Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
2
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Mayıs 2021; 22:14:52 >

• bi daha görürsen video falan çekersen süper olur
  • Uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var.
  • Kaan* kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Kasım 2024; 12:43:59 >
  • cok merak ederim varmı diye olduklarına ınanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21
    video cektim ama nedense hicbisey belli olmuyor. arkadaslar kınıklı civarlarinda olanlar aksamlari yürürlerken baksinlar bi gokyuzune. cok ciddiyim. camligin arkasindaki daglara iniyorlar. neyse goren yok galiba..

Bende bi isik goruyom camliktaim
  • Az kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o hep gördüğümüz videolardaki gibi ufacık bir ışık noktası gibi mi görüyorsunuz, yoksa daha yakından mı, şekillerini tarif edebilecek kadar mesela?
  • video çekebilirseniz bekliyorum.

hiç olduğum yerde gözükmüyorlarya
  • kınıklıdayım bende hiç dikkat etmedim yrn bakarım buraya cvp atarım
  • Ben eskiden orda oturuyodum. Gözlemlemişliğim var
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Kasım 2024; 12:44:8 >
  • eskiden yaz tatiline geldiğimde denizlide bende görmüştüm.. denizlide baya bir hareketlilik var..
    + ufolara inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Aralık 2009; 22:42:40 >
  • doğru doğru war yaz akşamları açık hawada gayet açık saçık ortalarda geziyorlar
    bilirsin çamlık dolaylarını
    çamlık dağından sol taraftan geliyorrrrrr açık hava tiyatrosuna doğruu geliyor acayip parlak bi ışık yawaş yawaş ışığı sönüyor
    snra birden bire parlıyor bu sefer ters istikamette tiyatrodan çamlık dağına doğru gidiyorrr

• agili kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Kasım 2024; 12:9:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: agili

doğru doğru war yaz akşamları açık hawada gayet açık saçık ortalarda geziyorlar
    bilirsin çamlık dolaylarını
    çamlık dağından sol taraftan geliyorrrrrr açık hava tiyatrosuna doğruu geliyor acayip parlak bi ışık yawaş yawaş ışığı sönüyor
    snra birden bire parlıyor bu sefer ters istikamette tiyatrodan çamlık dağına doğru gidiyorrr

sen camlik civarlarinda en son ne zaman gordun ufolari?
    orda üsleri falan var galiba

üsmü var altmı var ben bilmez
    ben kendilerini sewmem şahsen bizzat annmler enson bu yaz gördüler işte kış ve sonbahar olduğu için balkonda oturulma gbi bi durum olmadığı son zamanları bilemicem

ya bilmiyorum sola doğru gidiyrlar hatta helikopterlern su alma çukurlarınn oldğu yerde kayboluyor( ya da şöyle tarf edeyim yanan yamaç warya sol tarafta oralarda son bulduğunu biliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agili -- 20 Aralık 2009; 23:05:10 >

• Arkadaşlar dalgamı, yoksa ciddi ciddi gördünüzm ?
  • İndiği dağlara gidip kamp kursanıza. Belki muhabbet olur.
  • alev topu gibi birşey mi?
  • Ahahaha boş işlerle uğraşmayın onları bekleyeceğinize gidin dolaşın eğlenin:D:d
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.