< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 23 Aralık 2009; 2:54:09 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 23 Aralık 2009; 2:54:09 > |
herşey motorda çıkan problemle başlamıştı aslında.motor yapılırken yapan usta şanzumanın yağınıda değiştirmiş.(bana başta söylemişti zaten şanzımandan anlamadığını,onun için kabahatli görmüyorum onu) deyiştirince yağıda eksik koyuyor,haliyle motor yapılınca uzun yolda denemek istedik düştük yola.1000 km sonra şanzıman en yüksek viteste takılı kaldı(güvenlik içinmiş,sonrada öğrendik).Tabi hemen bulundugumuz yerde özel bi servise soktuk usta araçta bişey olmadığını yağ eksik olduğunu, başta bize anlatmasına rağmen tam emin konuşamadığı için (tam problemin çözümü için iki gün sonraya gün vermişti) güvenemeyip döndük o şekilde eve.bulunduğumuz yerde yetkili servis de dahil olmak üzere gösterdiğimiz tüm servisler şanzımanın öldüğünü,değişmesi gerektiğini söyledi.(sonrada anladıkki hiç biri bi halt bilmiyorlarmış,ilk baştaki usta haklıymış.)
aylarca ebay de aynı şanzumanı aradık, nerelere telefon etmedikki! benzin döküp yakmayı çok düşündüm ama kıyamadım.600 km yakında biyerde sonunda bulduk,gittik elektironik bağlantı kabloları (tam hatırlamıyorum ama bizdeki 12 pinmiş o şanzuman 14 yada tam tersi) tutmadı.başka biyerin adresini verdi 200 km de öğle gittik aynı model şanzımanı orada bulduk. saolsun Türk abilerimiz iki katı fiyatına çekti yabancı plakayı gördükleri anda ( bilgisayara yanlış girilmiş ayağı çektiler) yemedik tabi. bizde sinirlendik almadık. döndük eve geldik,800+800 km gidilen boşuna yol ve artı masraflar.sinirlerim hat safhada.Düşünüyorum ya yakayım, yada alayım balyozu diyorum Allah ne verdiyse gireyim ama kıyamıyorumki, namussuza melül melül bakıyor benim bişeyim yok dercesine. kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor, geldi biri talip oldu o durumda, adamında dükkanı varmış araba tamiri için anlıyor bu işlerden tabi çevreside var.fazla zarar etmeden Allahtan verdim o şekli ile tabi anlattım hepsini,sonra küfür etme bana dedim.ok dedi. iki hafta sonra beni aradı yav dedi şanzuman sağlammış, nasıl dedim yani,yağı eksikmiş tamamladıkyağını,götürdük yetkili servise bağladık makinaya hataları silince düzeldi.kafaya dank etti tabi sonra ilk başta gösterdiğimiz ustada aynısını demişti.iş işten geçmişti tabi en çok bozulduğumda yetkili servisin direk kafadan ölü bu şanzuman demesiydi.neyse olan oldu tabi.Helallik istedi adam,bilipde elinden almışım gibi oldu dedi helalleştik.en çok da doya doya binememiştim o alete içimde uhtedir kendisi.onun yüzünden halada, çamur atarım BMW ye içten içten ah çekerek. biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın,saygılar.kazasız belasız sürüşler dileği ile. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 22 Aralık 2009; 23:52:15 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 23 Aralık 2009; 0:32:04 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 23 Aralık 2009; 0:46:24 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|