Bildirim
NOKİA 5800 CREATİVE EP-630 KULAKLIK?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben kullanmıyorum ama yorumların hepsine bakarsan kaliteli bir kulaklıkla herkes çok daha iyi ve kaliteli ses alıyor zaten.
fark edeceği kesin birşey. -
Ben kullanıyorum kesinlikle denemelisin arkadaşım tavsiyemdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 23 Aralık 2009; 9:27:23 > -
öneriler için teşşekür ederim... bugün siparişi veriyorum -
bence cx300 al bende ep630 arkadasımda cx300 var ve bence cx300 ün sesi daha iyi -
10 dk önce sipariş ettim konu da 7 saat önce açılmış :D deneyelim bi ep630 efsanesini -
2 yıldır kullandığım bir kulaklık 5800 ile deneyemedim fakat bir kaç telefonla denedim.Güzel performans veriyor.F/P olarak da iyi. Memnun kalırsın -
Süper ikili oluyorlar ben kullanmaktayım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sloomkan
Arkadaşlar bu 5800 orjinal kulaklığında son ses açsam bile o kadar rahatsız edici bir ses çıkmıyor ne bas ne tiz creative ep-630 alsam aynı sıkıntıyı bundada yaşarmıyım dikkatinizi çekerim creative ep630 düşünüyorum ep630 i değil kullanan arkadaşlar memnunmu?
cx350II ile kullanıyorum mukemmel;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X