< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 23 Aralık 2009; 2:54:09 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 23 Aralık 2009; 2:54:09 > |
herşey motorda çıkan problemle başlamıştı aslında.motor yapılırken yapan usta şanzumanın yağınıda değiştirmiş.(bana başta söylemişti zaten şanzımandan anlamadığını,onun için kabahatli görmüyorum onu) deyiştirince yağıda eksik koyuyor,haliyle motor yapılınca uzun yolda denemek istedik düştük yola.1000 km sonra şanzıman en yüksek viteste takılı kaldı(güvenlik içinmiş,sonrada öğrendik).Tabi hemen bulundugumuz yerde özel bi servise soktuk usta araçta bişey olmadığını yağ eksik olduğunu, başta bize anlatmasına rağmen tam emin konuşamadığı için (tam problemin çözümü için iki gün sonraya gün vermişti) güvenemeyip döndük o şekilde eve
![]() ![]() aylarca ebay de aynı şanzumanı aradık, ![]() ![]() ![]() döndük eve geldik,800+800 km gidilen boşuna yol ve artı masraflar.sinirlerim hat safhada. ![]() ![]() kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor, geldi biri talip oldu o durumda, adamında dükkanı varmış araba tamiri için anlıyor bu işlerden tabi çevreside var.fazla zarar etmeden Allahtan verdim o şekli ile tabi anlattım hepsini,sonra küfür etme bana dedim.ok dedi. iki hafta sonra beni aradı yav dedi şanzuman sağlammış, ![]() ![]() ![]() biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın,saygılar.kazasız belasız sürüşler dileği ile. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 22 Aralık 2009; 23:52:15 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 23 Aralık 2009; 0:32:04 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 23 Aralık 2009; 0:46:24 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|