Şimdi Ara

5800 buldugunuz ilginc yonler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 5800xm de buldugunuz ilginc tuyolari yazarmisiniz

• Yokmu hiç ilginç bişey bulan ? Mesela kullanan 2 kişi gördüm ekranın sağ üst köşesindeki medya tuşunu bilmiolardı + sarj göstergesinin ucuna dokunduğunuzda bağlantılara gizli bir geçiş war + şebeke göstergesinin altındaki tarihe dokunduğunuzda profil seçimine gidiyor (bunu zaten açma/kapama tuşuna basıncada yapıyor :D) sol üst köşedeki saate dokunduğunuzda alarmlara kısayol var vs. farklı bişe bulan yokmu ?
  • Bunlar gizli şeler değil ki be usta :)
  • yes tusuna basılı tutup saat kac dıyorum, saatı soyluyor daha once seslı komutları kullanmadıgımdan blmıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

yes tusuna basılı tutup saat kac dıyorum, saatı soyluyor daha once seslı komutları kullanmadıgımdan blmıyordum

Bunu bilmiyordum güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

yes tusuna basılı tutup saat kac dıyorum, saatı soyluyor daha once seslı komutları kullanmadıgımdan blmıyordum

bende bilmiyordum güzelmıs gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 21 Aralık 2009; 9:10:15 >
  • ayrıca biliyormusunuz bilmiyorum ama o arama tuşuna basılı tutunca, mesala rehber deyince rehberi rehberden bir kişinin adını söyleyincede o kişiyi bulup arıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    13 yıl önce açıldı
    cok guzel tablet duscek sanki
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bluetooth falan diyincede bluetooth u açıyor daha çok kelimeler var ayrıca isterseniz ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz
  • arkadslar isim soleyip arama varmı mesela rehberdeyken volkan dedigimiz zaman o kişiyi bulup arayabiliomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

arkadslar isim soleyip arama varmı mesela rehberdeyken volkan dedigimiz zaman o kişiyi bulup arayabiliomu?

Arıyor eşleşme yapmanızada gerek yok rehberde olması yeterli.
  • güzelmiş:)
  • Sesle komut özellikle benim gibi araba sürerken bluetooth kulaklık kullananlar için mükemmel bir özellik.Hiç telefona dokunmadan kulaklıktaki tuşa basarak telefonda aramak istediğim kişiyi sesle arayabiliyorum.Ayrıca a kişisi için a mesaj derseniz de o kişiye yollanmak üzere mesaj yazma yeri çıkıyor bilginize.
  • ev ekranı nı bilmeyenimiz yoktur.kısayollar falan vs.
    Eğer sağ elinizde kalem varken menü tuşuna basmak zor geliyorsa menü tuşunu kısayollara atayabilirsiniz.
  • birde kaleminiz çok kolay çıkıyorsa yani kaybolucak korkunuz varsa kalemi ortasından biraz bükebilirsiniz.kırılmaz merak etmeyin.tabi abartmadan bükün.artık yuvasına sıkı girecektir
  • Bende paylaşım gerçeklestireyimd edim içimden geldi :D:D

Evet arkadslar telefona arama geldiginde yani biri sizi aradıgında telefonun ekranını aşagı dogru cevirin.
    ne oldu çağrıyı sessize aldı :D
    Aynı şekilde alarm ıcınde gecerlı alarmı sessize alıyor

belki bilenizi vardır ama bilmeyenler için yayarlı olacaktır..
  • aktifleştirildiği takdirde sizi arayan kişininde ismini zil sesi arasında sesli söylüyor böylece telefonu elinize almadan bile sizi kimin aradığını bilebiliyorsunuz. Çok konuşkan sıcak kanlı caaaanım
  • Ben de ışık sensörünü sevdim. Sadece konuşurken ekran ışığını kapatması değil, genel ayarlardan ekran ışığını düşürseniz de gündüz vakti ekran kilidini açtığınızda 2 sn beklemeden sonra yüksek aydınlatmaya geçiyor.Tabi karanlıkta da tam tersi.Bunu bizi uğraştırmadan yapması harika birşey!
  • sesle ilgili olan kısım zaten bütün s60 3rd cihazlarda vardı. yeni olan birşey değil
  • UP (Paylaşımlar güzel)
  • gelen mesaja bakmadığınızda menü ışığının yanıp sönmesi (daha önceki nokia modellerinde varmıydı bilmiyorum ama ben yeni gördüm)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.