Şimdi Ara

Nokia 5800 alanlar lutfen once ve KESINLIKLE okusun!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilemiyorum ama forumda ozellikle 5800 konusunda farklı konular altında 1000 den fazla sayfa var.

cogunlugu benim sahsi fikrime gore;
    1) arastirma yapmaya usenen
    2) daha once symbian, windows mobile ya da kendi pc sinde işlem yapmamış
    3) hiç bilgisi olmadan ucuz diye telefonu alanlar dan olusuyor

5800 ile ilgili Çoğunlukla
    1) kasa açıklıgı
    2) nasıl oyun program kurarım
    3) şarjı şöyle mi böyle mi gibi
    4) wi-fi ne nasıl baglanır
    5) gps nedir gibi
    6) sertifika sorunu
    7) ses sorunu (daha da cogaltılabılir)

faydasız sorularla mesgul ediliyor.

Bilmemek tabi ki ayıp degil ama oncelikle forum da arama yapalım ya da google da yapalım her sey yazıyor hadi hic olmadı nokia nin kendi sitesinde videolar var iyice okuyun sonrasında daha mantıklı sorular ve faydalı bilgiler olacaktır.

Lutfen bunu hakaret olarak algılamayın ama insan artık aradıgını bulamıyor ve surekli yeni konular acmak zorunda kalıyor.

Bu konuyu da isterseniz silebilirsiniz ama cogu kullanicinin sıkıntısına cozum olur ınsallah..

Saygı&Sevgi

• Böyle bi konu açılması iyi olmuş.

Bende böyle bi uyarıda bulunmayı düşünüyodum ama yetkililer gerekli gördüğü şekilde davranırlar diye vazgeçmiştim.

Ama görünen o ki böyle bi uyarıda bulunmak gerekiyormuş :)
  • alacaklara faydalı olur umarım
  • ellerine saglık kardesim ya
  • Her sorun vs. için zaten bir başlık var bence yanlış olan yeni başlıkların açılması
  • yaw arkadaşlar muhtemelen niye okumuyorsun önceki yazılanları diye soranlar olabilir ama tam 300 sayfa.. ben yeni aldım bu telefonu google yazan uygulamaya girdim ama wireless seç falan çıkmadı acaba sadece aveadan mı bağlanıyor google a yoksa ben mi birşey bilmiyorum da siz bilirseniz söyleyin bana..
  • Gereksiz gördüğünüz başlıkları önce başlığı açan kişiye om atarak ( açtığın konu şu linkte mevcut şeklinde) belirtirsiniz, baktınız olmadı şikayet edersiniz. Yapılacak en iyi şey bu sanıyorum. Yoksa en nihayetinde buraları kontrol edenlerde insan her şeyi kontrol altında tutmaları imkansız, ne kadar yardımcı olursanız o kadar faydalı bir foruma sahip oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben artık şikayet etmektan bıktım.Arama yapmak yerine hemen konu açıyor herkes.
  • Hepinize merhabalar
    1 haftadır 5800 kullanıyorum ve bende telefonuma firware update etmek yada garmin kurmak istiyorum.
    Bunun için forumda ilgili başlıkları okudum ve bilgisayarın başına geçip debelenip durdum ama malesef beceremedim.
    Belki işletim sistemim Win 7 olduğundan belkide ben beceriksizim ondan.
    Forumu gereksiz meşgul etmek istemediğim için sabrediyordum ancak tamda bişeyler sorsammı sormasammı diye düşünürken başlığınızı gördüm.

Şimdi siz kendinizi bu telefonu yeni alan ve faydalı birşeyler öğrenmek isteyen kişilerin yerine koyun lütfen, 5800 ile ilgili yığınla sayfa var evet ama bu sayfaların çoğu gereksiz başlık açılmasından ziyade gereksiz mesajlaşmaktan ibaret.
    Msn penceresine dönmüş forum, millet derdini çözüp geyiğini yapmış.
    Bence gereksiz başlıktan ziyade gereksiz mesajlaşmalar bu kalabalığı yapıyor diye düşünüyorum.

Son olarak, burası bilgi alışverişine yaramıyormu arkadaşlar? Yeterli araştırmayı yapmadan başlık açanlar yanlış yaptıysa bile çözümün olduğu linki vermek yada özetle yardımcı olmak bu kadar zor mu?
    Olmamalı diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar boşyere hayıflanmayın. konuyu açan arkadaşın dediği gibi insanlar bilmiyor ve maalesef öğrenmek ancak bu şekilde oluyor. Neden böyle oluyor diye forum yöneticilerinin düşünmesi gerek bence. Sebepleri ben kendimce yazayım

1- Arama doğru dürüst çalışmıyor aradığını şey haricinde herşeyi buluyor ama aradığınızı bulamıyorsunuz. Buna artık bir çözüm şart arama yapıp bulan var mı.

2- Konularda inanılmaz şişkinlik var 5800 XM ana başlığı 380 sayfa olmuş sizce kim okur 380 sayfayı cevap kimseee. Onun yerine faoruma başlık açmak daha mantıklı. Ne yapmalı forumlar artık ayrıştırılmalı Örnek 5800 forumu açarsınız Onun içinde program, oyun, tema, uygulama vb. başlıklar açarsınız insanlar kaybolmaz konularda. Ayrıca 5800 ana başlığına bakın başlığı açan kişi ahım şahım bişeyler yazmamış. Bence orda telefonun ayrıntılı incelemesi yapılmalı, forumda incelenmesi gereken başlıklar yazılmalıdır. bunu başlığı açan arkadaşta yapabilir moderatörlerde sonradan konuya ekleyebilirler.

Bi sorunu çözmek istiyorsak ilk önce kendimizi sorgulamamız gerek bende bu konu trafiğinden epeyce şikayetçiyim fakat sorun böyle beklemekle çözülmez.

• Formun en kötü çalışan kısmı arama sayfasıdır
    Kendi yazdığım mesajları bile bulamıyorum ya
    kendi yazdığım özel kelimeyi yazıyorum o mesaj bile çıkmıyor
  • ACIL

acil yardim lazim, acil bilgi verin acil acil acil...

ben de buna sinir oluyorum, acil seklinde acilan basliklar yahut mesajlar,

nesi acil yahu? telefon alti ustu, acil yardimci olacak biri var mi? niye olum kalim meselesi mi? telefon alicam acil yardim, niye? gece saat 00.00 da hemen nereden alacaksin? internetten mi? tabi orda nobetci biri var, senin tel almani bekliyor...

tabi toplumun dusunce yapisi bu, yapacak birsey yok, egitim sart.
  • Arkadaşlar dediklerinize katılıyorum.İnsan bu telefonu alıyor ve neler yapcak bir bir forumlara bakıyor.Sorun ve bilmediklerini de iletiyor.Ancak örneğin bir kasa açıklığı sorusu inanın her sayfada mevcut nerdeyse.308 sayfa olmuş.Yuh diyorum.Ben telefonu almadan önce 287. sayfa ve tarih 20 aralık.İnanın ben önce ilk sayfadan itibaren 60 lı sayfalara kadar okudum.Sonra 280 li sayfalardan da geriye 240 lara kadar gittim.Her satırı okuyamadım.Çünkü inanın buna zaman yok.O kadar bakmak bile marifet diyorum kendime.Şimdi 308 sayfa olmuş.Yuh ya.Yazık yani insanlar istediğini bulamıyorlar.5800 anabaşlığı bence ayrılmalı.Oyun,program,sorun ve çözümlerigibi bir ayrım olabilir.

Not:Arama için google dan başka çare yok şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 30 Aralık 2009; 21:42:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.