Şimdi Ara

BİMEKS::Lenovo G550A (59-028172) 1237tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BİMEKS::Lenovo G550A (59-028172) 1237tl

Özellikler
    Bu özelliklerde böyle fiyat bulamazsınız(Bimeks yazmış yanlış anlaşılmasın...)
    %30 İNDİRİM 12 Taksit 699 USD + KDV

İşlemci Üreticisi : Intel®
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ağırlık : 2,90 kg
    Bellek : 4 GB
    Disk Kapasitesi : 320 GB
    İşlemci Modeli : Core™2 Duo
    İşlemci Numarası : P7450
    İşlemci Hızı : 2,13 GHz
    Ekran Kartı Türü : Harici
    Ekran Kartı : NVGM+N10M
    Ekran Kartı Belleği : 512 MB
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Kablosuz Ağ : 802.11b,802.11g

ekran kartı 1 gb olsa imiş süper olurmuş...

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108628/lenovo-g550a--59-028172-.aspx

Şöyle bir baktım 1500 civarı piyasada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavim205 -- 24 Aralık 2009; 23:46:08 >

• Ekran kartı NVGM+N10M bilen varsa bunun performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

Ekran kartı NVGM+N10M bilen varsa bunun performansı nasıldır?

1366x768@60 hertz olarak masaüstünü gösterebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

ne alaka şimdi?
  • Ekran kartı 1GB olsa ne olur 64 bitlik bir karttan ne beklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

quote:

ne alaka şimdi?

Ne alakası yok?
  • aynı kasanın t4300 2 gb ramlisini kullanıyorum, pili internet,oyun ve film karışık olarak 3 saat ciavrı gidiyor.

ustundeki kart g210 dolayısıyla 1 gb olsada bişey değişmezdi. cod mw2 yi orta-üst ayarlarda
    volvorine i ve muadi,llerini full ayarlarda takılmadan oynadım. 64 bitlik bir kart için perf. ı gayet yeterli, eski kartlar gibi düşünmeyin nvidia nın çok yakın zamanda cıkarttıg bır kart. yani hiç yoktan iyidir.

makinenin kasası sade ama bence çok güzel. tuşları çok rahat. benim makinede ddr3 1066 ram var bunda da buyuk ıhtımla oyledır.

ancak g550 lerde şu an için bir sorun var. fan 1 dakka hiç çalışmıyor sonra 30san. cıvarı full hızda calısıyor. buyuk ıhtımal bır bıos guncellemesı ıstıyor.

almak ısteyenler bu sorunu aklında bulundursun. eger makıneyı gece acık bırakıp aynı odada yatmıyorsanız ses sızı cok rahatsız etmez ama sessiz bı ortanda rahatsız edıcı denılebılır.

fiyatta fena degil ama cokda şahane değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fan sesi normal bence. fanı az çalışan laptop görmedim. Ne kadar çok işlem yaparsanız o kadar çok çalışır fan. kasa tasarımı çok güzel. bende t6600 3gb olanı var. mm pendik açılıştan almıştım. çok oyun oynamıyorsanız performansı iyi bir laptop. pek çok 1500 tlye satılan muadillerinden kesinlikle daha iyi. bimeksin fiyatı da iyi bence. almak isteyenler kaçırmasın.
  • @fanı az çalışan laptop görmedim. Ne kadar çok işlem yaparsanız o kadar çok çalışır fan

bende fanı tamamen duran ne laptop ne masaustu gordum. sız urununuzdekı sorunu henuz kavrayamamışsınız. ama kavramamanız hayrınıza zira kavradıgınızda durum sinir bozucu oluyor. bır duran bır full calısan arasını bulamayan bır ıslemcı fanı :(
  • arkadaşlar hdmı çıkışı var görünüyor fotoda, gerçek mi acaba :) . lcd televizyona bağlanırsa ii sonuç alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkrex

arkadaşlar hdmı çıkışı var görünüyor fotoda, gerçek mi acaba :) . lcd televizyona bağlanırsa ii sonuç alınır mı

hdmi çıkış var ama tvniz bire bir piksel yapmıyorsa vga ile daha güzel görüntü alırsınız. 1080p görüntü için hdmi ideal.

Fan için servisle görüştüm. işlemcinin, bilgisayarın ısınma durumuna göre sık sık fan çalışabilir. normal bir durum dediler. Zira ben 12 saat boyunca dvd author ve burrning yaptım, bana mısın demedi, ısınma hiç yok. Ben şimdilik memnunum. Zamanla bir sorun çıkar mı bilemem, çıkmaz inşaallah, şans biraz da ...
  • Herşey güzelde kablosuz özelliği n standartını desteklemiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Herşey güzelde kablosuz özelliği n standartını desteklemiyor sanırım.

almayı düşünen bir teknoloji avamı olarak soruyorum, bu önemli bir problem mi?
  • arkadaşlar bu makina yı alıp kullanan varmı?çok fazla anlamamakla birlikte p serisi sanırım az enerji tüketen işlemci serisi imiş..bu cihazın da sarj süresi 5 saat gibi bir rakamdan bahsediliyor?pratikte alıp bu sürede kullanabilen varmıdır??? birde asus un sore 2 solo su7300 işlemcili 13.3 makinesi var,8 cell batarya falan,fiyatı da 1500 civarında (link aşağıda) tercih yapmak gerekirse hangisi idaha mantıklı olur?aslında küçük ekranlı birşey düşünüyordum ama bimeks in bu lenovo kampanyası aklımı biraz çeldi.....kararsız kaldım da...şarj süresi önemli tabiki performans ,sessizlik daha da önemli....

ASUS UL30A130DV Intel Core 2 Solo SU7300 1.3GHZ 4GB 320GB 13.3" Notebook
  • beyler, bimeksten bu cihazı alan oldu mu? varsa bi değerlendirme yapsa... kaçırılmayacak bir indirim mi yılın şu son günlerinde, bi fikir edinelim. almayı düşünüyorum da...
    görünüm olarak albenisi yok gibi ama özellikleri de fiyata göre çok cazip sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.tahir -- 29 Aralık 2009; 16:53:19 >
  • Aynı cihazdan arkadaşıma bir adet aldık. :) ..
  • lenovayı gördüm bimekste, hiç şık gelmedi bana, kaba biraz. ekran kartı da çok düşük bir seri. ram 4 gb demesine rağmen işletim sistemi 32 bit olduğu için herhalde 3 gb gözüküyor lenova da.

• Bimekstekinin işlemcisi vatandakinden daha iyi. p7450 de 3mb cache var t6600 de 2mb.
  • fiyat 1197 lira
    hdmi var mı acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.