Arkadaşlar test yapıp sonuçları yazsanız daha iyi olur. Ben de bütün medyalara sorunsuzca yazıyorum. Ama testi tamamlayamayıp 0 puan alıyorlar. Anlayacağınız test yapıp buraya yazarsak herkes için daha yararlı olacaktır.
beyler nec 3540a alıcaktm ama maviye gittiğimde kalmadığını yerine 3550 verebilceklerini söylediler, bnde burada sorup araştırmadan almak istemedim, bu 3550, 3540 ile aynı performansa sahip mi bilien var mı? snra efsane 3500dan snra çıktığı halde hayal kırıklığı 3520 meselesine dönmesin, bi de 3550 de yazdğmz dvd nin kalite testini yapabiliyrmyz? bnde lg 4163b ve philips 1640p var, ikisi de kalite testi yapamadığı için kalite testi yapabilen bi şi almak istyrm, bilenler bilmeyenlere yardm etsin bi nedir ne değildir bu 3550
Pclabs taki teste göre 3550 3540 kadar iyi değil, test ettiği zaman yeni çıkmıştı şimdi ne oldu bilemem,Firmware larla giderildimi ama...
Forumlara bakıyorum bu BENQ ten kullanan herkes memnun...
Bende Philips var, Princo ve DMS en ucuz DVD -R leri kullanıyorum şu ana kadar çekerken sorun çıkaran, çektikten sonra herhangi bir okuyucuda sorun çıkaran medyam olmadı... KEsinlikle tavsiye ederim, firmware uğdate le daha da iyi oluyor, zaten çok şık tek geçerim...
Şekli için almıştım, performansıylada memnun etti
dostm 3550 nin testini bulamadım ben sen bi linkini verebilrmsn?
comiser hallangel bence 4550 modelini al pek fazla türkiyede yaygın olmasada dvd ram formatınıda destekliyo ben siparişi verdim yarın elimde olcak büyük ihtimalle fiyat olarak 8 ytl falan fark bile yok olmuşken en son modelinden olsun dedim nec 4550 aldım.
comiser hallangel bence 4550 modelini al pek fazla türkiyede yaygın olmasada dvd ram formatınıda destekliyo ben siparişi verdim yarın elimde olcak büyük ihtimalle fiyat olarak 8 ytl falan fark bile yok olmuşken en son modelinden olsun dedim nec 4550 aldım.
gözüm mesele yeni olanı almakta değil ki
mesela 3500ın üstüne 3520 fiyaskosu var, bunda da öle olmasından korkuyorum açıkçası, bi de dvd ram desteklersin derdm yok zira zaten dvd ram destekleyen dvd writerim var, imzaya bakarsan bu 3.dvd writerim olucak, hatta 4.sü, 4160b vardı onun yerine bunu alıyorum
4GB nin üstüne çıkmamak gerekiyor bu medya ile demekki. Hatta 3800MB gibi yazmak daha iyi olabilir. Sonuç medyaya göre iyi. Ben nec3540 la hiç fly denemedim. Deneseydim büyük ihtimalle böyle sonuç alamayacaktım.
bir de fly dan daha kaliteli ve 50 kuruş civarı hangi dvd-rleri önerirsiniz?
nero info tool dan bakıcaksın medyanın koduna, ayrıca iom ega lar 49 kuruş, magic ler 54kuruş, tabi +8x olan modelleri,
cmc çıkışlı olan iomegalarve magic ler: caewp13 veya 12 kodlu olanlar(bu rakamlar dvd nin iç yüzünde yazıyor)
ben iomega yı tavsiye ediyrm
quote:
beyler hadi ama şu 3550 vs 3540 olayına da bi el atın lütfen, yarn alıcam buynlardan birisini sizlerden cvp bekliyorum
Hellangel iomega yı tavsiye ediyorsunda nec 3540 ile yazmış olduğum yaklaşık yüztane dvd 5-6 ay gibi bir zamanda bozuldu ve nec 3540 a bu dvd leri okuyamadı kuzende lg 4163 b vardı onla okutup yeniden başka dvd ye yazdım nec lerin içinde en iyisi 3520 idi gerçi sen kötü demişsinde 3500 ve 3520 de problem yaşamadım ama 3540 !!!!!