Şimdi Ara

5800 da güncelleme yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefondan güncellemeleri kontrol et diyorum bulmuyo ıstanbulda kvk ya götürsem hemen yaparlarmi . Birde opera beta 1 deki yer imlerini beta 2 ye nasıl aktarabilirim

• up
  • usb kabloyu takıp nokia yazılım güncelleme programı ile tarattırmayı denedinizmi?
  • Hocam bencede telefonu pc ye bağla ve ovi suit ten güncellemeleri yükle kesin sonuç alirsin telden *#0000# bi sonuç vermiyor şahsen bende denedim olmadı pc den güncelledim, işlem cok kolay kormana ve servise götürmene mahal verecek bir durum söz konusu değil.
    Hadi kolay gelsin.
  • Güncellemenin faydaları neler?
  • UP
  • telefonu v30.. olupta "telefonunuz için yeni güncelleme yok" uyarısı alanlar şu adresteki 9. mesajda yazan işlemleri yapabilirler

http://www.maxi-cep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

(maxi ile cep arasındaki - işaretini kaldırın yalnız)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezarfen44

telefonu v30.. olupta "telefonunuz için yeni güncelleme yok" uyarısı alanlar şu adresteki 9. mesajda yazan işlemleri yapabilirler

http://www.maxi-cep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

(maxi ile cep arasındaki - işaretini kaldırın yalnız)

Bu şekilde güncelledim telefonumu işe yarıyor içiniz rahat olsun Güncellemeyle ilk gözüme çarpan olay mesaj yazarken Türkçe karakter kullandığınızda meydana gelen yavaşlama sorunu ortadan kalkmış

• Teşekkürler beyler
  • Arkadaşlar ben denedim aynı yöntemi ama bana "Cihazınızın yazılımı zaten güncel isterseniz yeniden yükleyebilirsiniz" diyor
  • Şimdi yapabildim "0559083" bu kodu çok sewdim :D
  • arkadaslar sızden acıl cevap beklıyorum 3 gundur bu konuyu arastırıyorum hıc bır sonuc cıkmadı ben pc suıte kurdum guncellestırme yaparken bana telefonda yetersız alan var dıyo ama ben bı tane resım bıle cekmedım telefonla yaa lutfn yardmcı olurmusunuz ne yapmam gerekıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.