Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> Cevap: Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bora arpınar

25 Eylül 2005; 20:34:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim kullandığım maxell 8x dvd+r ler Nec 3540 yazıcımın 1.03 yeni firmware sini yükleyene kadar verbatimin 16x dvd+r si kadar olmasada iyi puanlar alıyordu.Hatta daha önce kullandığım verbatimin 8x dvd-r sinden daha iyi puan alınca bende 50 tane maxell 8x dvd+r aldım.Amma velakin 1.03 firmware yi yükledikten sonra Verbatimler yine aynı puanları alırken maxell testi bile tamamlayamıyor ve inanılmaz derecede kötü puanlar alıyor acaba neden.Bu arada hp dvd+r leride denedim onlarında sonuçları harika.

http://fikirsel.ipbfree.com/
reLo

26 Eylül 2005; 0:10:09 

verbatim test edicem bu hafta içi yeni firmware la bakalım nasıl sonuçlar cıkacak

Güneş Her Sabah Doğudan Doğdukça , Bil ki Hala Umut Vardır !
cemalefendi

26 Eylül 2005; 1:16:56 

valla ben sevinçten uçuyoorum. dms den daha ucuza aldığıö dvd plm marka.tanesi 550 bin ve muhteşem.diğer dvdlerde kalitesi 95 falan. 98-95 arası değişiyor ben çok beğendim

Ekteki dosya (1)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
cemalefendi

26 Eylül 2005; 1:20:14 

peki bu değer sizce nasıl ????????????

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
reLo

26 Eylül 2005; 1:37:22 

Valla değerler nefis hangi dvd ise onu en yakın yerden salla dışarıya nefis cıkmıs

TheDark

26 Eylül 2005; 4:22:30 

Arkadaşlar TDK DVD-R 8X (TTH01) testini yaptım. Bu dvdleri 25lik cake box halinde ideefixe'den, arkadaslarımla birlikte 3 tane aldık. Ancak kutularda hiçbir farklılık olmamasına ragmen 3 kutudan 2 tamesi TTG02, biri TTH01 çıktı. Asus DRW-1604P (firmware ver. 1.18) TTH01'lere 16X, TTG02'lere 12X yazabiliyor. Bildiğim kadarıyla TTH01, TTG02 den daha kaliteli. Bendeki TTH01'e çekildikten 2 hafta sonra nero'nun disc quality testini yaptım sonuç aşağıda. DVDyi çantaya koymuştum üzerinde çantadan dolayı bazı lekeler oluşmuş testi etkiledi mi bilmiyorum. Ayrıca arkadaşım NT Nortech'in 8X DVD-R'sini kullanıyor ve memnun.

Ekteki dosya (1)

Intel 630 3.0 GHZ, 2 MB L2 64bit---ASUS P5LD2, D945P---Kingston KVR533D2N4K2/512x2---Samsung HD080HJ, SATA II (300MB/s),NCQ, 80GB---MSI NX6600 Diamond VTD 128E---Creative Audigy2 ZS---D-Link DWL-G520 Airplus Extreme G Wireless PCI Ethernet 108Mbps---Nec 3540A---LG GDR-8163B---Zyxel 661HW-61 Wireless ADSL---Philips 107T6, Asus A-55GA PS
cemalefendi

26 Eylül 2005; 11:56:45 

bişeyi anladım galiba butestte okuma hızı ne kadar çok yükselirse o kadar kalite kötü çıkıyo.10x kadar mesela hata çok düşük çıkarken sonra çoğalıyo.anlamadım gitti.

cemalefendi

26 Eylül 2005; 14:30:55 

hayret ya
plm ye 4x yazdırdım kalite puanı 99 verdi. çok iyi ya

Fade to Black

26 Eylül 2005; 16:14:06 

kalite puanıyla dayanıklılığı birbirine karıştırmayın.99 puan alan bir dvd 2-3 ay sonra okunamaz hale gelebilir

1001Cocuk1001Dilek
bora arpınar

26 Eylül 2005; 18:59:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Fade to Black

kalite puanıyla dayanıklılığı birbirine karıştırmayın.99 puan alan bir dvd 2-3 ay sonra okunamaz hale gelebilir

Kesinlikle katılıyorum ve kendi adıma sadece Verbatim 16x dvd+r ,verbatim 16xdvd-r ve Hp 8x dvd+r diyorum.

cemalefendi

26 Eylül 2005; 19:17:57 

iyi güzel söylüyosunuzda. verbatimde çok pahalı yaw.onada el sürülmüyo ucuza güzel dvd arıyorum. şimdilik 50 tane aldım.bence güzel.

bora arpınar

26 Eylül 2005; 21:10:19 

quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

iyi güzel söylüyosunuzda. verbatimde çok pahalı yaw.onada el sürülmüyo ucuza güzel dvd arıyorum. şimdilik 50 tane aldım.bence güzel.

Yaklaşık 0.9 ytl bence pek pahalı değil.Daynma zamanınıda gözönüne alırsak.

reLo

26 Eylül 2005; 21:22:41 

Şimdi fiyatlandırma olaylarına girmişken ben yine bi liste yapayım uuza bulunan yerleri herkes yazsın nereden kaca vs gibi bi olaya el atayım

bora arpınar

26 Eylül 2005; 21:33:43 

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Şimdi fiyatlandırma olaylarına girmişken ben yine bi liste yapayım uuza bulunan yerleri herkes yazsın nereden kaca vs gibi bi olaya el atayım

Relo şuna bi cevap ver yahu, kafam takıldı

Benim kullandığım maxell 8x dvd+r ler Nec 3540 yazıcımın 1.03 yeni firmware sini yükleyene kadar verbatimin 16x dvd+r si kadar olmasada iyi puanlar alıyordu.Hatta daha önce kullandığım verbatimin 8x dvd-r sinden daha iyi puan alınca bende 50 tane maxell 8x dvd+r aldım.Amma velakin 1.03 firmware yi yükledikten sonra Verbatimler yine aynı puanları alırken maxell testi bile tamamlayamıyor ve inanılmaz derecede kötü puanlar alıyor acaba neden.Bu arada hp dvd+r leride denedim onlarında sonuçları harika.

reLo

26 Eylül 2005; 23:13:21 

quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Relo şuna bi cevap ver yahu, kafam takıldı

ayarların tamammı ki belki bu firmware de sorun cıkmıs olabilir(maxell de kötü sonuc gibi ) bi bakayım bakalım neymiş işin aslı ayarlarını kontrol et bastan olmadı sil nero yu kur tekrar

FoxMulder

<