Şimdi Ara

Anahtar bağlantı noktaları (Abartı şekilde sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar. benim sorunum biraz garip ve saçma bi sorun. Şimdi açıklıyım:

    Öncelikle vista home kullanıyorum. Dün gece bilgisayarı yeniden başlatıyım dedim. Çünkü WoW oynarken laptop kasmasın diye görev yöneticisinden bikaç hizmet ve gereksiz çalışan uygulamaları kapatıyorum yüklenmesinler çok diye. Herneyse. Sesi de kapatmıştım ne alakaysa. O düzelsin diye yeniden başlatıyım dedim o ara msn ve firefox sorunsuz açıktı. yeniden başlattım bilgisayarı açıldıktan sonra firefox, msn ve wow çalışmamaya başladı. Yani şöyle oldu. Firefox hiçbir siteye girmiyor. Msn anahtar bağlantı noktaları hatası veriyor. Wow ise cannot connect to the login server hatası veriyodu. ehh nası yani diyip kullandığım proxyi falan iptal ettim ağ bağlantısını yeniledim. ama yok olmuyor hiç bi şekilde. ve gariptir ki IE ile istediğim gibi girebiliyorum her siteye. Yani sadece ie çalışıyor diğerleri iptal. Nası çözebilirim bu sorunu ?

    Yardımcı olana bi kap nutella yollicam



  • kapattığın hizmetlerden sanırsam biri ile alakalı nereli kapatmış isen ekrardan aç her hizmeti kapatmışsan bilgisayar reseti sonucu hizmet açılmaz eğer hizmeti durdurduysan resettenden sonra açılır kısaca nereli kapadıysan onları aç yada sistemi geriye alabilirsin eğer sistem yeri alma hizmetin açıksa bir önceki sisteme alırsan sorunun çözülür
  • boot özelliklerini yeniden varsayılan hale getirebilirsiniz.. böylelikle kapatmış olduğunuz hizmetler tekrar açılacaktır.. daha sonra detaylı bir boot konfigürasyonu yapabilirsiniz tekrar..

    çalıştır > msconfig > genel > normal başlangıç
  • çok teşekkürler nutellalarınız ı verdim kargoya

    şimdi bide bunları tekrar ayarlamak ölüm
  • sistem geri yüklemeyi deneyebilirisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.