Şimdi Ara

5970 Sıcaklık ve Fan Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deathburn arkadaşımızın test sonuçlarına bakarken ccc panelde overdrive bölümünde sıcaklık ve fan hızını gösteren yerler olduğunu farkettim. malesef bende bu seçenek yok. forumda 5970 kullanıcısın source arkadaşımıza da sordum onda da bu ayarların olmadığını söyledi. yeni format attım ve direk 9.12 hotfix driveri kurdum. malesef yine yok. belki önemli bir eksik değil ama yinede sıcaklığı ve fan devrini görmek buna göre o/c çekmek daha iyi olacağından forumda diğer arkadaşların başına gelip gelmediğini, çözümü varsa nasıl yapabileceğimizi öğrenmek istiyorum. Deathburn adlı arkadaşımızın ccc panel ve testlerinin bulunduğu ss aşağıdadır. kendi paneliminkini evde olmadığım için akşam ekleyeceğim. source arkadaşım başlığı görüp ss eklerse sevinirim.

http://img686.imageshack.us/img686/3693/3131vy.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlueTR -- 24 Aralık 2009; 11:51:12 >

• oc ile falan uğraşacaksan riva tuner ve everest mutlaka kurulu olsun makinede ordan ayarlarsın zaten fanı falan istediklerinede bakarsın

yannız henuz bu kartın oc lik bir durumuda yok test için yapacaksanda yeni dx 11 oyunları bekle derim
  • Bendede 5970 var overclock için msi afterburneri kullanıcam ama bir türlü sharder clock ve fan speed i kendim ayarlamayı bulamadım.hep otamatikte..settingstende yapmaya çalıstım olmadı bulamadım yani..
  • "Set manual fan speed" tuşu olması lazım. Buna benzer birşey arayabilirsin o hızları ayarladığın sıcaklığın fan hızının yazdığı pencereden.
  • özellikle 22 inç bi ekranda tabi 5970'e acayip bi overclock lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

özellikle 22 inç bi ekranda tabi 5970'e acayip bi overclock lazım...

• Evet arkadaşıma dün aksam yardımcı olabılecegım şekılde şeyler onerdım ancak.Kartında bır turlu sıcaklık ve fan control panellerını açamadık...Bende bu ayarların akttıf olması ıcın ekstra bır caba sarfetmedım ancak kullanıcıların ıcınde bır tek bende bu panelın acılması bende seçilmiş insan hissi uyandırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yüksek Fan Hızı Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne kadar o/c olup olmayacağını sana mı sorup yapacağım. seni ilgilendirmeyen konuda yorum yapma. sorduğum ile cevabına bak. 32" lcd tvde kullanıyorum ayrıca ps3 ve 5970 oldu mu şimdi ?
  • Sen yeni sürücüyü denemiş miydin? 9.12 sürücüsünü amd'nin sayfasından indirip deneyebilirsin. Eğer 9.11'de değilse şu anki sürücün görüntü kalitesi anlamında da eksik kalmış hd5970'in.
  • 9.12 denedık 9.12 + hotfix denedık yıne değişen bırşey olmadıgını söledı arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Sen yeni sürücüyü denemiş miydin? 9.12 sürücüsünü amd'nin sayfasından indirip deneyebilirsin. Eğer 9.11'de değilse şu anki sürücün görüntü kalitesi anlamında da eksik kalmış hd5970'in.

9.12 sürücüsü indirip kurdum :) malesef yine fan ayarı ve sıcaklık göstergesi yok. kurulumda hata yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krs

quote:

ne kadar o/c olup olmayacağını sana mı sorup yapacağım. seni ilgilendirmeyen konuda yorum yapma. sorduğum ile cevabına bak. 32" lcd tvde kullanıyorum ayrıca ps3 ve 5970 oldu mu şimdi ?

etkilendim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krs

quote:

etkilendim.

hoca soruma yanıt almaya çalışıyorum derdin varsa pm denen bişey var.
  • beni takma ya henüz uyumadım, ona buna sataşıyorum
  • arkadaş zararsızdır,laf atar sadece yoksa içinde bi .ok yok
  • Ben size bişey söyleyim büyük ihtimal üretiminde kartlarda sıkıntı var.Arkadaşlar aldığımız 5970 lerin biosu bozuk üstüne üstük 4 kablolu fan kablosunun algılayıcısıda bozuk.Ben biraz manuel bi iş yaptım şu anda bilgisayar kullanırken yanımda fan kontrolcüsüne bağladım istediğim gibi açıyorum kapıyorum.Hem daha hızlı hem daha iyi.Sıcaklıklarıda 20 derece düşürdüm.Yaptığım deliliği göstermek isterdim ama mümkünatı yok keşke yaparken çekseymişim.2 tane büyük boy dikiş iğnesini siyah ve kırmızı faza yerleştirdim onları bantladım ettim üstüne hamur silgisiyle makyaj yapıp sağlamlaştırdım kasanın içine kimse ellemezse (kim elleyecek) bi sorun çıkması %0 şu anda süper kontrolüm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Ben size bişey söyleyim büyük ihtimal üretiminde kartlarda sıkıntı var.Arkadaşlar aldığımız 5970 lerin biosu bozuk üstüne üstük 4 kablolu fan kablosunun algılayıcısıda bozuk.Ben biraz manuel bi iş yaptım şu anda bilgisayar kullanırken yanımda fan kontrolcüsüne bağladım istediğim gibi açıyorum kapıyorum.Hem daha hızlı hem daha iyi.Sıcaklıklarıda 20 derece düşürdüm.Yaptığım deliliği göstermek isterdim ama mümkünatı yok keşke yaparken çekseymişim.2 tane büyük boy dikiş iğnesini siyah ve kırmızı faza yerleştirdim onları bantladım ettim üstüne hamur silgisiyle makyaj yapıp sağlamlaştırdım kasanın içine kimse ellemezse (kim elleyecek) bi sorun çıkması %0 şu anda süper kontrolüm var

Vallaha merak ettim EMRES754 :) Resim vs var mı? Yaratıcı şeyler bunlar gerçekten.

•  5970 Sıcaklık ve Fan Ayarı
  • Heh bendede böyle işte ama galiba fan hızını kendi otamatik ayarlıyor,dün oc yaptım baya bi hızlı çalışıyordu fan orantılı gidiyor galiba
    quote:

Orijinalden alıntı: Source

5970 Sıcaklık ve Fan Ayarı

• Otomatikte bir sorun yok sadece manuel olarak kontrol yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.