Şimdi Ara

...KLIPSCH club... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
23
Favori
89.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaaddinay

    arkadaşlar rf7-II aldım. buna uyumlu spike almak istiyorum. extreme audio'yu aradım ellerinde sadece m6 nın 5 mm'si kalmış. siz ölçüm yapın siparişi öyle verin dediler ama şimdi nasıl ölçülecek bilmiyorum.bu m6 5mm klipschlere uyumlu mudur?


    Bunu anlamanın en kolay yolu, nalburdan "metrik 6" bir civata isteyin, eğer bu civatayı rf7'nin spike yuvasına vidalıyabiliyorsanız, yuva M6'dır. Ayrıca, hoparlörün yapısı itibariyle, spike için bir boy kısıtlaması varsa, bunu da göz önüne alın.
  • cihazı daha dinleyemedim çünkü kablolarını bekliyorum.ayrıca klipsch başlığı altında m6 spike alan arkadaşa pm den sordum ama cevap alamadım daha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaaddinay

    cihazı daha dinleyemedim çünkü kablolarını bekliyorum.ayrıca klipsch başlığı altında m6 spike alan arkadaşa pm den sordum ama cevap alamadım daha.


    O arkadaş benim ancak spike M6 değil.
    Öncelikle RF7-II leriniz hayırlı olsun, keyifli dinletiler. Bendeki KLF-20 lere oldukça benzer özellikleri var, ben çok memnunum umarım sizin de beklentilerinizi karşılar.
    Spike işine dönecek olursak, RF7 ler de bildiğim kadarıyla KLF-20 ler gibi "1/4-20" (ABD normu) şeklinde ifade edilen Avrupa normundaki M5 ile M6 arası bir diş ölçüsüne sahip spike kullanıyor. Size önerim Coyote nin söylemiş olduğu gibi nalburdan 1 tane M5 1 tane de M6 civata alıp, RF7 nin yuvalaraına uyup uymadığını kontrol etmeniz, ona göre karar verirsiniz.
    Ben yurtdışından getirtmiştim ancak adresi hatırlamıyorum, bulduğumda onu da paylaşırım.




  • bilgiler için teşekkürler.deneme yaptıkdan sonra yazarım
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bende RF 82 II aldım,

    Denon AVC 3800 anfimde Frontlar A ve B çıkışı var Biware bağlantı yapabilirmiyim ve nasıl yaparım.

    Ayrıca Anfiyi ilk açtığım zaman Sol front ve sol reardan hışırtı gibi rahatsızlık veren ses geliyor 5-10 dk sonra kesiliyor neden yapabilir.

    Selamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaaddinay

    bilgiler için teşekkürler.deneme yaptıkdan sonra yazarım


    Spike ları aldığım sitenin adresi:

    http://www.oregondv.com/spikes.htm
  • bende promedia 2.0 alacağım.şimdilik ufaktan başlayayayım hi-fi'ye.ilerde kule hoparlör+amfi de alırım.
  • arkadaşlar.
    bu konuyu harman kardon kısmında da sordum ama acil olduğu için burada sormam gerekti.

    harman kardon hk 990 ile klipsch rf-7 II almıştım. kablo olarakda vincent bi-wire aldım.dinledim uyum güzeldi ama anladığım kadarıyla hem amfi hemde hoparlör bi-amping bağlantıya uyumlu yada ben öyle sanıyorum.şimdi bu bi-wire kabloyu bi-amping yaptırabilirmiyim yoksa başka kablo mu alayım?.
  • Aynı kabloyu hem bi-wire hem de bi-amp için kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaaddinay

    arkadaşlar.
    bu konuyu harman kardon kısmında da sordum ama acil olduğu için burada sormam gerekti.

    harman kardon hk 990 ile klipsch rf-7 II almıştım. kablo olarakda vincent bi-wire aldım.dinledim uyum güzeldi ama anladığım kadarıyla hem amfi hemde hoparlör bi-amping bağlantıya uyumlu yada ben öyle sanıyorum.şimdi bu bi-wire kabloyu bi-amping yaptırabilirmiyim yoksa başka kablo mu alayım?.




    Biwire kablonun her iki ucuda biwire sonlandırılmış ise evet biamping yaparken kullanabilirsiniz. Hoparlörünüzün biwire kullanılmaya uygun üretilmiş olduğunu arkada kablo girişlerinin çifter +/- girişler olmasından anlarsınız. Kaba tarifle arkada 4 kablo takma yuvası vardır. Eğer biwire yapmayacaksanız hoparlörlerin arkasındaki +/- bağlantı noktalarının birbirine temasını sağlayan köprüler vardır bunlar takılı olmalı. Yok eğer biwire yapacaksanız bu köprü çıkartılmış olmalı.

    Biwire kablonun biampinge uygun olup olmadığın anlamak için, kablonun her iki ucundada dört kablo bitimi olması gerekir. Bir ucunda 4 kablo bitiyor, diğer ucunda 2 kablo bitiyorsa, 4 kablolu ucu hoparlöre, 2 uçlu kısmı amfiye bağlamanız gerekir, bu kablo ile biamping yapamazsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: @coyote

    Aynı kabloyu hem bi-wire hem de bi-amp için kullanabilirsiniz.


    Ben elinizdeki kabloyu bulk (uçları çıplak) olarak düşünüp bu cevabı yazmıştım ama, altanpsx'in cevabını görünce kabloyu google'da arattım. Sanırım sizin elinizdeki kablo bu:

    ...KLIPSCH club...


    Bu durumda, altanpsx'in de dediği gibi, bu kabloyu bi-amp olarak kullanamazsınız. Yanlış anlamam, umarım yanlış bir kablo satın almanıza sebep olmamıştır.




  • doğrudur kablo bu. extreme audio yu aradım tekrar gönderdim.bi-amping yapmaya uyumlumu ona bakacaklar.yoksa yeniden yaptıracağız.ama kablonun hoparlör kısmına giden ucunda 4'lü diğer ucu 2'li yani amfiye giden kısım. bu 2'li kısım zaten 4'e ayrılmış ve ikişer ikişer sarmışlar ve sargıdan çıksa 4 uçlu olacak.sonucu bekliyorum ne olacak.yada bana önereceğiniz bi-ampign kaplo varmı?
  • Bu Kabloyu Ne Kadara Aldınız Acaba Mesaj Atarsanız Sevinirim.
  • sessistemi.web.tr de var
  • ARKADAŞLAR MERHABA 5 GÜN ÖNCE ALDIĞIM SİYAH RENKLİ KLİPSCH RF7II Yİ ODAMA BÜYÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM KUTUSU İLE TESLİM EDİLECEKTİR DENEMENİZ AMACIYLA KUTUSUNDA DEĞİLDİR FİYATI KESİNLİKLE PAZARLIKSIZ 6500 TL DİR SADECE KLİPSCH RF82 II İLE TAKAS OLUR 05325817151 ZAFER KEREY
  • 5 GÜNLÜK ÜRÜNE İKİNCİ EL MUAMELESİ YAPACAK ARKADAŞLAR KESİNLİKLE ARAMASIN BELİRTTİĞİM GİBİ KLİPSCH RF7 II LER İÇİN İSTEDİĞİM SON FİYAT 6500 TL DİR BİRTEK YİNE SİYAH RENKLİ KLİPSCH RF82 II İLE TAKAS OLUR AYRICA KLİPSCH RC62 CENTER VE KLİPSCH REAR LAR VAR İSE ONLARIDA DEĞERLENDİRİRİM.
  • yerinde olsam imzanın başına satılık diye yazardım ürünler için satılık denon 3311 gibi herseferinde yazmak zorunda kalmazsın
  • zkerey arkadaş, KLİPSCH RC62'ye ne istiyorsun???????
  • zorhan arkadaşım sanırım yanlış anladın bende rc 62 yok takas yapmak isteyen olursa değerlendiririm diye yazdım umarım uygun fiyatlı bir tane bulursun iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.