Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> Cevap: Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FoxMulder

2 Eylül 2005; 23:37:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Montage

NT 4X DVD+R

DVD yazıcım bugün elime geldi ve hemen Knoppix in DVD versiyonunu indirmiştim NT DVD+R 4X e yazdırdım sonra testi yaptım...

gerçekten çok iyi değerler. nerden aldın nt'leri?

THE TRUTH IS OUT THERE
reLo

2 Eylül 2005; 23:41:57 

birde hızı sabitleme öle test yap bakalım sonuc ne olacak 4x e sabitlemişsin

Güneş Her Sabah Doğudan Doğdukça , Bil ki Hala Umut Vardır !
Montage

2 Eylül 2005; 23:45:54 

Ben Samsun'dan aldım 2 tane 10 luk paketlerden,

Maximum R.E.M.
"Bazıları, etraflarına bakarak, Neden ? diye sorarlar. Ben etrafımda göremediklerimin rüyasını görerek, neden olmasın!? diyorum.. "
  • ROBERT FROST
  • Montage

2 Eylül 2005; 23:53:53 

Maximumda yaptım testi,

Maximum R.E.M.
    "Bazıları, etraflarına bakarak, Neden ? diye sorarlar. Ben etrafımda göremediklerimin rüyasını görerek, neden olmasın!? diyorum.. "
  • ROBERT FROST
  • Montage

3 Eylül 2005; 2:33:12 

4456 MB lik bir veri DVD si yazdım, bu seferde forumdaki programı kullandım ve test ettim.
    NT DVD+R 4x

Maximum R.E.M.
  • ROBERT FROST
  • korocop

3 Eylül 2005; 3:32:57 

sevgili pulp, verbatim dvdlerin kalitesini sormuşun, şu an evde değilim bu testi henüz yapamadım ama, şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok kötü. bilen bilim hepsiburada.com dan ucuza düşürdüğümüz advanced azo teknolojili dvdlerden bahsediyorum. hayatımda yakmadığım kadar dvd yaktım bunlarla ve 4x de de yazmama rağmen sürekli aynı şey oldu. ve dvdler uzun süre dayanmadı. dvd özelliklerine baktığımda üretici olarak mitsubishi görünüyor. bunu belirteyim. ben şu an en iyi marknın tdk olduğunu düşüyorum..

HP Pavilion DV6000 | Sempron Mobile 3400+ | 512mb DDRII 667 mhz ram | 128mb Nvidia 6150 Ekran kartı | 15.4 Wide Screen | 80gb Sata2 Hdd | DVDwriter light scribe

Canon Powershot a510 | KonicaMinolta 1300w Lazer Yazıcı | Canon Pixma IP3000

http://www.medikitap.com - TIP KİTAPLARI PAYLAŞIM ORTAMI
    reLo

3 Eylül 2005; 5:46:49 

quote:

Orjinalden alıntı: korocop

sevgili pulp, verbatim dvdlerin kalitesini sormuşun, şu an evde değilim bu testi henüz yapamadım ama, şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok kötü. bilen bilim hepsiburada.com dan ucuza düşürdüğümüz advanced azo teknolojili dvdlerden bahsediyorum. hayatımda yakmadığım kadar dvd yaktım bunlarla ve 4x de de yazmama rağmen sürekli aynı şey oldu. ve dvdler uzun süre dayanmadı. dvd özelliklerine baktığımda üretici olarak mitsubishi görünüyor. bunu belirteyim. ben şu an en iyi marknın tdk olduğunu düşüyorum..

Sana denk gelmiş olabilir fakat ben en iyi sonucları verbatim Oky ve maxell de gördüm ben değil genel olarak gördüğüm tabiki bu TDK deneme sansım olmadı inşallah oda olur

Güneş Her Sabah Doğudan Doğdukça , Bil ki Hala Umut Vardır !
    mav1li

3 Eylül 2005; 10:26:16 

writer lite on

armedia +8x medya (sony_d11) 4x de yazılmış

noname (tdk) medya 4x de yazılmış

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

İmlamız, lisanımız düzelince lisanımız da kafamız düzelince düzele­cek, çünkü o da ancak onlar kadar bozuktur, fazla değil!
    mahom

3 Eylül 2005; 13:55:37 

TDK+8 problemsiz yazılım hızı 8x hızında.kalidesiz dvd alıpta sürücünüzü
    perişan etmeyin.Ayrıca yazılan dvd lerde kalite tüşüklüğü sebebiyle
    verilerin kaybolma riski yüksek.Önemli bir veri yazıpta taha sonradan
    dvd boşalması sonucu hayal kırıklığına uğramayın.

bahrikutlu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Eylül 2005; 23:45:38 

monarch 4.7 gb lık üstünde 4x yazıyor kuzende 4xte kopyalamıştır herhalde yazan lg nin dvd writerı testi nec te yaptım ama

Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
    imparatore

4 Eylül 2005; 14:08:13 

quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

NEC ND-3520 Aw
    MAXELL DVD+R 4.7gb 1-8x RITEK R03
    Yazma Hızı 8x

DVD nin hemen hemen yarısını 2x ile yazdım sonuç burada;

Karanlığın verdiği zehirli huzur gibisi yoktur. Uzak durun!
    samet baba

4 Eylül 2005; 14:25:26 

DV kasetten DVD yaptım,
    12x yazıldı philips 1640P de
    Media yı USA aldirtmistim office depot tan
    50 li cake box 15usd idi..

Ekteki dosya (2)

bahrikutlu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Eylül 2005; 21:10:14 

Nec 3540 a ile lg nin yazamadığı nortech (üstü turuncu) 6x le yazdım hemen yazımdan sonra deneyi uyguladım

Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
    Magna

Sisteme Gözat

4 Eylül 2005; 22:27:47 

Medya: DMS Dvd-R 8x
    Cihaz: Asus 1608P, firmware:1.57

2 gün önce 8x le yazdığım mp3 dvdsi ile test ettim..Sonuçlar hüsran görünüyor. 1 ay sonra herhalde tekr