Şimdi Ara

Antartika - Ufo - Nazi - Haunebu ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kafam çok karıştı bunlar fake mi biri açıklayabilir mi?

     Antartika - Ufo - Nazi - Haunebu ?????


     Antartika - Ufo - Nazi - Haunebu ?????


    arkadaşlar kusura bakmayın açıklayamadım ama bilen elbet vardır..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?







  • bi ara bende araştırmaya çalıştım araştırdıkça boğuluyo insan ben pes edip bıraktım düşünmemeye çalış ve araştırma
  • Uzaylıların olduğunu bil de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrAiGiS

    bi ara bende araştırmaya çalıştım araştırdıkça boğuluyo insan ben pes edip bıraktım düşünmemeye çalış ve araştırma

    o kadar çok kaynak var ki insan fake de diyemiyoru...ayrıca Oyuk Dünya hakkında bilgisi olan var mı?The Hollow Earth?
  • Bu gerçekde uzay gemisi değil. Nazilerin böyler projesi vardı ama hatırlamıyorum amaç neydi. Bende merak ediyorum bu konuyu. Yanlış hatırlamıyorsam bu alet kısa bir süreliğine uçmuştu veya hiç uçamamıştı emin değilim
  • Bence naziler araci deneme amacli yapmislardir , uzaydan ufonun nazi isaretiyle gelcegini sanmiyorum
  • Antarktika olayları falan doğru mu?...
  •  Antartika - Ufo - Nazi - Haunebu ?????

     Antartika - Ufo - Nazi - Haunebu ?????





  • Bence Hitler bunla uzaya kaçtı. Basladıgı isi bitirmek için yakında yeni King Tiger larıyla geri donecek.
    Evet inanıyorum ben buna
  • Hitlerin ufolarla ilgilendiği ve üzerinde araştırmalar yaptığı biliniyor. Ancak bu resimde gösterilen hurdanın almanlar tarafından deneme amaçlı imal edildiğine inanıyorum, her iki resimde dikkat edilirse, haç işaretleri var. Bu haç işaretini kullanan bir ülke veya askeri kurum vardı yanlış hatırlamıyorsam. Avrupa taraflarından olduğu da kesin
  • ufolar , uzaylılar, hayaletler.. hepsine inanırım

  • Rusya’nın RTR televizyonu, ’Gezegenimiz’ adlı özel belgesel kanalında, Adolf Hitler’in, Piri Reis haritasını kullanarak Antarktika’da UFO üssü kurduğunu ileri sürüldü.
    izafet.Com - Piri Reis Haritasıyla Antartika'da UFO Üssü
    40 dakikalık belgeselde, Nazi’lerin ilginç deneysel çalışmalarını Rus askeri tarihçi Dimtriy Filipov anlattı. Dimitrov’a göre Naziler, Piri Reis’in 16. yüzyılda çizdiği haritanın çağdaş haritalara göre çok daha gerçekçi olduğunu, ancak Güney kutbunda ciddi sapma yaptığını farketmiş.

    Uzaylılar mı çizdi

    Bunun üzerine Nazi denizaltıları dipten araştırma yapınca, hayretten dona kalmış. Piri Reis haritasında gösterilen Antarktika haritası 10 milyon yıl öncesinin henüz buz tutmamış kara parçasını gösteriyormuş. Bunun üzerine Piri Reis’in haritasının dünya dışı varlıkların bıraktığı bilgilerle hazırlandığı sonucuna varan Nazi bilim adamları, 1939 yılına gelindiğinde Antarktika ortasında, buzulların 1,5 km altında tatlı su gölleri bulmuş.

    Antarktika’ya "Schvabia" adını veren Almanlar, buzların altında bilimsel ve askeri üst kurarak, uçan daire teknolojisini içeren bulguları değerlendirmeye başlamış.

    Nazi’lerin büyük sırrı

    Rus belgeselinde, Piri Reis haritasıyla başlayan Nazi keşiflerinin en ilginç bölümü ise, 1945 yılı sonrası dönemini kapsamakta. Berlin’e giren Amerikan ve Rus birlikleri, elbette Nazi sırlarının peşine düşmüş. Amerikan istihbaratı, Antarktika’daki gizli Alman üssü varlığından da bu bölgelerden haberdar olmuş.

    UFO’lar kaçmış

    1947 yılında Amerikan donanmasından biri uçak gemisi 15 savaş gemisi, Amiral Berton komutasında Güney Kutbu’na sözüm ona bilimsel sefere çıkmış. ABD donanmasının asıl amacı, kutuptaki Nazi kalıntılarını yok etmekmiş. Bundan sonra kutupta yaşanan olaylar Rus tarihçilerin belgeselde söylediklerine göre, günümüzde bile "çok gizli" damgasıyla sır olarak tutuluyor. ABD savaş gemileri bölgeye ulaştığında suyun içinden tabağı andıran dev daireler havalanarak bilinmeyen ışınlar püskürtmek suretiyle 50 Amerikan savaş uçağını birkaç dakikada avlamış. 15 savaş gemisinden ikisini batırmış.




  • yardım
  • Alman bilim adamları bu projeleri çizmişler ama alet deneme aşamasnda kalmış.amerika normadiyadan sonra bi şekilde bu projeleri ele geçirmiş.sonra geliştırmeye başlamış ayrıca o 51. Bölge ufo denemelernde düşen ufoda amerikanın geliştirdiği bi deneme ufosuymuş önce ufo metoroloji balonu denmiş ama ufonun fotoları ortaya çıkınca ve itırafçılar olunca uzaylı muzaylı zırvalamışlar ruslar geliştiriomu böle bir bilgi varmı bilmem ama amerika meksika arjantin gbi yerlerde görülen ufoların çoğu amerika deneme araçlarıdır.ayrıca uzaylılar çoğu yerde görülmüştür ve böle bisi inkarı zordur.tarihte çok bilgi vardır.alman alimlerden bazılarıda bu tarihteki ufo bilgilerinden etkilenerek bu makinaları esinlenmişlerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.cans

    Alman bilim adamları bu projeleri çizmişler ama alet deneme aşamasnda kalmış.amerika normadiyadan sonra bi şekilde bu projeleri ele geçirmiş.sonra geliştırmeye başlamış ayrıca o 51. Bölge ufo denemelernde düşen ufoda amerikanın geliştirdiği bi deneme ufosuymuş önce ufo metoroloji balonu denmiş ama ufonun fotoları ortaya çıkınca ve itırafçılar olunca uzaylı muzaylı zırvalamışlar ruslar geliştiriomu böle bir bilgi varmı bilmem ama amerika meksika arjantin gbi yerlerde görülen ufoların çoğu amerika deneme araçlarıdır.ayrıca uzaylılar çoğu yerde görülmüştür ve böle bisi inkarı zordur.tarihte çok bilgi vardır.alman alimlerden bazılarıda bu tarihteki ufo bilgilerinden etkilenerek bu makinaları esinlenmişlerdir.



    bi de şu var...

    Piri reisin eskiden de duymuştum haritayı çizerken metafizik veya daha anomaliler ile çizdiği söyleniyor..çünk o döneme dek gidilmemiş olan antartia vardı haritada...




  • Bu konuyu görmüşüz, uplamak da bize düşer, işe yarayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.