Şimdi Ara

5800 ev ekranına wi-fi getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var şimdi 5800 da ev ekranını yapıyorum orda üstteki 4 kısayolun altındaki yerde wi-fi gormek istiyorum
     5800 ev ekranına wi-fi getirme

bu resimdeki w-lan scaning off gibi

bunu nasıl ekliyeceğim acaba?

• EV ekranı bölümünde kısayollar var ordan istediğin uygulamayı hatta yer imini kısayol olarak ekleyebilirsin.
    ayarlar-kişisel-ev ekranı-kısayollar
  • ama o en ustte ki dort kısayol onların altında arama var e-posta var şuan bende ben fotograftaki gibi bide wlan taraması eklemek istiyorum n95 n96 da oldugu gibi
  • Böyle bir imkanın yok..
  • hmm uzuldum neyse teşekkürler :)
  • dostum telefonun ekranının sağ üstündeki şarj göstergesinin yanındaki boşluğa bas bağlantılar çıkacak oradanda taratabilirsin belki biliyorsundur ancak bilmeyenler olabilir söylemek istedim.
  • hazır başlık varken şunuda sorsam illaki invisble shield almam gerekirmi yoksa telefonu kılıfsız kullansam nolur 2 gundur kılıfssız kullanıyorum herhangi bir çizik gormedim

@e.iskenderli:teşekkürler dostum bilmiyordum :D buda fena değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarli ergen -- 30 Aralık 2009; 12:46:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonda çizilebilecek tek yer ekran.. 5 liralık ekran koruyucularından al yeterli olur..
  • ekran dısındaki yerler çizilmiyormu ki?

bide invisible shield telefonun yere dsutugunde carpma şiddetini yumuşatırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScovX

bide invisible shield telefonun yere dsutugunde carpma şiddetini yumuşatırmı ?

Invisible Shield'ın üretildiği materyale bağlı olarak bu değişir fakat tahminimce telefonun maruz kaldığı tepki miktarını kısmen absorblayarak azaltacaktır.
  • invisible shield varken cok sert bi sekilde telefonu okul sırasına carptım.
    invisible shieldin koruması sayesinde dıs ekranda cizik bile olmadı ama iç ekran catladı

garanti kapsamına girmedigi içn bi suru para bayılıp kvkya yaptrmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.