Şimdi Ara

Tablet'in dedikoduları bile yetti, Apple'ın borsa değeri arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple Tablet, TabletMac yada iSlate. Apple'ın üzerinde 5 senedir çalıştığı konuşulan yeni mobil bilgisayarının kullanıcıyla ne zaman buluşacağını şu anda kestirmek gerçekten zor. Ancak son dönemde güvenilir kaynaklardan gelen bilgiler bile Apple'ın borsa değerinin rekor kırmasına neden oldu.


    Noel Bayramı öncesindeki son işlem günün de Apple'ın hisse değeri (AAPL) 209 dolara yükselerek son dönemdeki en yüksek değerine ulaştı. Özellikle artışı Apple Tablet'in 26 Ocak'da tanıtılacağıyla ilgili iddialardan sonra gerçekleşmesi, tabletin çıkmadan Apple'a değer kazandırdığı yorumlarına neden olurken, Apple'ın borsa değeri bu hafta içersinde +10'dan fazla artış göstermiş oldu.


    Amerika'nın saygın araştırma kuruluşlarından Piper Jaffray'in analisti Gene Munster konuyla ilgili olarak Apple'ın Ocak ayı içersinde %50 ihtimalle Tablet üzerindeki örtüyü kaldıracağını iddia etmişti. Financial Times'da analisti doğrularcasına Apple'ın 26 Ocak'da özel bir etkinlik düzenlemek üzere Yerba Bueno Center for Arts'ı kiraladığını belirtmişti.








  • Haber için teşekkürler Shady. Bende fazlasıyla merak uyandırmaya başladı şu alet...
  • türkiyede applenin hisseleri olsaydı kesin alırdım ..
  • Dünya'da tablet bilgisayarların bu kadar çok kullanıldığını ve de bu kadar çok beklendiğini tahmin etmezdim.
  • söz konusu apple olunca beklentiler iyice artıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

    Dünya'da tablet bilgisayarların bu kadar çok kullanıldığını ve de bu kadar çok beklendiğini tahmin etmezdim.

    iPhone için de zamanında öyle diyorduk. İnsanlar iPhone gibi devrim yapacak bir ürün bekliyorlar.
  • Bir zamanlar iPhone kullanıcısı olarak iPhone'un en büyük olayının dokunmatik olması olduğunu söyleyemeyeceğim.Öyle bir telefonu çok az kişi dokunmatik olduğu için almıştır.Çünkü şu anda bir çok dokunmatik telefon olmasına rağmen,hatta bir kaç konuda iPhone'dan iyi olmalarına rağmen insanlar dokunmatik bir telefondan multimedya desteği bekliyor haliyle.Amerika'daki iTunes Store desteği dünyanın hiç bir bölgesinde olmasa dahi harika bir program desteği vardı.Hatta çoğu kişi onu mobil bir bilgisayar gibi kullanabiliyordu.Böylece iPhone devrim yarattı.Program desteği bu kadar iyi olmasa,sadece dokunmatikle yine iyi satardı ama bu kadar iyi olamazdı.

    Çevremde hala iPhone'a flash gelmesini isteyen flash programcılar var.En azından 7 kişi böyle ve flash desteğini duydukları anda bir tane iPhone alacaklar.Dünya'da ne kadar çok böyle insan vardır tahmin edin.




  • Kanaatimce işlevsel kullanışlı uygun boyutlu bir tablet pc ye çokca ihtiyac var
    Bu özellikleri kendinde barındıran bir tablet pc müthiş satacaktır.
    Eğer birde içerisinde MacOS olursa (Çok kırpılmamış) Apple hem tabletten hemde gelecekteki Mac satışlarından büyük kar edecektir.
    Kullanıcıların hayal ettiği özellikleri barındırırsa iphone nasıl telefon pazarında devrim yaptıysa aynı şekilde bu cihazda müthiş bir devrim yapacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.