Şimdi Ara

TTNet Tivibu [ ANA KONU ] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.937
Cevap
4
Favori
284.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Seç izle servisini yaklaşık 1 haftadır kullanamıyorum. Devamlı yayının verilemediğine dair uyarı ekranı gelip duruyor. Bunların haricinde donma sorunları son günlerde aşırı derecede artış gösterdi. Umarım şu 31 Mart günü yapılacak güncelleme ile bu sorun ortadan kalkar.

Daha dün Seç izle'den Planet Earth belgeselini izledim :S Yanlış anlaşılmasın,sorunsuz felan demek istemiyorum ama bence buradaki çoğu sorun kişisel sorunlar.Bana da yayın verilemiyor dedi bazen ama 3-4 kere oldu ve 1-2 saniye sürüyor bu,videoya tekrar tıkladıgımda açılıyor. :S

31 Mart'da ne güncellemesi olacakmış bu arada?
  • Bu ara takılma var bende. Böyle olunca pek bi işe yaramıyor.
  • 31 mart'ta canlı yayınları geri sarma olayı başlıyor diye biliyorum.

Ayrıca şu an Fox izlemek istiyorum ama sürekli takılıyor. Sinir etti
  • Evet aynen çok takılıyor bütün kanallar, kalite de çok düştü, pek izlenebilirlik kalmadı
  • interneti doğrudürüst verdilerde tv'si kaldı
  • ilklerde harikaydı ama sonra yaydılar hem yayın donuyor hemde pc yi kitliyor. eskiden hiç sorun yoktu.
  • 12 mart itibariyle hep takılıyor...
    not ilk üyelerden biriyim.. üye sayısı arttıkça hizmet sorunları arttığı bir gerçek...
    herhalde eline yüzüne bulaştıracak gibi bir duruma ilerliyor....
    hayırlısıı.. gıcık etttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • 2mbit olduğumdan her ne kadar çok sorun yaşamasamda arada takılma yapıyor ve görüntü kalitesi tam ekrandayken düşmeler oluyor kalitede.dahada yaygınlaşacağınıda düşünürsek ttnetin acilen önlem alması lazım bence
  • son sayfa yorumlarını okuduktan sonra üye olmaktan vazgeçtim
  • Geceyarısı civarında attığım mesajda çok takılıyordu, şu an takılma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Mike

Geceyarısı civarında attığım mesajda çok takılıyordu, şu an takılma yok.

ne anlamı kaldıki işte bende ondan yakınıyorum..
    mesela gece beyazshow da 1dk da bir hep takıldı.. bu demek oluyoki lazım olduğu vakitte herkes kullanıyo ve aynı kanala yüklenince millet ttnet duman oluyorr...
    ben napayım şuan takılsın takılmasın isterse bi bok olmayınca tv.de..... izleyeceğimiz vakit tam bir işkence izlenmeyen zamanda diyecek yok....
    koymuş bana abidik gubidik kanallar... kanald showtv vs bu kanalların bulunduğu sunucunumu ne zıkkımınıysa güçlendirmeli....
  • Allah allah herkes isyan ediyor bende 1mbit kullanıcısıyım, bir saniye bile takılma yok. Saatlerce kesintisiz izliyorum...
  • Merhaba arkadaslar;bir sey sorcaktim...

ben TVibuyu kücük ekranda sorunsuz izliyorum ama ne zaman ekrani büyütsem donma oluyor hemde cok fazla...

Bunu nasil cözebilirim arkadaslar?

Yardimci olursaniz sevinirim...
  • Şuan üye olmak istedim ama standart paket görünmüyor. Sadece plus paket var. Standart paket neden yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Şuan üye olmak istedim ama standart paket görünmüyor. Sadece plus paket var. Standart paket neden yok?

Bu ay için ikisi de aynı fiyata, 1 TL de ondan. Herkesi pahalı pakete abone yapıp önümüzdeki ay düşürmek isteyip de unutanlardan fazladan 3er TL alacaklar.

Tivibu beni fazla ilgilendirmiyor ama bu tür servislerin yaygınlaşması genellikle yavaş yavaş bağlantı hızlarının arttırılmasına, kotaların büyümesine neden olur. İnşallah biz de ilerde faydasını görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 13 Mart 2010; 16:54:47 >
  • 32MBİT NET var bu ara çok takılıyor işin tadı tuzu kaçtı.Hem discovery channel gelsinde az çok kanal kalitesi artsın
  • Tam ekran modunda ,herhangi bir kanalı 5-10 dk kesintisiz izledikten sonra görüntü donuyor ses te bir sorun yok.Ctrl+Alt+Del yapmak zorunda kalıyorum bi haftadır.Aynı sorunu yaşayanlarla görüştüm, bizim sistemimizden kaynaklı bi sorun değil.Takılma anında veri alışverişi olmuyor.Ağ genişliğininde 2Mpbs daraldığını farkettim.
    Üye arttıkça sorunlar da artmakta,umarım yayın kalitesi ve kesintisiz izleme konusunun üzerinde çalışırlar..
  • adsl aboneliğimi iptal ettirmeden önce ön başvuru yapmıştım az önce aradılar kayıt için iptal ettiğrdiğim için mecbur abonelikde yapamadık :(

kısmet artık arkadaşdan izlerim
  • Mesajları okudumda nedense hiç takılma gibi sorunlarım olmadı, sanırım bunun oturduğum semt ile de ilgisi var. Çünkü Büyükçekmece'de 8Mbit kullanıyorum ve tam hız alıyorum, Tivibu yine aynı şekilde donduğunu görmedim. 15Gb'tan sonra hızımda düşmedi, daha ne isterim ki
  • sorun yaşayan arkadaşlar menuden 16:9 yerine 4:3 seçip dener misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.