Bildirim
Okul Notları ? Böyle Devam ederse sınıfta kalırmıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kimya cidden zordur geçersin diye tahmin ediyorum sözlü notları vs. hocalara biraz yalakalık bitti olay.
_____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI -
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
kimya cidden zordur geçersin diye tahmin ediyorum sözlü notları vs. hocalara biraz yalakalık bitti olay.
kimyacmız hamileydi doğum yaptı
yeni gelen kimyacı'nın daha ilk deneyimiymiş okuldaki en yüksek not 52_____________________________ -
güncel
_____________________________ -
kalacağını pek sanmıyorum ilk sınavlar zaten genellikle düşük olur.Önemli olan bundan sonraki sınavlarını yükseltmen.başarılar dilerim
Bu notlarla geçersin. Zaten sınıf geçmede önemli olan krediyi tutturabilmek. Ortalama 2.50 olunca geçiyosun. (Ama ben geçememiştim okuldan attılar
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 29 Aralık 2009; 20:00:43 >_____________________________ -
Ohoo sen naptın yav ne kalması :) Sen benim lisedeki notları görseydin :):):) Rahatlıkla geçersin hiç kafana takma rahat ol
Anadolu liselerinde baraj 2,50 değil 3,00 _____________________________ -
quote:
dostum bu olayı sakın gerçekleştirme.en sinir olduğum şeydir bu,not için neden taklalar atıyorsun.eğer çalışırsan geçersin,yok ben böyle yalakalık yaparak geçerim diyor ve bunu da şerefine yediriyorsan bir şey diyemem.
Bu arada bir anadolu lisesi öğrencisinin ''kalırmıyım'' yazması da ilginç..._____________________________ -

Notlar meslek lisesi sıfındandır ve 26 kişilik sınıfta 3 kişi çalışınca böyle oluyo en iyisi diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 30 Aralık 2009; 20:34:41 >_____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI
-
4 zayıfın varsa kalıyorsun. Ayrıca baraj derslerinin geçer not olması lazım. Yani Dil Anlatım ve İngilizce. _____________________________ Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. -
quote:

Notlar meslek lisesi sıfındandır ve 26 kişilik sınıfta 3 kişi çalışınca böyle oluyo en iyisi diyebilirim

Tarihten 20 alınmaması lazım._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
4 zayıfın varsa kalıyorsun. Ayrıca baraj derslerinin geçer not olması lazım. Yani Dil Anlatım ve İngilizce.
Benim onlar geçer.
Bende 4 tane bir 1 tane sıfır var.sıfırı düzeltebilirim.bir yapabilirim yani.Ama o 4 bir aynen kalır.
Edit: İstanbulda bir Anadolu Lisesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 29 Aralık 2009; 21:32:30 >_____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless -
anadolu lisesinin pek bir cazipliği kalmadı. yüzlerce anadolu lisesi var artık. belli ki düz lise seviyesindeki anadolu liselerinden birindesin _____________________________ -
quote:

edebiyat 35 rezillik. Bizde meslek lisesi okuduk hiçbir dersten 35 almadım
quote:
kimya notlarım 80 92
okuyup nolcak
quote:
Orijinalden alıntı: Broadwayci
düz notları anladımda .5 ler ne iş
Olabiliyor öyle benimde çok başıma geldi misal; 44.5 olan bir notu sistem 45 olarak kabul ediyor allah razı olsun
- sayaç okuma işi zor mu
- sigara bozulur mu
- işyeri açma belgesi ustalık belgesi yerine geçer mi
- penis nakli
- black friday
- yeşil nasim
- discord açıldı
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler