Şimdi Ara

Yeni iPhone 28 Haziran'da mı tanıtılacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • WWDC 2009 için hazırlanan bir görsel


    Apple'ın 1995'dan bu yana düzenlendiği WWDC (World Wide Developer Conference-Dünya Geliştiriciler Konferansı)'nin 16.sı 28 Haziran-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılabilir.


    Apple'ın etkinlik için tercih ettiği San Francisco'nun en büyük kongre ve fuar merkezlerinden Moscone West'in internet sayfasında 28 Haziran-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında isimsiz gözüken organizasyonun WWDC 2010 olduğu iddia ediliyor. Geçmiş yıllarda da Moscone West'in Haziran ayındaki isimsiz organizasyonun WWDC olduğu ortaya çıkması da bu iddiayı güçlendiriyor. Apple ise organizasyonun detaylarını Mart-Nisan aylarında açıklamaya başlıyor.


    Apple'ın oldukça önemsediği bu organizasyonda, firmanın mühendisleriyle geliştiricilerin buluşması sağlanıyor. Son iki senedir etkinliğin ilk gününde de yeni nesil iPhone'u tanıtan Apple, 4.Nesil iPhone'u da WWDC 2010'da tanıtması beklenirken, firmanın üst düzey yöneticilerinden Phil Schiller'in bir röportajında iPhone'un ürün döngüsünün Haziran'da başladığını belirtmesi bu beklentiyi kuvvetlendiriyor.









  • ciddi fiziksel bir değişim olup olmayacağını çok merak ediyorum
  • Merhaba,

    Donanımsal olarak illaki bir değişiklik yaparlar diye düşünüyorum (Ve umarım güzel bir AMOLED ekrana sahip olur) benim asıl merak ettiğim iPhone OS 4.0 .İşletim sistemininde ufaktan görsel bir makyaja+yenilikçi bir kaç özelliğe daha ihtiyacı var zaman hızla geçiyor en azından 'yüzü' eskitmemek lazım.Apple illaki hepmizin ilgisini çekicek şeyler bulur.
  • Öncelikle Multitasking özelliğini getirmeleri lazım...

    Daha güçlü bir kamera da cabası...

    şu 50 $ lık telefonların bile yapabildiği fakat iphone'un yapamadığı bazı (Flash, bluetooth ile iletişim vs gibi) kıytırık özellikleride eksik etmezse çok iyi olur!

    iPhone şu anda Lider, fakat her zaman sorgulanıyor... bu ufak tefek düzeltmeler de yapılırsa... o zaman iPhone TAMAM olur! :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vipracing

    Merhaba,

    Donanımsal olarak illaki bir değişiklik yaparlar diye düşünüyorum (Ve umarım güzel bir AMOLED ekrana sahip olur) benim asıl merak ettiğim iPhone OS 4.0 .İşletim sistemininde ufaktan görsel bir makyaja+yenilikçi bir kaç özelliğe daha ihtiyacı var zaman hızla geçiyor en azından 'yüzü' eskitmemek lazım.Apple illaki hepmizin ilgisini çekicek şeyler bulur.


    Katılıyorum Ayrıca artık tasarımı biraz olsun değişmeli.
  • Tasarımı değişik olursa alırım yoksa almam 3gs şu anda harika elime başka telefon bile alasım gelmiyor !
  • bluetooth ve diğer çok ama çok onemli eksiklikler giderilir ve tasarımı iphone dan bile daha karizma ve kullanışlı olmalı kii tercih edilsin yoksa ne farkı olur 3gden
  • bence ilk olarak tasarımı değiştirmeliler 3 nesildir aynı kasa sıktı gibi,onun dışında bluetooth gibi ufak şeyleri koyarlarsa tadından yenmez
  • Bluetooth belli olmaz ama Java'nın geleceğini zannetmem. Apple açıklama yapmıştı o konu hakkında. Ayrıca iPhone OS 4.0 için Apple inşallah JB için önlem almamıştır.
  • Birşeylerin hep eksik kalacağı kesin:) Bir sonraki nesil için ön hazırlık:)

    Ama bende daha ince tasarım bekliyorum. Özellikler için pek birşey demeyeceğim ama 2. kamera bu defada gelmeyecek sanki:)
  • Yeni iPhone'da bence ekran çözünürlüğü yükseltilmeli. Pek ihtimal vermiyorum Apple'ın bunu yapacağına ama isteğim bu yönde. Şuan ki çözünürlükten çok şikayetçi değilim ancak artık 800*480 standart olmuş durumda.
    Ekranında çok şikayetçi olduğum durum ise siyah gösterememesi. Piyasada siyahları bu kadar kötü gösteren cihaz zor bulunuyor artık. Yeni nesilde konulacak OLED ekranın(bence) fark oluşturması için Apple'ın bilerek yaptığını düşünüyorum..
    Donanımda gelişme olabilir de olmayabilir de. iTouch 3G'de bu konuda bir problem göremiyorum. Çünkü daha güçlü olursa doğrudan pil süresini kısaltacaktır.
    Kamera konusunu saymıyorum çünkü iPhone'dan bu yönde bir beklentim yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marikanwap

    Birşeylerin hep eksik kalacağı kesin:) Bir sonraki nesil için ön hazırlık:)

    Ama bende daha ince tasarım bekliyorum. Özellikler için pek birşey demeyeceğim ama 2. kamera bu defada gelmeyecek sanki:)

    bence de gelmicek gibi ama artık koymalılar,eğer yine koymazlarsa komik kaçar gibi isim 4g fakat 3g için önde kamera yok
  • Bence Flash desteği de gelmeyecek. Site açış hızları mükemmel bunu riske atacaklarını sanmıyorum.
  • Bence flash desteği önemli değil.Zaten birçok site iPhone için mobil sürüm hazırlamış durumda.Açıkçası flash desteği istememAma daha ince kasa ve daha iyi kamera şart
  • İnce tasarım, flash desteği, daha iyi ekran en önemlileri. Kamera BT felan gereksiz işler
  • yeni cıkacak iphone da ipod touch gibi ince bi tasarım, flash desteği, biraz daha iyi bi kamera (mesela 5 mp) ve daha hızlı işlemci olursa iyi olur aslında ekranın cozunurlugunu degıstırır ya da boyutunu buyuturlerse cıddı bı rısk alırlar
  • Apple, adobe'a kafa tutuop, inatla o hantal flash'ı kurmasaydı bir çok sitenin iphone sürümü şimdiki kadar olmazdı. iphone yeni bir web sitesi standartı getirdi resme. ve artık iphone sürümü olmayan büyük web sitesi yok neredeyse. bunun yanında iphone nun piyasayı kapması neticesiyle binlerce yazılıµ geliştirici iphone müşterisine program satabilmek için, iphone geliştirme için şart olan mac'i satın aldılar. ve apple resmen programcıları kendine kazandı. flash olması durumunda appstore en azından bu kadar boyutta ve hızlı büyüyemezdi. çünkü geliştiriciler mac alıp, mac in programlama dilini öğreneceğine, flash ile yapardı programlarını.
  • tamamen katiliyorum
  • arkadaslar merhaba cıddı degısıklıkler olacak dıye duydum....
  • Olması gereken ancak yine hayal kırıklığına uğrayacağımız noktalar.. Az batarya harcamasına rağmen çok daha parlak ve canlı Amoled ekran. Mümkünse 4''. Şu an bazı modlar ile gelen fakat yeterince stabil çalışamayan Multitasking ve Widget desteği, yani bu da demek oluyor ki köklü bir arayüz değişikliği ile gerçek masaüstü kullanım keyfi. Full browser desteği, flash vs. (Şu an full browser desteği var görünüyor ancak full değil.) Kasa dizaynında arka kapak rengi değişiminden çok kasa renginde veya görünümde 4G olduğunu gösterecek ufak değişimler. OpenGL son sürüm desteği ve yüksek işlemci gücü ile daha yüksek ram kapasitesi. (Malum kasılmaları önlemek için, bundan önce saydığım destekleri de sağlayabilmesi için zaten 3Gs'den daha da hızlı bir makine gerekecek)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.