Benim kullandığım maxell 8x dvd+r ler Nec 3540 yazıcımın 1.03 yeni firmware sini yükleyene kadar verbatimin 16x dvd+r si kadar olmasada iyi puanlar alıyordu.Hatta daha önce kullandığım verbatimin 8x dvd-r sinden daha iyi puan alınca bende 50 tane maxell 8x dvd+r aldım.Amma velakin 1.03 firmware yi yükledikten sonra Verbatimler yine aynı puanları alırken maxell testi bile tamamlayamıyor ve inanılmaz derecede kötü puanlar alıyor acaba neden.Bu arada hp dvd+r leride denedim onlarında sonuçları harika.
valla ben sevinçten uçuyoorum. dms den daha ucuza aldığıö dvd plm marka.tanesi 550 bin ve muhteşem.diğer dvdlerde kalitesi 95 falan. 98-95 arası değişiyor ben çok beğendim
Arkadaşlar TDK DVD-R 8X (TTH01) testini yaptım. Bu dvdleri 25lik cake box halinde ideefixe'den, arkadaslarımla birlikte 3 tane aldık. Ancak kutularda hiçbir farklılık olmamasına ragmen 3 kutudan 2 tamesi TTG02, biri TTH01 çıktı. Asus DRW-1604P (firmware ver. 1.18) TTH01'lere 16X, TTG02'lere 12X yazabiliyor. Bildiğim kadarıyla TTH01, TTG02 den daha kaliteli. Bendeki TTH01'e çekildikten 2 hafta sonra nero'nun disc quality testini yaptım sonuç aşağıda. DVDyi çantaya koymuştum üzerinde çantadan dolayı bazı lekeler oluşmuş testi etkiledi mi bilmiyorum. Ayrıca arkadaşım NT Nortech'in 8X DVD-R'sini kullanıyor ve memnun.
bişeyi anladım galiba butestte okuma hızı ne kadar çok yükselirse o kadar kalite kötü çıkıyo.10x kadar mesela hata çok düşük çıkarken sonra çoğalıyo.anlamadım gitti.
Şimdi fiyatlandırma olaylarına girmişken ben yine bi liste yapayım uuza bulunan yerleri herkes yazsın nereden kaca vs gibi bi olaya el atayım
Relo şuna bi cevap ver yahu, kafam takıldı
Benim kullandığım maxell 8x dvd+r ler Nec 3540 yazıcımın 1.03 yeni firmware sini yükleyene kadar verbatimin 16x dvd+r si kadar olmasada iyi puanlar alıyordu.Hatta daha önce kullandığım verbatimin 8x dvd-r sinden daha iyi puan alınca bende 50 tane maxell 8x dvd+r aldım.Amma velakin 1.03 firmware yi yükledikten sonra Verbatimler yine aynı puanları alırken maxell testi bile tamamlayamıyor ve inanılmaz derecede kötü puanlar alıyor acaba neden.Bu arada hp dvd+r leride denedim onlarında sonuçları harika.
Şimdi fiyatlandırma olaylarına girmişken ben yine bi liste yapayım uuza bulunan yerleri herkes yazsın nereden kaca vs gibi bi olaya el atayım
Relo şuna bi cevap ver yahu, kafam takıldı
ayarların tamammı ki belki bu firmware de sorun cıkmıs olabilir(maxell de kötü sonuc gibi ) bi bakayım bakalım neymiş işin aslı ayarlarını kontrol et bastan olmadı sil nero yu kur tekrar