Şimdi Ara

5800 kasa açıklığı & yazılım versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takıldı sormadan edemicem ben bu telefonu 1 hafta önce aldım ve sağ üstünde kasa açıklığı var.Herkes diyor ki kasa açıklığı ilk parti ürünlerde vardı düzelttiler yeni partilerde sorun yok.Buraya kadar herşey normal de madem benim telefon ilk parti ürünlerden e o zaman yazılım versiyonu nasıl v30 olabiliyor?İlk versiyonu v21 li bişey değil mi bu telefonun ? Ürünü yeni alıp da sağ üstte kasa açıklığı mevcut olan var mı?

Bu arada bazen ekranı yatırdığımda görüntü yatmıyor yine düz duruyor bu soğuktan olabilir mi?Kapatıp açınca düzeliyor?
    Ve ayrıca mesajlarda smiley yok sanırsam yada ben bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

Arkadaşlar kafama takıldı sormadan edemicem ben bu telefonu 1 hafta önce aldım ve sağ üstünde kasa açıklığı var.Herkes diyor ki kasa açıklığı ilk parti ürünlerde vardı düzelttiler yeni partilerde sorun yok.Buraya kadar herşey normal de madem benim telefon ilk parti ürünlerden e o zaman yazılım versiyonu nasıl v30 olabiliyor?İlk versiyonu v21 li bişey değil mi bu telefonun ? Ürünü yeni alıp da sağ üstte kasa açıklığı mevcut olan var mı?

Bu arada bazen ekranı yatırdığımda görüntü yatmıyor yine düz duruyor bu soğuktan olabilir mi?Kapatıp açınca düzeliyor?
    Ve ayrıca mesajlarda smiley yok sanırsam yada ben bulamıyorum.

kasa açıklığı olan cihazlar ilk parti değil sadece sonralarında da vardı.bence kasa açıklığını dert etme.
    telefonun da ilk parti değidlir.
    ekranın dönmemesi soğukla alakalı değil tabii ki.sensör hassaiyetiyle ilgili bir problem bu da Nokia lardaki.tel i tam olarak çevirirsen yada biraz sallarsan,dönmesi gerektiğini anca algılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 20 Aralık 2009; 9:01:46 >

• bi resim koyarmısın?
  • aynı sorun bende de var maalesef yeni fark ettim :S daha alalı 3 gün oluyor pazartesi satın aldığım yere gideceğim. ilk aldığımda ölü piksel vardı değiştirmişlrdi bunda da sorun çıkarmazlar diye umuyoum
  • kasa açıklığı bir üretim hatasıdır ve sorundur.
    5800 bütün serilerinde bu sorun vardır. Mediamarkttakiler var dedi. parti malları ile alakası yok dediler.
    5530 un ise dizaynı kusursuz ve hatasız.Kinetic Scroll ise müthiş çalışıyor
  • 5800 da mesaj yazarken smiley nasıl ekleyebiliriz?
  • Bu kasa açıklığı azda olsa hemen hemen bütün 5800 larda var bende ocakta almıştım v31 sürümlü bendede var hatta vatanın sitesinde bile var heralde farketmemişler sattıkları ürün resminde :)

5800 kasa açıklığı & yazılım versiyonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer kasa açıklığından şikayetçiyseniz benim yaptığım yolla halledebilirsiniz , şu gömgeklerden çıkan ince iğneler varya , birane ondan bulun sonra iğneyi japon yapıştırıcısına batırın (ucunu) iğnenin üstü japon kaplansın çok kalın olmamak kaydıyla ,öylesine silik bi japon kaplansın yani görünmesede olur iğnenin üstünde .. sonra o igneyi hızlıca kasanın açık olduğu yere batırır gibi sokun , fazla diplere daldırmayın tabi :D 1 mm kadar hatta dahada az .. , sonra
    açıklığı sıkıştırın ve tamam kasa açıklığı kalmamıştır .

o ufacık yapıştırıcı orayı tutmaya yeter .. bu işlem hiçbir şekilde kasaya zarar vermez çunki kullandığınız yapıştırıcı mintarı çok az

uyarı : bu uygulamayı yanlızca iğne ile yapın yoksa çok japon kullanırsınız telefonun olmadık yerlkeri yapışabilir .

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

kasa açıklığı bir üretim hatasıdır ve sorundur.
    5800 bütün serilerinde bu sorun vardır. Mediamarkttakiler var dedi. parti malları ile alakası yok dediler.
    5530 un ise dizaynı kusursuz ve hatasız.Kinetic Scroll ise müthiş çalışıyor

kasa açıklığı bütün 5800 larda var , bağzılarında çıkar bağzılarında çıkmaz , telefoun bütün köşelerine tırnağınızı sokmya çalışın açılmaz , ama o köşe açılır .. denemesi bedava . kasa açıklığı olmayanlardada aynı durum söz konusu

bu kasa açıklığının nedeni orjinal ön kameranın yer değiştirilmesinden dolayı vida deliklerinin değişmesidir , 4 kenarda vida olması lazımken ön kameranın oldupu yerde vida yok orayı pilastik bi tırnak tutuyo .. bu yüzden kasa açıklığı var biraz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 21 Mart 2010; 14:11:16 >

• Benimki de siyah 5800 v40 olanından. Ben de bugün farkettim. Garantisi dahilinde değiştirsem mi değiştirmesem mi diye kara kara düşünüyorum. Garantisi dolunca ve satmaya kalktığımda millet kasa açıklığı var mı diye haklı olarak bakacaktır.

Ne yapayım arkadaşlar, alırlarsa yeni gelecek telefonda da aynı sorunun olmayacağı garanti değil. Bu konuda bir fikri olan var mı?
  • kasa acikligi sorun degildir. bu cihaz icin sadece daha belirgindir. baska telefonlardada tv kumanda pc lere bak. herseyde olan bir durum. sadece kasanin malzemesi yuzunden bunu sorunlu ayipli olarak algilamayin. bunun icin forumu kirletmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.