Şimdi Ara

DTS'i AC3'e çevirme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
25
Favori
121.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elharess

    Kullanması çok basit. Add Files'tan MKV dosyanı ekliyorsun. Üst menüde Audio Optionsa gir. Daha iyi ses kalitesi için Audio bitrate değerini 640 yap. CPU kısmında işlemcinin çekirdek sayısına göre Single yada Multi Core seçeneklerinden birini seç. En altta da destination folder var, orayada işlem bittikten sonra dosyanın kaydedilmesini istediğin yeri seç, başka hiçbirşeye dokunma. Bu kadar basit. DTS ses verisinin yeni oluşan AC3 ile beraber hala MKV içinde kalmasını istiyorsanda Keep Original Stream'i işaretle. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    hocam bu programı deniyorum şimdi cok ihtiyacım var usb ile tv den oynatınca bazı filmler desteklenmeyen ses uyarısı veriyor o yüzden bu programı kullanıyorum şuanda işlemi yapıyor ama benim merak ettiğim bir soru var, 6 gb lık bir film başka dosyaya kaydet diyorum mesela kaydedileceği yeri seçince filmi olduğu gibi oraya mı atıyor yoksa film den ayrı bi dosya oluşturup mu oraya atıyor? daha sonra o oluşturduğu dosyayla birlikte aynı klasöre mi atacağım film i aynı isimle vs.. nasıl oluyor ? orasını anlamadım.
  • hallettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc34 -- 24 Mart 2012; 17:40:11 >
  • Arkadaşlar bir sürü çevirme programı denedim.Olmadı.Amaaaa bu mkv2ac3_64bits_ver133 programla ki benim pc 64 bit ve 32 versiyonuda google a yazınca çıkıyor aynı sitede var.elimdeki bütün dts ses formatındaki filmleri ac3 e sorunsuzca çok kolay çevirdi.Input a filmi gösteriyorsunuz çıkışa da bi yer gösteriyosunuz ben hdd yi gösterdim.Sorunsuzca yaptı.Hiç hata mesajı almadım.Şimdi 3d altyazı işini araştırıyorum.çünkü divxplanet ten altyazı indirince film üç boyutlu altyazı iki boyutlu olunca görüntü bi garip oluyo gözü ağrıyor insanın ama o da bi şekilde çözülüyordur eminim.
  • anlatım için çok teşekkürler faydalı bir konu olmuş mkvmerge gibi prolarlada yapıldığını duymuştum ama sanırım en pratiği bu olsa gerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkanerguner

    Arkadaşlar bir sürü çevirme programı denedim.Olmadı.Amaaaa bu mkv2ac3_64bits_ver133 programla ki benim pc 64 bit ve 32 versiyonuda google a yazınca çıkıyor aynı sitede var.elimdeki bütün dts ses formatındaki filmleri ac3 e sorunsuzca çok kolay çevirdi.Input a filmi gösteriyorsunuz çıkışa da bi yer gösteriyosunuz ben hdd yi gösterdim.Sorunsuzca yaptı.Hiç hata mesajı almadım.Şimdi 3d altyazı işini araştırıyorum.çünkü divxplanet ten altyazı indirince film üç boyutlu altyazı iki boyutlu olunca görüntü bi garip oluyo gözü ağrıyor insanın ama o da bi şekilde çözülüyordur eminim.

    Java tabanlı bir program var 3d subtitler gibi bir şey... Orada ufak bir iki ayar ile alt yazına derinlik etkisi verebiliyorsun... Bilgisayardan hdmi ile bağlayıp izleyince problem yok ama her media player desteklemiyor 3d alt yazıları... Lg tv lerde derinlik etkisi verilmiş altyazıları desteklemiyor...
  • teşekkürler işe yaradı
  • DTS yi AC3 formatına MKV2AC3 ile sorunsuz çevirebilirsiniz.Sadece dosyayı seçin ve start diyin uğraşmaya hiç gerek yok ses kalitesindeki farkı hissetmessiniz bile.
  • Mesajım bulunsun takip için.
  • MKV2AC3 4ever.Uzun zamandır kullanıyorum.Mükemmel bir program.
  • selamlar... mkv2ac3 için tavsiye edeceğiniz bir sürüm var mı arkadaşlar ? en son sürüm her zaman iyi midir yoksa :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhan -- 7 Mayıs 2012; 17:05:00 >
  • MKV-DTS. to.AC3.Multi-File.Automated.Converter

    Ben de şöyle bir program kullanıyorum. Sesini dönüştürmek istediğiniz filmi fareyle tutup üzerine bırakıyorsunuz. 640 kbs olarak çevirip aynı klasöre adına ac3 eklenmiş şekilde kaydediyor.Bayağı da hızlı yapıyor bu işi.
  • arkadaslar bu program ıle ac3 e cewırıyorum ama yıne acmıyor mkv dosyası onceden acıyordu sımdı hıc ama hıc acmıyor goruntu bıle gelmıyor neden acaba? bırde goruntu oldugu halde ses gelmeyen mkv fılmlerım war
  • ben de bi deneyeyim.

    denedim oldu, başarılı yönlendirmeler için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 4 Haziran 2012; 21:58:05 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,
    DTS formatlı filmlerin bir kısmını mkv2ac3 programı ile ac3'e çeviriyorum fakat bazı dosyalarda "64 bit sürümünü kullanın" şeklinde bir uyarı geliyor. Zaten 64 bit kullanıyor olmama rağmen bazen aldığım bazen de almadığım bu hatanın sebebi nedir, yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

    Teşekkürler şimdiden.
  • merhaba ben internetten bluray filmler indiriyorum.bunları pc de saklamam biraz zor.çünkü kapasite zorluyor.bunun için HDD aldım filmleri buna attım.HDD yi tv ye bağladığımda filmleri görüyor fakat açmıyor hata veriyor.Filmler mkv uzantılı.pc yi tv ye bağladığda izleyebiliyorum ama ben HDD yi bağlayıpta izlemek istiyorum.fakat hata veriyor.bunun için ne yapmak gerekiyor ya da filmlerin formatını mı değiştirmelyim.Bu bahsettiğiniz program ses için yanılmıyorsam.teşekkürler
  • mkv2ac3 Programını kullanımını biri anlatabilirse çok yardımcı olursunuz vallahii.
  • selamlar. acil yardım da bulunabilirseniz çok memnun olurum. olay şu:

    ben 1-2 yıldır EZmkvDTStoAC3.v12 programıyla dts dosyasını ac3 e çevirmekteydim. burda bir sorun yok. fakat 1080p bluray dosyaları 10 20 gb oldugundan bir süre sonra bu boyutta indiremeyebiliyorsun. bende düşük boyutlu (1 gb ile 2 gb arası) 1080p brrip filmleri indirmeye başladım fakat formatı mp4. (sitenin linkini de yazabilirim çok faydalı bir site)

    görüntüde bir sorun yok, 1920x1080 gene, fakat full hd led tv sesi algılamıyor. daha önceleri DTS sesi algılamadıgından AC3e dönüştürüyordum fakat o filmlerin formatı mkv idi. ve bu dönüştürme işlemi 10 - 20 dk gibi bir sürede oluyordu sadece sesi dönüştürdügümden.

    sorum mp4 formatlı 1080p bir filmin sesini nasıl ac3 gibi yada o tip led tv nin algılayabilecegi bir sese dönüştürürüm? total video conventer ve total audio conventer denedim olmadı. yani birkaç yolu var videoyu mkv yapıp sesi ac3 yapıp dönüştürüyo sanırım ama çok çok uzun sürüyor. ben eskisi gibi sadece sesi dönüştürüp halletmek istiyorum. saygılar.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Popcorn Audio Converter'ı uzun zamandır kullanıyorum. Genelde pek hata ile karşılaşmıyordum. Ama son birkaç gündür garip hatalar almaya başladım.

    İlki, sesi AC3 çevirme işlemini tamamlıyor, yalnız filmin bazı kısımlarında ses yok oluyor.

    İkincisi, bugün karşılaştığım bir problem: Çevirme işlemini bitirdiğinde bir baktım, filmdeki Türkçe ses izini kaldırmış program.

    Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Popcorn Audio Converter'ı uzun zamandır kullanıyorum. Genelde pek hata ile karşılaşmıyordum. Ama son birkaç gündür garip hatalar almaya başladım.

    İlki, sesi AC3 çevirme işlemini tamamlıyor, yalnız filmin bazı kısımlarında ses yok oluyor.

    İkincisi, bugün karşılaştığım bir problem: Çevirme işlemini bitirdiğinde bir baktım, filmdeki Türkçe ses izini kaldırmış program.

    Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar

    Dts - Ac3 çevirimi için bir katkıda benden olsun!..

    Convert işlemi için Total Video Conver programını tavsiye ederim.[size=3]

    "New Task/Import Files" yoluyla filminizi programa aktarın


     DTS'i  AC3'e çevirme


    Arkadaşım
    Eline sağlık, çok faydalı bir bilgi olmuş ve bende yararlandım.
    Total Video Converter ile filmdeki DTS sesi AC3 yaptım ve çıkan sesi de MKVMerge ile filme ekledim çok güzel oldu.
    Doğrusu, DTS sesi direkt olarak AC3'e çevirmeyi Total Video Converter ile hiç denemedim ve duymamıştım. İnsan araştırınca birçok yararlı bilgiye ulaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.