Şimdi Ara

Araştırma: iPod Touch AppStore'a, Droid Android Market'e damgasını vuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın önde gelen analitik şirketlerinden Flurry, içinde bulunduğumuz tatil dönemini mercek altına alan araştırma sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre iPod Touch ve Motorola Droid tatil dönemine damgasını vuruyor.


    Yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, AppStore'dan yüklenen uygulama yoğunluğu Aralık ayında Kasım ayına göre %51'lik artış gösterdi. AppStore Kasım ayındaysa Ekim ayına göre ancak %15'lik artış gerçekleştirmişti. Aralık ayı, uzun zamandır iPhone'un gerisinde kalan iPod Touch'ın iPhone'u geçtiği dönem olarak da dikkat çekiyor. Özellikle Noel'i de içine alan 23-25 Aralık tarihleri arasında iPod Touch uygulama yükleme yoğunluğu büyük sıçrama gerçekleştirirken, iPhone kullanıcıları bu dönemde AppStore'u iPod Touch kullanıcılarına göre daha az kullanmış.


    Her geçen gün daha popüler hale gelen ve Droid, Hero gibi cihazlarla yaygınlaşan Android'in uygulama mağazası Android Market'deyse uygulama yükleme yoğunluğu geçtiğimiz aya göre %22'lik artış yapabilmiş. Bu dönemde Android Market'i tercih eden kullanıcıların %49'u Motorola Droid kullanıcısı olması da Verizon ve Motorola'nın ortak yürüttükleri reklam kampanyasının yeterince başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.



    Kasım-Aralık döneminde iPod Touch ve iPhone'un AppStore'dan uygulama yükleme yoğunlukları



    Android Market'den yüklenen uygulamaların cihazlara göre yüzdesel dağılımı









  • android kısa süre içerisinde önlenemez bir yükseliş yaşadı ve belliki yaşamaya devam edecek.
  • Burada Android Market ile Appstore kıyaslanmamış, bu online store'ların kullanan kendi alanındaki cihazlardan gelep talepler kıyaslanmış yani Android ile iPhone OS arasında bağımsız iki haber var burada..
  • Böylelikle kuzey amerika işlemci pazarından sonra akıllı telefon pazarında da artık bir numaralı konuma yerleşmiş oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fgezgini

    Böylelikle kuzey amerika işlemci pazarından sonra akıllı telefon pazarında da artık bir numaralı konuma yerleşmiş oldu.


    nokia kendi etti kendi buldu.samsung ve lg bişiler için çabalıyorlar.kuzey amerikanın telefon pazarındaki konumunu sarsabilirler
  • Android tabanlı çok güzel telefonlar duyuruldu bu telefonlar piyasaya çıkınca android coşacak bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.