Şimdi Ara

Nokia XM 5800 v40 Söylentileri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yabancı sitelerde söylentiler hatta nokiadan mail aldıklarına dahil yazılar dolaşıyor 5800 v40 Update i ile şikayetci olunan ekran teması ve kinetik kaydırma özelliği başta olmak üzere yığınla özellik eklediğine dahir ve resimler yazıalr baya bulunmakta bazıları :

İngilizcem çok ileri değil ingilizcesi iyi olanlar googleden aratip söylebir okusunlar söylentileri bu başlık altından yazarlarsa bende takip edeceğim.

• eger bu dogru ise satis patlamasi yaratir diye dusunuyorum ki dogru gibi gorunuyor bende gormustum fakat resim olarak ilk kez goruyorum
  • çıkacak arkadaşlar çıkacak sadece sabır =)
  • ee bu ikinci resime göre kasımın 16. da çıkmış gözüküyo o zaman....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

ee bu ikinci resime göre kasımın 16. da çıkmış gözüküyo o zaman....

Valla o benimde dikkatimi çekti, bilemiyorumda alttaki resim fake se adam heralde büyük bir animasyon şirketinde çalışıyor çünkü ışık gölye renk tonları ve yansımalarda hiç hata yok fake değil gibi deneme gibi birşey yayınlamış olabilirmi nokia ? işletim sistemleri veya programlar çıkmadan işten anlayanlar denesin diye sürüm çıkarılır ya belkide öyle birşey ? ingilizcesi iyi olanalr az araştırsa süper olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 27 Aralık 2009; 22:58:24 >
  • hayirlisi olsun insallah cikar da keyfine variriz iyice cihazlarimizin
  • fake değil bu resimleri sızdıran da nokia nın yazılım geliştirme bölümünde bi adam olmalı 16 kasım diyor ama o update e hazır demek değil daha çıkmadı ama çıkıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 6600 symbian v.?
    21 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • v40 a bir sozum yok fakat bekleme ekraninda solda options sagda done var yani handshell tarzi bir program da olabilir o resim
  • Nokia'ya mail atanların aldıkları cevaplar hep aynı durumda. Herkese neredeyse aynı otomatik cevaplar gelmiş durumda. "Bize yazdığınız için teşekkürler, sizlerin bu görüşleri size daha iyi bir hizmet verebilmek için bizim için çok önemli" vs. gibi bir cevap verilmekte özetle. 5800 için yeni bir firmware çıkacağı kesin durumda, bunun v40 olması çok büyük bir olasılık evet. Ama içeriği konusunda internette dolaşan bu yukarıdaki fotoğraflar dışında kimsenin hiçbir bilgisi yok, sadece tahmin. Yukarıdaki fotoğraflarda çok büyük bir olasılıkla hiçbir oynama yok, ortak kanı bu yönde. Sadece benim düşüncem en kötü ihtimal cihaza yüklü olan firmware de oynama yapılmış olabilir info olarak, bu işlerden anlayan için gayet basit birşey. Açıkcası fake olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca yeni firmware in çıkış tarihi hakkında hiçbir kesin bilgi yok, internette dolaşan tarihlerin hepsi uydurma. Sadece kendi tahminim ya bu haftaiçi ya da yılın ilk haftası çıkması yönünde. Bakalım görelim...

Edit: Ayrıca orada yazan sürüm tarihinin hiçbir önemi yok, belirtilen tarih önceye ait diyip fake olduğunu düşünmeyin. Şu anda kesin bir bilgi var ki bundan sonra çıkacak olan firmware Nokia QT de deneme aşamasında. Eğer v40 hakkında söylenenler doğruysa evet şu an v40 QT de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arutharen -- 27 Aralık 2009; 23:41:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

ee bu ikinci resime göre kasımın 16. da çıkmış gözüküyo o zaman....

Valla o benimde dikkatimi çekti, bilemiyorumda alttaki resim fake se adam heralde büyük bir animasyon şirketinde çalışıyor çünkü ışık gölye renk tonları ve yansımalarda hiç hata yok fake değil gibi deneme gibi birşey yayınlamış olabilirmi nokia ? işletim sistemleri veya programlar çıkmadan işten anlayanlar denesin diye sürüm çıkarılır ya belkide öyle birşey ? ingilizcesi iyi olanalr az araştırsa süper olur...

Beta testleri denen bir şey var dimi FW deki açıkları bulmakla görevlendirilmiş onlarca tester var

• ocak başı gibi geliyor bana baya değişiklikle gelecek gibi. Birde yabancı forumlarda dolaştığım kadarıyla firefox mobil v5 de olabilir tarzı söylentilerde vardı ama bunlar inandırıcı gelmedi bir yerdede safari nin adı geçiyordu 5800 a resimlerde photoshop yok ama denildiği gibi telefonda oynama yapılıp çekildi ise o ayrı onu anlayamayiz.
  • Abartacak kadar degisen ne?
  • http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=59065&view=by_date_ascending&page=14

arkadaşlar bu linkteki tartışmayı başından sonuna kadar okudum "Irvine" nickli bir kullanıcı nokiaya çalıştığını belli etmiş fakat çaktırmamaya çalışmış işte christmastan itibaren güncellemeler başlar diyor ve 5800 için güncelleme çok yakında diyor büyük ihtimalle KS ve yeni HS olucak

• ahhh... ahhhh..
    sen nelere kadirsin be İphone...
    milletin beklentilerini nasılda gereksiz yere arttırdın böyle...

Bizler eskiden N serisi telefon aldık diye böbürlene böbürlene gezerken sen nereden çıkardın bu yeni zırvalıkları,
    hem biz telefonlarımızı takoz niyetine kışın araçlarda kullanıyorduk,
    olmadı hırsıza karşı kafasında balyoz etkisi yapıyorduk,
    o da olmadı ağırlık çalışması yapıp bady bilmem ney ettiriyorduk..

nedir bu home ekran, başparmak kaydırma yahu...
    hep sen iş aştın başımıza,
    olmaz olsaydın, yerin dibine girseydin emi...

yazan:
    en eskilerden sadık bir 5800 kullanıcısı

Not: Sadece eğlence için yazılmıştır, Birden eskileri hatırladım,
    hatıralar uçuştu aklımda.hey gidi günler; Ne günlerdi o günler be yavv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 28 Aralık 2009; 1:23:17 >

• İphone'u suçlama dostum sony ericsson'un da dokunmatik ekran telefonu vardı çok eskiden ben kullanmıştım serisini bile hatırlamıyorum kalemi falan vardı böle tuşlar kalkıyodu ekran büyüyodu vs. :D hiç tutulmamıştı o zaman p930i miydi neydi onu çok istiyodum o zamanlar :D P800 modelini almıştım galiba oda dokunmatikti el yazısı ile msj falan yazıyodum vay be o zamanlar hiç beğenmezdik 6600 piyasanın en güzel telefonuydu 7610 sadece zenginlerde var sanırdık peeh :D şimdi İphone en kral telefon diyoruz teknoloji işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect
    ahhh... ahhhh..
    sen nelere kadirsin be İphone...
    milletin beklentilerini nasılda gereksiz yere arttırdın böyle...

Bizler eskiden N serisi telefon aldık diye böbürlene böbürlene gezerken sen nereden çıkardın bu yeni zırvalıkları,
    hem biz telefonlarımızı takoz niyetine kışın araçlarda kullanıyorduk,
    olmadı hırsıza karşı kafasında balyoz etkisi yapıyorduk,
    o da olmadı ağırlık çalışması yapıp bady bilmem ney ettiriyorduk..

nedir bu home ekran, başparmak kaydırma yahu...
    hep sen iş aştın başımıza,
    olmaz olsaydın, yerin dibine girseydin emi...

yazan:
    en eskilerden sadık bir 5800 kullanıcısı

Not: Sadece eğlence için yazılmıştır, Birden eskileri hatırladım,
    hatıralar uçuştu aklımda.hey gidi günler; Ne günlerdi o günler be yavv

dogru diyorsun birader 1500 - 2000 tl verip app store un 100de 70 inin hala para istemesi ya da sadece ekrani ve gorselligi iyi diye hic bu paralari vermedik iphone bir markanin unlu diye insanlari nasil resmi yollarla soyulmasi yontemlerini de gosterdi bizlere kissadan hisse bu kadar fanatik olmayin ama bu kadar saf da olmayin (iphone kullandim hemde para vermeden) iphone cu isen burada laf atip forumu kirletmeye hakkin yok beni hic iphone sayfalarinda gordun mu? @:

• Hımmm...
    Anladım hocam durumu, teşekkür ederim uyarınız için... takibi Iphone den hiç haz etmediğimi bilmen gerekmez..
    Eğlencelik yazılar bunun için vardır zaten, birisi yanlış anlayıp balıklama atlasın diye....

Hayatın tadını çıkar, Takma kafana fazla böyle ince esprileri...
    Madem anlayamadın inceliği bırakalım da diğerleri eğlensin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 28 Aralık 2009; 19:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=59065&view=by_date_ascending&page=14

arkadaşlar bu linkteki tartışmayı başından sonuna kadar okudum "Irvine" nickli bir kullanıcı nokiaya çalıştığını belli etmiş fakat çaktırmamaya çalışmış işte christmastan itibaren güncellemeler başlar diyor ve 5800 için güncelleme çok yakında diyor büyük ihtimalle KS ve yeni HS olucak

Evet kardeş az ingilizcemle baktım aynı sonuçlar bendede çıktı o adam nokiada çalışıyor gibi yazmış sonra toparlamış falan işallah yazılanlar doğrudur. Teşekkürler ilgin için...

• Arkadaşlar o nokia forumlarındaki o başlığı başından beri takip etmekteyim. Irvine nickli kullanıcının yazdıkları, burada benim sizin yazdıklarımızdan farksız. Ben dahil herkesin arzuladığı şeyleri bir yetkiliymiş ağzıyla yazmış sadece, o Irvine ben de olabilirdim örneğin. Ekstra bir bilgi vermemiş ki kendisi, dikkatleri kendi üzerine çekmek istemiş ve başarmış arkadaş. Bir Nokia çalışanı Nokianın kendi resmi forumlarında bu kadar aleni bir şekilde yönetici sıfatı olmayan bir forum hesabıyla bunları yazabilir mi sizce? Şirket kuralları gereği böyle birşey yapmanın ne kadar riskli olduğunu az çok tahmin edersiniz. Bir admin ya da bir sorumlu bu şekilde yazsaydı ortada kuşkulanacak birşey kalmazdı ama Nokia forumlarında hiçbir ilgili başlıkta moderatörler ya da sorumlular bu şekilde cevap vermedi. Atılan maillere gelen cevapları siz de biliyorsunuz ne kadar genel bir cevap olduğunu. Ben de inanıyorum yeni bir firmware çıkacak 5800 için, ve çıktığı zaman da Irvine doğru söylemiş decenek ama aslında hepimizin düşündüğü şeyler değil mi bunlar zaten?

Edit: Örneğin bu linkte "xbungle" adlı nokia sorumlusu NSU'ın yeni versiyonunun çıktığını duyurmuş. Konu ile moderatöre ilk soruyu soran da Irvine nickli arkadaş, Nokia çalışanı olsa soru sormaz zaten.

http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=63737#M63737

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arutharen -- 28 Aralık 2009; 23:37:20 >

• Ayrıca aşağıda verdiğim sayfadan Nokia'nın çıkarmış olduğu bütün software ve firmware güncelleme haberlerini takip edebilirsiniz.

http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update/news
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.