Şimdi Ara

5800 xm şarj bitme süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım 5800 ı ilk gun bataryanın içindeki sarjla kullandım bitince 15 saat sarjda tuttum ilk olduğu için bu sabah saat 8 de telefonu aldım sarjdan çektim saat 18 e kadar yani 10 saatte sarjı bitip kapandı gün içinde yaptıklarım;

Gps e toplam 3 dk ya girmişimdir ya girmemişimdir
    müzik 2 sarkı dinledim
    video hiç
    onun dışında telefona program atıp yukledım biraz denedim bi 30-40 dk uygulama açık durdu
    sms çektim ve aldım.

sizce normalmi yoksa bi sorun varmı?

• "Network Mode" olarak "UMTS" ya da "Dual Mode" seçerseniz batarya çok daha çabuk bitiyor.
  • Normal değil teknik servise götürmeni öneririm.Benim 5800 en az 3-4 gün dayanıyor hep açık kalmasına rağmen.
  • Umts olsa bile o kadar çabuk bitmemeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

"Network Mode" olarak "UMTS" ya da "Dual Mode" seçerseniz batarya çok daha çabuk bitiyor.

Bende dual mode açık telefon şarjı 1 gunde bıtıyor hıc bısey yapmamama rağmen.telefon ışığıda en düşükte seçili.

bu umts,dual mode,gsm nın farkı nedır birbirinden ?
  • Benim ilk şarj 24 saat gitmişti,
    ikinci şarjdan sonra 48 saat oldu, 3 diş duruyo,
    bi kaç kez şarj et iyice bitir hemen belli olmaz şimdiden sorun olup olmadığı
  • BEnimde en az 2 gün gidiyordu nazar değdi bugün sabahtan akşama kadar bitti bişeyde yapmadım telefonla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğal. şarjının tam anlamıyla oturması bir ayı bulabilir... benim 1 ayı geçti yeni yeni 3gün sürmeye başladı. Sürekli mesaj GPS ve müzik de cabası...
    İlk 3 hafta her gün şarja takıyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

doğal. şarjının tam anlamıyla oturması bir ayı bulabilir... benim 1 ayı geçti yeni yeni 3gün sürmeye başladı. Sürekli mesaj GPS ve müzik de cabası...

Dostum hiçbir telefonumun bataryası bu kadar dayanıklı değildi bence batarya konusunda süper bir performans sergiliyor bu telefon haksızmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

doğal. şarjının tam anlamıyla oturması bir ayı bulabilir... benim 1 ayı geçti yeni yeni 3gün sürmeye başladı. Sürekli mesaj GPS ve müzik de cabası...

Dostum hiçbir telefonumun bataryası bu kadar dayanıklı değildi bence batarya konusunda süper bir performans sergiliyor bu telefon haksızmıyım?

çok doğru kardeşim, haklısın... Bu telefonu ebem kullansa 10günü geçer şarjının bitmesi. Kaldı ki 24 saat de açık kalıyor benim telefon. Ona rağmen 3 gün yetiyor.
  • Ya ben telefonu 6-7 ay önce askerdeyken gördüm beğendim geldiğimde alacaktım 800-900 falandı o zaman ha şimdi ha bugün ha yarın birazda iphone karıştırıyordu kafamı indirime girdi gittim aldım ve inanılmaz memnunum ve mutluyum değiştireceğimi sanmıyorumda şarj konusunda bütün telefonlarım 1buçuk gün giderdi bundan önce N80 kullanıyordum ondada bu saatte fullesem yarın gece ben uyurken bitecekti bunda öyle bir problemim yok ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

"Network Mode" olarak "UMTS" ya da "Dual Mode" seçerseniz batarya çok daha çabuk bitiyor.

Bende dual mode açık telefon şarjı 1 gunde bıtıyor hıc bısey yapmamama rağmen.telefon ışığıda en düşükte seçili.

bu umts,dual mode,gsm nın farkı nedır birbirinden ?

cevap verebilcek yok mu ?
  • Bildiğim kadarıyla yazıyorum, yanılıyor olabilirim.. umts seçersen görüntülü konuşma ve 3g için kullanırsın. GSM seçersen sadece normal konuşma için geçerlidir.. Dual da her ikisi birden geçerli işte..
  • Az kullanımda (ufak tefek aramalar,5-10 mesaj,1 saati geçmeyecek müzik dinleme, günde 5-10 dakika internet kullanımı,biraz kurcalama) 4.5 - 5 gün
    Yoğun kullanım (hergün 3 saat müzik dinleme, video izleme,gps kullanımı,1 saatlik internet kullanımı,20 dakikadan fazla arama, yoğun mesajlaşma,üst üste tema program yükleme v.b..) 2-3 gün gitmekte şarj. Telefon 10 günlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Az kullanımda (ufak tefek aramalar,5-10 mesaj,1 saati geçmeyecek müzik dinleme, günde 5-10 dakika internet kullanımı,biraz kurcalama) 4.5 - 5 gün
    Yoğun kullanım (hergün 3 saat müzik dinleme, video izleme,gps kullanımı,1 saatlik internet kullanımı,20 dakikadan fazla arama, yoğun mesajlaşma,üst üste tema program yükleme v.b..) 2-3 gün gitmekte şarj. Telefon 10 günlük.

Ben şu yoğun kullanım grubuna giriyorum.Hergün şarj etmek zorunda kalıyorum,bugun telefon şebekesini GSM olarak değiştirdim sabahtan beri daha tek diş gitmedi,şarjı çabuk biten arkadaşlar deneyebilirler
  • bir de, Avea hat çok şarj yiyo arkadaşlar...
    Turkcell'e takınca bariz şekilde daha uzun gidiyor şarj...
    N70im avea takılıyken 1 gün dayanmazdı ne çağrı ne msj geldği günlerde.
    Turkcell takılıyken 1.5-2 gün dayanıyordu şarjı...
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.benim sarj hala 1 gun gidiyor telefona ilk 16 saat sarjını yaptım şimdi kendiliğinden bitince gene uzun bir sure sarj takıyımmı acaba?.Şebeke Yeri çift moddaymış onu sadece gsm yapıyım mı? telefonda avea hat takılı sinyalin altındada 3.5 g yazıyor.Harbi şimdi kıl kaptım servise goturmelimiyim? daha 2 gun olmadan servise goturmek istemiyorumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarli ergen -- 1 Ocak 2010; 0:58:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.benim sarj hala 1 gun gidiyor telefona ilk 16 saat sarjını yaptım şimdi kendiliğinden bitince gene uzun bir sure sarj takıyımmı acaba?.Şebeke Yeri çift moddaymış onu sadece gsm yapıyım mı? telefonda avea hat takılı sinyalin altındada 3.5 g yazıyor.Harbi şimdi kıl kaptım servise goturmelimiyim? daha 2 gun olmadan servise goturmek istemiyorumda :)

16 saat boşa şarj yapmışsın çünkü yeni nesil bataryalarda buna gerek yok. 3 saat civarı şarj yetiyor. Zaten elektriği kesiyor boşuna şebekeden telefonu beslemeye devam ediyor.
  • peki şu anki durumda ne yapmamı önerirsiniz?herkez 3-4 gun gıdıyor diyor benimkiksi her gun sarj oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

peki şu anki durumda ne yapmamı önerirsiniz?herkez 3-4 gun gıdıyor diyor benimkiksi her gun sarj oluyor

Telefonu tam şarj boşaltın açılmayacak kadar boşalsın batarya ardından şarja takın kapalı halde sürekli takip edin batarya dolu dediğinde çıkartın. Bir süre çok kurcalamayın bekleme konumunda kalsın sürekli 3g açıksa kapatın. Wifi falan mutlaka kapalı olsun. Arka planda çalışan program olmadığına emin olun (programlar var handy task v.b.) ve bu durumda telefonu gözleyin bakalım kaç günde batarya zayıf uyarısı verecek. Eğer 3-4 günün altına düşmüyorsa sorun yoktur. Ama buna rağmen 1 günde yine boşalıyorsa batarya o zaman servise bir gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Ocak 2010; 1:45:06 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.