Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.159
Cevap
187
Favori
561.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler k.kartı borcu olanlar (2bin 3bin TL üstü) hiç beklemeden gidip halkbankasından dost kredi çeksinler. Benim 2.5bin tl akbank k.kartı borcum var. Aylık 90 TL faiz ödüyorum. Halkbankasını gittim dosya masrafsız dost kredi çektim 3000 TL. 5 ay vadeli. Ayda 612 tl civarı ödicem. (zaten k.kartımın asgari tutarı o kadardı.) 5 ay sonunda toplamda 162 TL kredi faizi ödicem. Bence çok uygun. 3milyar kredi çektim 3162 olarak geri ödicem. K.kartı bana 3 ayda 270TL faiz geçiriyor. Ayrıca kredi çektiğim için akbank k.kartını kapatma talebi gönderdim. İşte tek seferde borcunuz tahsil edilir ödeyebilecekmisiniz dedi. Ödicem dedim kapatın dedim. Sebebide k.kartı kullanım ücreti diye belirttim. Geri ödemeyi talep ettiler. Tamam yatırın dedim. 3-5 gün beklicem. Hesaba geri yatırdıklarında gidip k.kartını yinede kapattırıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 10 Nisan 2012; 13:06:22 >
  • yavaş yavaş tüm borçlarımı kapatıyorum... bu ay içinde de öğrenim kredisi ve katkı kredisi borçlarını kapatmak istiyorum. Ama birden ödemek zor olacak, çünkü yeniden yapılandırma kapsamından çıkmak zorunda kalmıştım.

    yukarıdaki arkadaşın halkbank kredi mesajı mantıklı görünüyor.

    Ama önce başvuru yapıp taksitlendirme durumunu öğreneceğim.
  • Vakıfbank bugün ekstremi göndermek istemiş nisan ayına ait olanı ama yanlışlıkla geçen seneki
    Nisan ayını göndermiş ve ne tesadüfdür ki geçen yıl alınan kart aidatı da o ekstrede:)
    2011 yılında 35 tl kesmişler
  • benim merak ettiğim bir nokta var. Babamda daha önce garanti ve yapıkredi bankasının kartları vardı. Uzun yıllar kullandıktan sonra çeşitli sebeplerden iptal etti. Şu an başka bankaların kartlarını kullanıyor .Geçmişe dönük olarak garanti ve yapıkredi'nin aldığı kart aidatlarıı almamız mümkün mü? Şu anda yapıkredi ve garanti ile hiçbir bağlantımız kalmadı.
  • Herkese selamlar, 10 yıllık extrelerimi ve iade dilekçemi yapıkrediye postaladım fakat ptt deki memurla anlaşmazlık sonucu (benimde hatam var tabiki) iadeli taahütlü yerine takipli postayla gönderildi. 27/3/12 de gönderimi yaptım 30/3/12 de internet posta takibinde teslim edilmiş görünüyor. cevap için ev adresim ve mail adresimi belirtmiştim herhangi bir dönüş olmadı. mahkemeye başvurmak için posta alındısı ve internet takip sayfasının çıktısı başvuru için yeterli olurmu? yeterli derseniz başvuru bankanın cevabını ne kadar beklemeliyim.
    syg.
  • merhabalar;

    garanti bankasının bonus k.kartı var bende her ay 800-1400 arası ödeme yapıyorum bu karta, mail atsam ugrasmadan geriye dönük kart ücretlerini verirler mi? ne gibi bir mail atmam gerekiypr? yoksa mahkemeye mi başvurmak gerekiyor.
  • PARA KARTDAN GARANTİ HER 6 AYDA 45 TL PARA KESİYOR 7 SENEDİR YAKLASIK BU PARAYI ODEDİM.
    HEPSİNİN CIKTISINI NASIL ALIRIM BİLEMİYORUM.ACABA

    1 TANESİNİ GÖSTERİP HER 6 AYDA BİR BU PARA ALINDI DİYE BENDE TUKETİCİ HAKEM HEYETİNE BASVURU YAPIP SONUC ALABİLİRMİYİM.

    6 TANE KREDİ KARTIM VAR 1TANE KART BIRAKACAM KENDİMDE KAPATMAYA CALISIYORUM.

    İNSANIN RESMEN KANINI EMİYORLAR.
    YOK O PARASI YOK BU PARASI EKSTRELERDE HEP BİLMEDİGİN IVIR ZIVIR PARALARI .HELE BİRDE ELLERİNE DÜSTÜNMÜ OCAGINI SONDURULER.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahaeray

    Herkese selamlar, 10 yıllık extrelerimi ve iade dilekçemi yapıkrediye postaladım fakat ptt deki memurla anlaşmazlık sonucu (benimde hatam var tabiki) iadeli taahütlü yerine takipli postayla gönderildi. 27/3/12 de gönderimi yaptım 30/3/12 de internet posta takibinde teslim edilmiş görünüyor. cevap için ev adresim ve mail adresimi belirtmiştim herhangi bir dönüş olmadı. mahkemeye başvurmak için posta alındısı ve internet takip sayfasının çıktısı başvuru için yeterli olurmu? yeterli derseniz başvuru bankanın cevabını ne kadar beklemeliyim.
    syg.

    Yahu hiç sormayın aynı durum benim içinde geçerli hcm.Dangalaka ptt memurunun yaptığı iş güzarlıktan dolayı boşa gitti tüm beklemeler.Bende ne yapacağımı bilemiyorum.
  • Garanti Bankası için :

    Bir temsilci iade etmemesi sonucu kartı kapatmama onay verdi direkt kapatıyordu. Bonusları bahane ederek kapatmadım.

    Ardından tekrar aradım ve çıkan başka bir temsilci direkt iade etti. Ki kartımı yüklü ve düzenli kullanıyorum.

    Demem o ki iki üç kez arayın THH'ne başvurmadan.
  • shop and miles'ı aldığımda 3. ekstrede 65, 6. ekstrede 35 lira ekstrenize yansıyacak demişlerdi. 2. ekstre kesilmiş 65+35=100 lirayı birden ekstreye eklemişler. Shop and Miles kart ücretini geri alabilen var mı garanti bankasından?

    İlk sayfada açıklanan yöntemle parayı geri almak halen mümkün müdür?
  • yapıkredi bankasına 6 yıllık ekstrelerimi eposta yoluyla istemiştim geldi önce bankaya dilekçe ve ekstrelerin çıktısını iadeli taahütlü olarak postalamamız mı lazım yoksa direk Tüketici hakem heyetine başvursak olurmu ben fatihde ikamet ediyorum acaba lehine karar çıkan varmı fatih t.h.h. tinden.
  • Arkadaşlar babam 10 yıldan daha uzun süredir kredi kartı kullanıyor ve birden fazla kartı var. Bu sebeple de yatırdığı paraları alsa epeyce bir para olur. :)
    Geriye dönük kaç yılı geri alabiliyoruz. Bir de tüm hesap ekstrelerini mi istemek gerekli? Ne şekilde isteyememiz gerekli?

    Pek çok sayfayı okudum fakat kafamdakilere net cevaplar bulamadım.
  • world play kartım var dı 15 tl kart ücreti kestiler kartı kapattım. Online işlemlerden kart ücreti kestikleri zamanın eksteresi elimde var. Çıktı olarak alıp onunla başvurabilir miyim paramı almak için?
  • world play kartım var dı 15 tl kart ücreti kestiler kartı kapattım. Online işlemlerden kart ücreti kestikleri zamanın eksteresi elimde var. Çıktı olarak alıp onunla başvurabilir miyim paramı almak için?
  • gs bonus ekstresi gelmiş bugün
    49tl yıllık üyelik ücreti kesmişler az önce iadesi için aradım
    eleman 20tl bonus yükleyebilirim dedi en fazla,40tl ye anlaşalım dedim kabul etmedi
    kartı kapatın dedim o halde,sistemde size özel teklif var dedi eğer 1 yıl kapatmazsanız kartı 50tl bonus istermisiniz dedi
    kabul ettim 1tl kar ettik gece gece
  • Ben maximum iste universiteli kullaniyorum bu karti kullanan arkadaslar bilir belki, yillik ucret kesildimi bu kartlardan .tabi kredi kartinin yaninda banka kartimda var ama ikisi icin de para kesilip kesilmedigini bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 16 Nisan 2012; 4:05:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez

    Ben maximum iste universiteli kullaniyorum bu karti kullanan arkadaslar bilir belki, yillik ucret kesildimi bu kartlardan .tabi kredi kartinin yaninda banka kartimda var ama ikisi icin de para kesilip kesilmedigini bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar





    o kartlarfdan hiç bir ücret alınmıyor.
  • ziraat bankamatik kartım var 25 ekim 2010da aldım o zaman bu zaman baya baya para kestiler :D alabilirmiyiz ? .. tamda yüzlerce tl para kaybetmişken iyi gelir hee :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jandarma

    yapıkredi bankasına 6 yıllık ekstrelerimi eposta yoluyla istemiştim geldi önce bankaya dilekçe ve ekstrelerin çıktısını iadeli taahütlü olarak postalamamız mı lazım yoksa direk Tüketici hakem heyetine başvursak olurmu ben fatihde ikamet ediyorum acaba lehine karar çıkan varmı fatih t.h.h. tinden.

    Arkadaşım bence bankanın sitesinden bize ulaşın bölümünden yıllık üyelik bedelini iste.ben öyle yaptım 2 gün sonra eve mektup gönderdiler iade edemeyiz ama 2 hafta oldu hala 10 yıllık ekstrelerimi göndermediler sana ne kadar zaman sonra gönderdiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matiasbey

    Arkadaşım bence bankanın sitesinden bize ulaşın bölümünden yıllık üyelik bedelini iste.ben öyle yaptım 2 gün sonra eve mektup gönderdiler iade edemeyiz ama 2 hafta oldu hala 10 yıllık ekstrelerimi göndermediler sana ne kadar zaman sonra gönderdiler

    Bende bize ulaşın bölümünden geçmiş yıllara ait ekstreleri istemiştim nerdeyse 3 hafta olacak hala göndermediler.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.