Şimdi Ara

Darkstone mod team (DMT-A) - Cosmos s -resimler eklendi 17 MART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
9.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bitmedi tam olarak boyaması var ama yinede bir kaç resim koymak istedim.

Videosu için tıklayın...

İzleyemeyenler buradan,
    Devam edecek...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güzelmiş
    Ben giriyorum, böyle bir kasılmalar, bir eli ayağına dolaşmalar, yavaşlamalar falan haydi hayırlısı.
  • yazık olmuş kasaya hep diyorum kırmızı-siyah mod dan gerisi yalan diye :)

Devam edecek...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hortumlar ince olsa daha guzel gozukur bence. O kadar kalin olmasi gerekli mi bilmiyorum ama...

Orijinalden alıntı: nEO147

hortumlar ince olsa daha guzel gozukur bence. O kadar kalin olmasi gerekli mi bilmiyorum ama...

ilk denemelerim ince hortumla idi. Fakat Bu kadar güçlü bir pompaya öyle ince hortum takılmaz malesef... Hortumun kalın olması iyidir.. Pompayı zorlamaz devir düşmez ve uğultu olmaz..
  • PSU NUN FAN YÖNÜ NİÇİN YUKARIDA ACABA. NORMALDE AŞAĞIYA DOĞRU OLMASI GEREKMİYORMU. BİRDE KENDİ YORUMUMU BELİRTEYİM. MAVİ YERİNE TURUNCU TONU KULLANSA İDİNİZ ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNÜRDÜ. AMA ELİNİZE SAĞLIK DAHA GÜZELİNİ YAPACAĞINIZ KANISINDAYIM.

Orijinalden alıntı: nesimdural

PSU NUN FAN YÖNÜ NİÇİN YUKARIDA ACABA. NORMALDE AŞAĞIYA DOĞRU OLMASI GEREKMİYORMU. BİRDE KENDİ YORUMUMU BELİRTEYİM. MAVİ YERİNE TURUNCU TONU KULLANSA İDİNİZ ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNÜRDÜ. AMA ELİNİZE SAĞLIK DAHA GÜZELİNİ YAPACAĞINIZ KANISINDAYIM.

PSU nun fanı neden yukarı ? Güzel soru
    * Çünkü GTX295 yük altında maşallah fön makinası gibi :) atılan havayı PSU emerek dışarı atmaya yardımcı oluyor.

Sistem neden mavi ? yine güzel soru
    *Çünkü ilk anakartım Gigabyte EP45T Extreme di. Dolayısıyla fanlar anakart ve ramler de mavi idi. Bütün fanları değişmek yerine şimdilik aynı renk ile devam ettim. Aslında kırmızı veya turuncu kullanmak ilk düşündüğüm şeydi :)
    Şu an kasanın mod işlemi zaten devam ediyor fanlara müşteri bulursam hepsini satmak istiyorum çünkü fanlar çok yeni. AKASA SILENT 16DBA 120mm x 6 - 1x140mm AKASA SILENT mevcut :)

Kasanın çerçeveleri boyanacak - Hortumlar TYGON alınacak - Fanlar değişecek - Son olarak Dekupaj ı alıp girişicem kasaya :)...

• quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Arkadaşlar Enermax Revolution 85+ 1050W PSU ABD den bu gün geldi. tworule arkadaşımız sağolsun o getirtti. Birkaç resim ..

Devam edecek...

güzel olmuş... gül güle kullan :)

• Benden tavsiyeler:
    Bellekler ve ekran kartıda sıvı soğutmadan nasibini almalı
    Ekran kartının üst kısmına, eğer kart nvidia ise uv yeşil pleksi konulmalı ve üstüne nvdia logosu yapılmalı
    Işıklı fanlar çok parlamış fosforlu nesneleri gölgede bırakmış, şöyle mavili turunculu uv fan koydunmu allaaaahh tadın yenmez

Güzel olmuş devamını bekliyoruz

Orijinalden alıntı: linuxuzman

Benden tavsiyeler:
    Bellekler ve ekran kartıda sıvı soğutmadan nasibini almalı
    Ekran kartının üst kısmına, eğer kart nvidia ise uv yeşil pleksi konulmalı ve üstüne nvdia logosu yapılmalı
    Işıklı fanlar çok parlamış fosforlu nesneleri gölgede bırakmış, şöyle mavili turunculu uv fan koydunmu allaaaahh tadın yenmez

Güzel olmuş devamını bekliyoruz

Ağzından bal damlıyor :) .... Ama ancak vakit buldukça yapabiliyorum. Dediğim gibi önceki sistem mavi olduğundan elimde kalan fanlarla idareten başladım :) .. Sistem tamamen renk uyumu içinde olacak çok yakın zamanda.. Zaten pleksi ustasıyım dediğin pleksi işleri bnm için zor olmayacaktır...

"mrtlln" in dediği gibi "to be continue...

• _____________________________
  • Zaten öyle bir proje üstündeyim şu an... Sadece Gri çıtaları boyama kısmı kaldı ben kasayı boyadım önceden siyaha iç kısmını ;) ...

Intel i7 7700K 4,8ghz//Asus Z270-E Anakart//Gskill TridentZ RGB 16gb DDR4 3000mhz//Zotac Gtx 1080Tİ AMP Extreme Edition 11gb 352bit//Western Digital 1Tb+2Tb 64mb Cache Sata3//Ocz Vertex 4 128gb//Custom Sıvı Soğutma//Corsair RM50X 80 Gold Psu//ASUS 28" 4K PB287Q Monitör//Logitech G502 PROTEUS CORE//A4 Tech Gamer Klavye//Logitech Z506 5+1 Surround
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhelpme

kolay gelsin kardeşim güzel çalışma olmuşş darkstone yazısını görüp de yorum yazmamak olmaz

Sağol :) ... Gerçi daha projeleri yayınlamadım onları sergiye koyunca gelde yazma dersin o zaman :)...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.