Şimdi Ara

5800 gps bağlantı sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar herkese merhaba daha bir hafta önce 5800 xm aldım ve aldıktan sonra kendi gps programının ücretli olduğunu öğrendim ve garmin xt kurdum ücretsiz bir şekilde 2-3 kez bağlandım gps'e fakat dün akşam denediğimde yol boyu bir türlü bağlanmadı

Uydular aranyor diyor ve bekliyor yada daha iyi uydu doğruluğu tespit ediliyor ve bekliyor sorun ne acaba ne yapabilirim????

programı silip yeniden kurdum gps programını düzelmedi daha sonra telefonu *#7370#ile sıfırladım yeniden denedim yine olmadı bir türlü çözüme ulaşamadım servise göndermek son düşüncem tabi aynı gün arkdaşımda aldı onada aynı programı ben kurdum ve onunki bağlanırken benim telefon bağlannıyor yardım lütfen

• Sorunun cevabı belli.Ama arama özelliğini kullanman gerekiyor.
  • valla benimkide bağlanmıyor 1 haftadır

sorununcevabı belli diyorsunuz

ama malesef çözümü bi cevap veren yok

benimkisi saniyesinde bağlanıyor deyip geçiyor millet

yada kurulum hatalı deyip geçiyorlar
  • valla o saniyesinde bağlanıyo diyenler şebekeden destek almıyorlarsa benim cihazda bozuk.. Bende sebeke desteği alırsam 5sn baglanıyor,. Yoksa bekle babam bekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

valla o saniyesinde bağlanıyo diyenler şebekeden destek almıyorlarsa benim cihazda bozuk.. Bende sebeke desteği alırsam 5sn baglanıyor,. Yoksa bekle babam bekle..

aynı fikirdeyiz şebekeden herkes 5 sn'de bağlanır

benim 5800 açık alanda veya dışarıda max 40 saniye'ye bağlantı kuruyor evde en üst katta zaten cam kenrasında 2-3 dk'da bağlanabiliriyorum oda belki
  • bende genelde yardımlı gps i kapatıyorum. baglandıkdan sonra işim bitince kapatıp aynı noktadaysam ilk yarım saat ıcınde tekrar actıgımda 5-10 sn de baglanıyor. Ancak en son kapattagım yerın dısında bır yerdeyse baglanması bi kaç dk alıyor. Havalar kötüyken bağlanması daha zor oluyor o zamalarda yardımlı gps ı aktıf edıyorum.
  • V31'e güncelleyince ben de bağlanamamaya başladım. öndeden 10sn bile sürmezken şimdi açık havadayken bile GPS kapalı alanlarda kötü çalışır diyor.
    Garmin de can çekişiyor. uydular bulunuyor fakat bağlanamıyor V30 downgrade yapıcam mesajda kasma sorununu göze alabilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.