yapmam gerek camın parasını istiyecekler ve bu sefer hata sizde diyemem 6ay olmus kullanalı ve durduk yere patladı

1)ya biri yemek yaparken patlasaydı gözüne cam girseydi hesabını kim vericek
    2)durduk yere bu cam sürekli patlıcaksa ben baska ocak alıyım
    3)c icf şirkam garanti dahilinde değil cama parada vermek istemiyorum nasıl yaptırcametine ne tür bi şikayette buluncam hem ocagı aslında istemiyorum bile 3.kez patladıgı zaman basında biri olursa ya ailemden birine zarar gelirse alsın ürünlerini götürsünler banada paramı versinler
    4)hata yine bizde değil eminin

su an cok sinirliyim ve korkuyorum kardeşim annem basında olsaydı onların basına bişey gelseydi ne yapıcaktım ben

yaptıkları camlar ısıya ve darbeye dayanıklı camlar

bi yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 31 Aralık 2009; 14:18:23 >

• Yazdıklarıma kızma sadece düşün...Ocağın altında cam her zaman risk...Bunlar ısıya dayanıklı sekurit camlar..ocakta yemek pişerken cam sıcakken üzerine demir kaşık düşer, kepçe düşer....yemeğe su koyulurken soguk su düşer, sıcakken üzerini bezla silmeye kalkarsın soğuk su değer patlar...Er geç patlar...Eskişehir ıcf na yaz durumu sor...Bu camlarda kalite problemi var gibi.. Ucuz yollu isterlerse yaptır. Çok .Para isterlerse cam taktırma..kalın bir inox plaka al . Gerçek inox olsun sor soruştur..Paslanmaz...aynı ebadda kestir, Ocak yerlerini lazer ile oydur...Getir yerine tak...Ömürlük olur...cama para verme...Kaç kez taktırsan yine kırılacak.Her cam patlamasında ..para ödemenin ve her zaman strese girmenin gereği yok...Karar ve tercih sizin....Nacizane tavsiyemdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ocak 2010; 13:11:06 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• Camı kırılan ocağın markası ICF, Arçelik, Vestel veya ECA grubundan biri olmasaydı nasıl bir cevap verecektiniz acaba taşkafa bey

üstüne bişey düşmedi durduk yere patladı
  • Candoğan yeni yılını kutlarım...Aynı soruyu sorsam ? Bu ocak Sıemens - Bosch - Profilo gurubundan olsaydı ne yazacaktın ?....Malının özürlü olduğunu kabul ettilerse.... Ben olsam paramı isterim. Üçüncü kez cam istemiyorum...Ben deneme tahtası değilim adam gibi malını yap, üret. Yıpranma testlerini, camın sıcaga , darbelere dayanma gücünü dene, sına, malına güveniyorsan piyasaya ver derdim... TAMAMI İNOX DAHA ÜST MODEL BİR OCAKLA DEĞİŞİRDİM.... Şahsi düşüncem....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Ocak 2010; 10:29:57 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Para iadesi isteyin bence. Israrlı ve ikna edici konuşursanız kabul edeceklerdir, ki zaten hakkınız da.

Ben de diyordum ki candogan62 epeydir forumda yok, bir şey almak gerekse bilgisine güvenip sorabileceğimiz kimse yok.
    Sizi burada görmek iyi bir şey..
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.