@tonythetonguc aldığın yerde dvd ler tek tek satılıyomuydu, bi de o iomeganın 25lik olanı varsa o kaçaydı.
@The_WeB abi verbatimler 70 kuruş dedin ya hepsiburadanın dışında nerede bulabiliriz onları, bu yuden kodlu olanları mı yoksa kaliteli tayvan malı olanını mı tercih edelim?
reklam yapmayı sevmedıgınden pm den ılettım,
ayrıca tw kodlu,alın tw kodunda bulabılrsenız PAPA yada POPO serılerı en ıyısıdır,
Arkadaşlar burada çok güzel bilgiler var ancak benim kafam karıştı. Dvd Rw'ların böyle sorunlar çıkardığını bilmiyordum.Bana yardım edin lütfen hangi marka Dvd+Rw alayım.Anladığım kadarıyla Asus,Philips,Nec,BenQ Dvd+Rw işinde iyi olan markalar.Bu markaları kullanan arkadaşlardan okumada ve yazmanada hiç sorun yaşamayanlar var mı?Bana bi fikir verin hangi marka hangi model sorunsuz yazma ve okuma olanağı sunuyor.
Bugün ankara nt mağazalarından maxell 16x dvd+r aldım 35 tanesi orjinal kutusunda 19.90 ytl bağayı uygun geldi ve aldım hemen test ettim gayet güzel çıktı aşağıda nero cd-dvd speed test sonucu var değerler oldukça güzel
RICOHJPN R03 lerı cok test ettım, kalıtesı verbatım yuden t03 ıle aynı, ama dengesız degıl, sonuclar hep aynı olusu guzel kullanılan boya maddesıde guzel,
Arkadaşlar elimde p1640g dvdrw vardı ve dvdlerimi yaklaşık 5-6 dakikada yazdırabiliyordum arızalandı servis, yerine spd2400l1 bir philips verdi onu ilk takdığımda yine aynı hızda yazdırabiliyordum fakat birden çok uzun zamanda yazdırmaya başladı 2400l1 son frimware yi yükledim nafile şuanda bir dvd yi (4,10 gb) 28-30 dakikada yazdırıyor ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
not : neroda 16 x le yazdırıldığını söylüyor ama 30 dk dan aşağı bitmiyor acaba neroyu tekrarmı kurmalıyım nero7 kullanıyorum medya verbatim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOPAZ -- 9 Şubat 2007; 19:15:19 >
Arkadaşlar elimde p1640g dvdrw vardı ve dvdlerimi yaklaşık 5-6 dakikada yazdırabiliyordum arızalandı servis, yerine spd2400l1 bir philips verdi onu ilk takdığımda yine aynı hızda yazdırabiliyordum fakat birden çok uzun zamanda yazdırmaya başladı 2400l1 son frimware yi yükledim nafile şuanda bir dvd yi (4,10 gb) 28-30 dakikada yazdırıyor ne yapmalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
not : neroda 16 x le yazdırıldığını söylüyor ama 30 dk dan aşağı bitmiyor acaba neroyu tekrarmı kurmalıyım nero7 kullanıyorum medya verbatim
cok sanslısın spd2400 u lıteon 1635s e modla,
nero 7 ın son surumu kullan ve ram 1 gb dan az olmazsa sorun cıkarmaz
spd2400 ı modladıktan snra yazımda kalite artımı oldu mu kardeş?
okuma ve yazma daha sorunsuz su an
neye göre arttı veya ne problemi vardı gökhan izafi konuşma, öncesi snrası nasıl aç bakalım biraz, flashlamaya gerek var mı diğer arkdaşlar da tabii bnde ona göre karar verelim