Şimdi Ara

Kris Boyd kimdir !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doğum Tarihi : 18 Ağustos 1983
    Doğum Yeri : İskoçya

Kariyer:
    2000-2005 Kilmarnock F.C. 153 Maç 64 Gol
    2006- Glasgow Rangers 125 Maç 88 Gol

Milli Takım:
    2006-2008 İskoçya 14 Maç 7 Gol

• oha
  • süper oyuncu, türkiye'ye gelmez.
  • Bu adam işimize yaramaz zaten. Adam tek topçu ; Jardel tarzında.
  • Harika bir forvet. İskoçya ligi Türkiye liginden daha mı öndedir ? Bence hayır. Türkiye ligine gelebilir. Hele Frank Rijkaard gibi bir teknik direktör varsa seve seve gelir :)) Bu oyuncu bize fiyat bakımından tuzlu olur :))
  • bu adamın adı nerede geciyor arkadaşlar? ben niye bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Harika bir forvet. İskoçya ligi Türkiye liginden daha mı öndedir ? Bence hayır. Türkiye ligine gelebilir. Hele Frank Rijkaard gibi bir teknik direktör varsa seve seve gelir :)) Bu oyuncu bize fiyat bakımından tuzlu olur :))

"Wie die britische ‚News of the World berichtet‚ sei Kris Boyd von den Glasgow Rangers eine Option für Werder. Im kommenden Sommer wre Boyd ablösefrei‚ für eine sofortige Verpflichtung im Winter fordern die Schotten umgerechnet ca. 550.000 Euro. In der vergangenen Saison erzielte der bullige Sturmtank 27 Treffer in der schottischen Liga."

Sezon sonu biten sözlesmesini yenilemek istemeyince‚ Glasgow kendisini devre arasinda 550.000 Avroya satiliga cikarmis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAFirat

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/12729/kris-boyd/profil.html

6-7 milyon � arası

Normal değeri o kadar da adamın sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve sözleşme yenilemek istemiyor. Sezon sonu bedavadan gitmemesi için devre arasında büyük ihtimalle ucuza satılacak. Yalnız bana yedek kalmayı takmayacak birisi gibime gelmedi...
  • İskoçyada top mu oynanıyor arkadaşlar? Yapmayın etmeyin..
  • larsson kötü oyuncu o zaman kac yıl celticde gol attı durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

bu adamın adı nerede geciyor arkadaşlar? ben niye bilmiyorum

iskocya lıg tarıhınde en cok gol atan 2. ıskoc tur
  • xAne ben haberi/tüyoyu nereden alıyorsunuz demek istedim. yani forumda çıkan isimlerin hiçbirini ajanslarda göremedim de, ondan sordum.
  • www.transfermarkt.de de görmüştüm ben haberi. sanırım oradan alınmış.
  • Umarım alınmaz.Çünkü çok disiplinsiz bir oyuncu bu adamın birçok maçını takip ettim iyi futbolcu ama Galatasarayın aradığı oyuncu değil diye düşünüyorum.
  • Transfermarkt'ta geçen bir haber bu
    TURKISH giants Galatasaray are set to test Rangers' determination to hold on to top scorer Kris Boyd with a £500,000 bid in January.

Bu şekilde duyurmuşlar.Bakalım hayırlısı.
  • Sizin Boyd rekoru kırmış, son maçta da 5 gol attı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.