Şimdi Ara

Grado SR 80i >>140 TL<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Grado SR 80i
    -------------------------------------------------------------------------------------

Upgrade sebebiyle kullanmadığım kulaklığımı satışa çıkarıyorum.

11.08.2009 tarihinde elmasepeti.com'dan alınmıştır. Tamamı evde olmak üzere toplamda 80-100 saat kadar kullandım. Ne görünüş ne de ses olarak hiç bir sorunu yoktur. Zaten 11.08.2011 tarihine kadar garantisi var.

Kulaklığı kutusu, 6.3mm çeviricisi, flat padleri ve garanti belgesi ile birlikte göndereceğim. Elmasepetinde sıfırı 230 kusur liraya satiliyor.

İstediğim fiyat: SATILDI

Ürün bilgileri için ve fiyat bilgisi için:

http://www.elmasepeti.com/Grado-SR-80i-Kulaklik_115.html#0

Resimlerdeki sarı padler bir arkadaşa verildiği için artık kutu içeriğine dahil değildir. Ebayden HD 414 pad diye aratılırsa uygun fiyata temin edilebilir. Ayrıca Metandan da almak mümkündür.

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Sennheiser PMX 60
    ------------------------------------------------------------------------

Tamamen açık yapıda çok hafif ve rahat bir kulaklıktır. Ses rengi berrak ve mid ağırlıklıdır. Spor yaparken ve yürüyüşlerde kullanmak için çok elverişli bir kulaklıktır. İzolasyonu hiç olmadığı için otobüste dinlemek için pek uygun değildir.

2 sene kadar önce elmasepetinden almıştım. Garantisi bitti ancak kesinlikle sorunsuz ve orijinaldir. Kutusunun üzerindeki METAN bandrolünden de bu anlaşılabilir. Orijinalleri eskidiği için kulaklık padlerini px 100'ün padleri ile değiştirdim. Kozmetik olarak sıfıra yakın görünümde. Kutusu ile birlikte göndereceğim. PMX 40 fiyatına satıyorum arkadaşlar...

İstediğim fiyat: 40>30 TL SATILDI

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i >>140 TL<<

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Işık yüzünden biraz karanlık çıktı resimler, detay isteyen olursa gönderebilirim.

İzmir içi elden teslim mumkundur. Diger illere de kargo ile gonderebilirim.

Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa PM yoluyla da sorabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celestial_fury -- 15 Ağustos 2010; 21:42:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum fiyatın iyiymiş bende 100 liraya satmaya çalışıyordum bu ilanı gördükten sonra fiyatı bi revize etmem gerekecek hayırlı satışlar dilerim güzel fiyat param olsa 2. bitane alırdım
  • Sağolasın hocam, öylece duruyor evde maksat ihtiyacı olanın işe yarasın...

• Bu arada referans konusunda sıkıntı olursa, ben kefilim
  • Sağolasın Hasan, eksik olma.

• ben rap dinliyorum elektronik müzik yani elimde hd485 var 105 liraya aldım sr80i alırsam daha iyi performans alırmıyım o fiyata değermi
  • SR 80, 225 ile birlikte serinin en baslı modeli. Tabi HD 485 gibi bir bas değil bu ama yine de rap için önemli bir kıstas. Ama ben elektronik veya rap dinlemiyorum, o yüzden o konuda bir şey demem doğru olmaz. Yine de head fide gradolarla rap dinleyen bir çok insan gördüm, demek ki fena olmuyor uyumu. Elektronik müzik ile ilgili de aşağıdaki incelemeyi yapan arkadaş sıkı bir elektronik dinleyicisidir. Sanırım o bayağı bir memnun SR80den. İstersen bir incele.

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=412.0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kıstasım bass değil genel anlamda mid tiz kalitesi vs.
  • Grado'nun en iyi olduğu konu midler ve tizlerdir zaten. O konuda hiç süpheniz olmasın...

• sr80i dışarı çok ses veriyormu? bu bakımdan otobüste hayatta dinlenmez gibi bir durumu var mı?
  • Dışarı hem ses alır hem de verir. Ne yazık ki otobüs için pek uygun değil Gradolar. Ama sessiz ortamlarda yürüyüşte falan kullanacaksanız olabilir, çok büyük bir kulaklık değil.

• iGrado kullanıcısıyım , iGrado çok tatmin edici , bunu düşünemiyorum, kolay gelsin
  • Sağolasin.

• hocam bu kulaklık mp3 çalarlarda nasıl bir verim verir. Ayrıca Kulaklık amfisi almak gerekir mi

tşkjler
  • SR 80 amfiye ihtiyaç duyan bir kulaklık değil. Mp3 player çıkışından da rahatlıkla kullanabilirsin. Kulaklık amfisi şart değil yani.

• Pmx 60 satıldı, Grado devam...

• Ayrıyeten Gradoyu alan arkadaşa modlu HD414 padleri PTT kargo ile kargo benden olmak üzere hediye!

Grado için HD414 padlerini mecbur alacaksınız gibi nerdeyse ve Amerikadan alsanız bile ederi 20TL, uğraşmayı, beklemeyi saymıyorum. Ben hediye edicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Ayrıyeten Gradoyu alan arkadaşa modlu HD414 padleri PTT kargo ile kargo benden olmak üzere hediye!

Grado için HD414 padlerini mecbur alacaksınız gibi nerdeyse ve Amerikadan alsanız bile ederi 20TL, uğraşmayı, beklemeyi saymıyorum. Ben hediye edicem..

Bunu görmememiştim ya sagol Hasan. :)

• 140 TL oldu.

• Bu forumda kafaüstü kulaklık satmak zor iş vesselam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.