Şimdi Ara

Nokia 5800 XM Mesaj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar . Biliyorum 5800 ile ilgili bir üst konu var fakat 400 sayfa mesaj var içerisinde hepsini okumam mümkün değil . Çoğu kişinin de bahsettiği gibi benim 5800 da mesaj yazarken kasılmalar oluyor . Çoğu kişi format ya da yazılım güncellemesi yapmalısın dedi fakat telefonlar ile aram cidden sıfır . Bu konuda yapılması gerekenleri ve nasıl yapılacağını anlatabilirseniz çok sevinirim . Bu alt konu ile de sadece bu mesaj sorunun bulunması ve çözülmesi daha kolay olur diye düşünüyorum , umarım konu yetkililer tarafından silinmez ya da kitlenmez ..

• Bahsettiğin konuda defalarca yazıldı. İnan bana arama yapsan rahatlıkla bulurdun. Google'da bile cevabını bulabilirdin...

Kaldı ki bulmuşsun... Seninde söylediğin gibi cihazının yazılımını güncellemen gerekiyor. Bunuda Nokia Software Update ile yapıyorsun.

Aç Bu dediğim programı eğer okuman yazman varsa rahatlıkla yazılımı güncellersin.
  • yazma dilini ingilizce yap ve v31 güncellemesini yap sorun ortadan kalkıcaktır.
  • Yazma dilini ingilizce yapamam çünkü sözlük kullanıyorum . Yazılımı güncelleştirmeden önce de format atmak istiyorum fakat bunu da bilmiyorum . Nasıl atılır , atıldıktan sonra neler yapılır gibi şeyleri ..
  • Dostum inan bir çocuğun yapabileceği kadar kolay bende yapamıyordum forumda bulduğum konu ile yaptım sadece telefonun kodunu değiştirip güncelleme yapacaksın ilgili konudaki bilgileri dikkatlice oku ve yap çok kolay onuda yapamıyorum diyorsan gidip bir telefoncuda rica et yapsınlar kullanmak kadar basit bir işlem yahu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95 Deklanşör Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.