Şimdi Ara

Sandisk Cruzer Blade Hız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mymemory'deki fırsattan Sandisk Cruzer Blade almayı düşünüyorum ancak hızına dair nette hiç bir veri bulamadım... Acaba elinde olan yada bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

• Bende araştırıyordum ilgimi çekti, merak ettim performansını. Dediğin gibi pek bi bilgi yok internette, bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur..
  • diğer bir soru ise readyboost ozellıgı varmı?
  • sandisc blade cruser 8gb bugün aldım 2.0 weri hızına sahip yani weri aktarımı oyle cok mükemmel olmasada gayet iyi tavsiye ederim ama boyutu cok kücük we tamamen plastik oldugundan cok hafif, cok kolay kaybedilebilir...
    readyboost özelligide war ben kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhsm

sandisc blade cruser 8gb bugün aldım 2.0 weri hızına sahip yani weri aktarımı oyle cok mükemmel olmasada gayet iyi tavsiye ederim ama boyutu cok kücük we tamamen plastik oldugundan cok hafif, cok kolay kaybedilebilir...
    readyboost özelligide war ben kullanıyorum...

Hız testi yapabilirmisiniz.
  • hocam anahtarlığa takılır mı bu bellek? takma yeri var gibi görünüyor ama çözemedim resimlerden... Kapağı da yok sanırım????
  • test yapıldı we foruma eklendi weri akratım hızı kötü denilecek durumda ayrıca ewet anahtarlık için ip takma yeri war...
    darty de satılan ürünlerin büyük kısmında sorun cıkıyormus ayrıca benmki bir sure sonra weri almamaya başladı dartye götürdügümde onu alıp yeni bir ürün almamı sölediler simdi ise sony micro vault 8gb kullanıyorum biraz tuzlu oldu ama iyide oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 16 gb olanını aldım ggden sıfır 53 tl ye buldum ama sorunum şuki biçimlendirme olarak sadece fat32 var ntfs olarak formatlatamadım. bunuge kadar hep sandisk kullandım cok memnundum ama bundan sanırım değilim, boyutu kibarlığı falan oldukça hoş. fiyatıda cok uygun.
  • SanDisk Cruzer Blade 8 GB Hız Test Sonucu

• benimde bugün elime geçti alet çok küçük ve şık tasarımı var,hızıda fena değil sonuçta 8gb bir alet,hafifliği ve tasarımı 10/10 tavsiye ederim
  • tavsiye ETMİYOUM 8gb olanını aldım ama hızı bence çok yavaş dosyayı atarken başta 30mb/sn veri akışı ile başlıyor ama çok geçmeden 7 mb/sn ye düşüyor. Tavsiye etmiyorum almayın
  • 1 saat önce aldım 8gblık modelden bin pişman oldum 2gblık dosyayı 10dkda atıyor
  • Ben de bundan almayı düşünüyordum ama hakikaten dosya kayıt hızı çok yavaşmış. Ama ergonomi olarak kesinlikle mükkemmel. Ama hızdan da taviz veremem. Artık başka modellere bakıcaz..
  • Konu tartışılalı baya oluyo... Ama yine de yazayım dedim. Olur da bu ürünü gözüne kestiren birileri çıkarsa umarım mesajı okur.

Gerçekten sandisk'in ürettiği en kötü ürünlerden biri. 16 gb olması olayı daha da bir işkenceye dönüştürüyor. Veri okuma ve yazma hızı düşük ötesi düşük. 1.5 mb yazma hızını geçtiğini görmedim. Bir hevesle ihtiyaçtan dolayı detaylı incelemeden aldığım ürün... Kimseye tavsiye etmem. Zaten üzerinden 7 ay geçti ve bellek pert oldu. Bugün oksid bilişime garantiye gönderiyorum.

Kısacası ucuz dahi olsa almanızı tavsiye etmem.
  • Donanım Haber'in ve siz gibi yardımsever arkadaşların güzelliği, ben de 16 GB lik pratik bir şey arıyorum, birden karşıma forumda yazısı çıktı. Diğerlerinin fiyatları da yüksek gibi, biraz daha beklemek lazım heralde. Tekrar teşekkürler.

Ben aldım olan oldu deyip, gitmeyip burada paylaşımda bulunduğunuz için tekrar sağolun.
  • Arkadaş aldı dün beraber denedik çok yavaş tavsiye edilmez bence de.
  • 32GB'lık küçük bir USB bellek lazım. Internette bu ürünün hızını araştırırken yine bizim forum çıktı

Hız yazılanlara göre berbat, oysa tasarımını beğenmiştim

Başka bir ürün bakacağız artık, buna benzer (küçük, tasarımı güzel) ama hızlı bir ürün var mı 32GB'lık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

32GB'lık küçük bir USB bellek lazım. Internette bu ürünün hızını araştırırken yine bizim forum çıktı

Hız yazılanlara göre berbat, oysa tasarımını beğenmiştim

Başka bir ürün bakacağız artık, buna benzer (küçük, tasarımı güzel) ama hızlı bir ürün var mı 32GB'lık?

dün bimekste silicon power 32 gb usb gördüm 39.90dı tasarımı da gayet hos. 14ünde bitiyor kampanya netten bak istersen brosür resimini koyayım ama net değil. internetten buldum ben de

• Yalnız beyler hızlar epey yavaş çıkabilir dikkat edin... Ben philips 16 GB kullanıyorum 7 GB dosyayı 25 dakikada atabildim...
  • Almayın çok yavaş
    5-10 lira fazla verin iyisini alın
    Yoksa o para sizden hastanelik olduğunuz için çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.