arşivimi inca 4x dvd+r ye yapmıştım yaklaşık 50 dvd elinde bu urunden olan (nec3500 ile yazılmış olsa daha guzel olur) varsa bi denesinde akıbetimi oğreneyim...
Valla bende çok üzüldüm ve sinirlendim Herkes işin kolayına kaçıyor bir konu açıyor orada yanıt bulduğu gibi hareket ediyor(doğru yada yanlış)Buradaki amaç belli en iyi boş dvd medyayı bulmak ve boş medyaların hangibi ile daha iyi sonuç verdiğini görmek ama sadece 1 2 kişinin test yapmnasıyla bu iş olmaz arkadaşlar biraz destek biraz üşengeçlikten kendinizi atıp buraya yardım etmek herkesin görevidir..Ben test etmeye devam ediyorum
Memorex DVD+R 8x
4x ile Yazıldı
.
Sonuç geröejten güzel 2 değerde minimum değerlerde cıktı nerdeyse daha değişik hızlardada yazacagım ama sizden ricam lütfen sizde elinizdeki boş medyaların testlerini burada yayımlamanız...
elimde maxell,nt ve dms var ama bir türlü doğru düzgün yazamadım hiçbirine. galiba dvd writer arızalı. daha yeni almıştım halbuki. yarın garantiye göndericem ve ondan sonra burayı testle doldurucam inşallah.
Birde unutmadan Control Panel >>System >> Hardware>>Device Manager 'dan IDE ATA/ATAPI Controllers daki ayarların (cd/dvd writer) düzgün oldugunu kontrol ediniz UDMA2 ler açık olsun mutlaka(destekliyorsa)
Ufaltılmış ön izleme resmi
boş dvd koyarsan tabikide olmaz filmi yazdıktan sonraki tramamını yazın ki tam sonuç çıksın ondan sonra testi yapacaksın kolay gelsin bekliyoruz testlerini
Arkadaşlar elimde sadece diamond dvd medya var. Fakat bu sefer philips 3.6 firamware (8.ağustos 2005 güncellemesi) ile bir diamond daha yazdım. 100 kalite puanı ümidiyle ama yine 95 kalite puanında kaldı. okuma taramasındada %100 iyi çıktı. Fakat arkadaşların söylediğine göre philips yeni firamware ile okuma kalitesini de artırmış.
Burayı biraz canlandıralım. benim gibi anodolunun ücra köşesinde olan arkadaşların değişik medyalarla test yapma imkanı olmuyor. Buralarda ucuz denen medyaların bile tanesi 1 ytl.
son olarak size sorayım, 95 veya 90 üzeri kalite puanları arsiv için yeterli midir?
Merhaba arkadaşlar bende biraz katkıda bulunmak istedim ve birkaç dvd medya inceledim sonuçlar aşağıdar bilginize...
Test Sistemi: AMD64 3000+ 1 GB DDR 400mhz EPOX 9NPAJ NEC 3540A DVDWRITER
TDK DVD+R 8x Philips DVD+R 8x DMS DVD+R 8x *2 tane DMS denedim biri test bitmeden hata mesajı verdi diğeri ise zar zor bitirip kendisi aşağıda gösterdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelakp -- 23 Ağustos 2005, 2:11:56 >