- x
facebook'a giremiyorum!!!!
40 Cevap4000 Görüntüleme
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj


 
223 Mesaj
20 Aralık 2009; 2:42:46 

arkadaşlar facebook'a giremiyorum=/

[img=http://img710.imageshack.us/img710/5830/adszwc.th.jpg]



böyle bir ekran geliyo ekrana sayfayı görüntüleyemiyorum=//




< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoscartman -- 20 Aralık 2009; 2:46:48 >


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


344 Mesaj
20 Aralık 2009; 11:35:16 

İlginç benide 2 arkadaşım aradı facebook'a giremiyorum, diğer sitelerde problem yok diye. Dns değiştirdiler ama yinede giremediler. Ben sorunsuz girebiliyorum.


 
223 Mesaj
20 Aralık 2009; 14:38:53 

ewt anlamadım jawa'yı güncelledim emin olmak için ama facebook'a giremiyorum ama diğer sitelerde problem yok!!!!




[img=http://img710.imageshack.us/img710/5830/adszwc.th.jpg]


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
223 Mesaj
20 Aralık 2009; 14:51:02 


quote:

Orijinalden alıntı: whoscartman

arkadaşlar facebook'a giremiyorum=/

[img=http://img710.imageshack.us/img710/5830/adszwc.th.jpg]



böyle bir ekran geliyo ekrana sayfayı görüntüleyemiyorum=//





_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
223 Mesaj
20 Aralık 2009; 15:41:56 

arkadaşlar aynı problemi windows live'n mail bölümündede alıyorum ama diğer bölümleri sorunsuz çalışıyo lütfen yardımcı olun:S


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
223 Mesaj
20 Aralık 2009; 19:31:04 

arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu????


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


75 Mesaj
20 Aralık 2009; 19:42:32 

firefox kullanınca da hatalı mı açılıyo.
eğer firefox düzgün çalışıyorsa, bilen birileri kalıcı bir çözüm önerene kadar firefox kullanın.
hatta kalıcı çözüm bulsanız da firefox kullanın :))


_____________________________

İmzanız kural dışı değildir | | Buradaki uymanız gereken imza kurallarını okumanıza çok da gerek yoktur.


 
223 Mesaj
20 Aralık 2009; 21:06:43 

firefox'da da kullandım gene sorunlu çalışıyor bakaın


http://img189.imageshack.us/i/efwefewfewfewf.jpg/

çerezlerle ilgili bi uyarı verdi firefox ama!!!!



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoscartman -- 20 Aralık 2009; 21:15:01 >


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


32 Mesaj
21 Aralık 2009; 20:07:11 

aynı sorunu bende yaşıyorum facebooka ve hotmaillerime giremiyorum.neden olabilir acaba bilen birileri yardım yazabilirmi lütfen?


_____________________________



32 Mesaj
21 Aralık 2009; 21:05:04 

aynı arkadaşın yolladığı resimdeki gibi face de hotmailde?windows 7 yükle dediler ama konuyla ne alakası var çözemedim?öneride bulunabilecik birileri yokmu acaba?


_____________________________



 
1023 Mesaj
21 Aralık 2009; 22:52:22 

Sorun bugün bir müşterimdede olmuştu sorunun çözümü ise modem ayarınızdan PPPOE ayarını PPPOA olarak değiştirin sorun çözülecektir.Deneyimle sabittir.


_____________________________

***AMD X3@X4 720 BE@3000mhz***Gigabyte MA-790X-UD4***MSİ HD 6870 HAWK***Kingston Hyperx 4x2 Gb DDR2 1066 Mhz***
***Samsung 1 TB****Western Digital 2 TB***Seagate 320 GB***Samsung 250 GB***Creative Xtreme Music***Skystar S2 HD Uydu Kartı***
***OCZ 700 Watt Power***Samsung 2233BW***Samsung B2230H***


 
223 Mesaj
21 Aralık 2009; 23:11:53 

serkan önerin için teşekkür ederim için işe yaramadı pppoa yapınca ayarı bu sefer internete hiç bağlanmadı:S





ve bu problem bizim evde başka bilg denediğimiz zaman onlar bağlanıyor!!!
jawa en son sürüm ve
bilgisayarın günceleştirmelerinin hepsi yapılı (hali hazırda güncelleştirme k yani:S


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
1023 Mesaj
21 Aralık 2009; 23:15:48 

Sizin vediğiniz resimdeki aynı şekildeydi müşterinin facebook ekranıda hiç bir şey yapmadan direk modem ayarını değiştirdim sorun ortadan kalktı denerken acaba siz modem kullanıcı şifresi filan siliniyor ve o yüzden bağlanamıyor olabilirmisiniz


_____________________________

***AMD X3@X4 720 BE@3000mhz***Gigabyte MA-790X-UD4***MSİ HD 6870 HAWK***Kingston Hyperx 4x2 Gb DDR2 1066 Mhz***
***Samsung 1 TB****Western Digital 2 TB***Seagate 320 GB***Samsung 250 GB***Creative Xtreme Music***Skystar S2 HD Uydu Kartı***
***OCZ 700 Watt Power***Samsung 2233BW***Samsung B2230H***


 
223 Mesaj
21 Aralık 2009; 23:21:57 

yok hayır modem'e bağlanma konusunda bir sorun yaşamıyorum vista kullanmaktayım ve ağ paylaşım merkezinde bilgisayarın modeme bağlı modem'in se internete bağlı olmadığını gösteririyor zaten

bi kaç defada pppoa yaptıktan sonra bilgisayarın modemle bağlantısını kesip tekrar bağladım yinede internete bağlanmadı!!


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
223 Mesaj
21 Aralık 2009; 23:25:07 

ama facebook ve windows live'in mail kısmı dışında başka hiç bir sitede sorun yaşamıyorum!!!!

ve aynı modemden başka bilgisayarla facebook'a girmede sorun yaşanmıyor!!!


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
834 Mesaj
21 Aralık 2009; 23:37:13 

aynı sorunu yaşıyorum bı çozum lutfen şaka gıbı bı durum


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


 
1023 Mesaj
22 Aralık 2009; 0:03:14 

Evet biraz önce arkadaşlar modem ayarında PPPOE\LLC yaptım yukarıda arkadaşın resimde veridiği gibi açıldı facebook tekrar PPPOA\VCMUX yaptım facebook sorunsuz açılıyor bilginize ben çözümü söyledim fakat bir yerde arkadaşlar hata yapıyorsunuz.



< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan2060 -- 22 Aralık 2009; 0:04:09 >


_____________________________

***AMD X3@X4 720 BE@3000mhz***Gigabyte MA-790X-UD4***MSİ HD 6870 HAWK***Kingston Hyperx 4x2 Gb DDR2 1066 Mhz***
***Samsung 1 TB****Western Digital 2 TB***Seagate 320 GB***Samsung 250 GB***Creative Xtreme Music***Skystar S2 HD Uydu Kartı***
***OCZ 700 Watt Power***Samsung 2233BW***Samsung B2230H***


 
834 Mesaj
22 Aralık 2009; 2:30:27 

o pppeo yerini degdtrnce net gdyor. buna bi cozumu bulamiycazmi koca dh de.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


 
223 Mesaj
22 Aralık 2009; 17:29:13 

ewt arkadaşlar yokmudur bir çözümü???


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
834 Mesaj
22 Aralık 2009; 22:06:14 

magduruz


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


 
210 Mesaj
22 Aralık 2009; 23:56:04 

Bu sorunu bazen ben de yaşıyorum. Hatta daha bugün yaşadım ama sonra kendiliğinden düzeldi.


_____________________________



 
834 Mesaj
23 Aralık 2009; 13:35:09 

beyler konuyu başka nereye acsak sorunumuza care buluruz dh de


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


32 Mesaj
23 Aralık 2009; 13:39:48 

hala yok ya..


_____________________________



3650 Mesaj
23 Aralık 2009; 14:34:48 

Arkadaşlar tarayıcınızın geçmişini silin öyle deneyin,bende aynı problemi yaşamıştım geçmişi sildikten sonra düzelmişti.


_____________________________

Intel i7 3770k 3.5@4.5 GHZ / Cooler Master Hyper TX3 Evo // Msi Z77A-G43 // GSKILL Sniper 2*4gb 1600Mhz // Asus R9 270X DcU II // Corsair Force GS series 128 GB (560-535) / Western-Digital Caviar Black 1TB 64mb 7200rpm // Cooler Master 80 Bronze 600 WATT // Cooler Master K350 // ViewSonic 23" FHD LED


32 Mesaj
23 Aralık 2009; 14:46:26 

sildik kaç kez ama olmadı. malesef..


_____________________________



3650 Mesaj
23 Aralık 2009; 14:59:42 


quote:

Orijinalden alıntı: mevsimhazan

sildik kaç kez ama olmadı. malesef..



ben mozilla kullanıyorum sildiğimde düzelmişti. ctrl+shift+delete


_____________________________

Intel i7 3770k 3.5@4.5 GHZ / Cooler Master Hyper TX3 Evo // Msi Z77A-G43 // GSKILL Sniper 2*4gb 1600Mhz // Asus R9 270X DcU II // Corsair Force GS series 128 GB (560-535) / Western-Digital Caviar Black 1TB 64mb 7200rpm // Cooler Master 80 Bronze 600 WATT // Cooler Master K350 // ViewSonic 23" FHD LED


 
223 Mesaj
23 Aralık 2009; 22:02:53 

bakın ben bugün vistayı formatlayıp windows7 kurdum ama durum hala aynı malesef!!!!!!!!!!

harddisk'i formatlamama rağmen böyle bir sorun var lütfen yardımcı olun!!!!


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


32 Mesaj
23 Aralık 2009; 22:18:56 

hadi ya bende yarın format attırmayı düşünüyordum.şimdi bir arkadaş çerezlerde bir sorun vardır format attırmadan geçmez demişti
internet explorer ı güncelleştir dedi biri aman ya.serkan bey modem ayarlarını bulamadım.ayarları değiştiricem ama giremiyorumki onada yahu??


_____________________________



 
223 Mesaj
24 Aralık 2009; 1:06:05 

arkadaşlar lütfen yardım windows live ve facebook sitelerine giremiyorum ama diğer sitelerde hiç bir sorun yok!!!


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


 
834 Mesaj
24 Aralık 2009; 10:37:52 

beyler format duzeltmiyormuş onu gecelim ozaman, o modem protokolu degstrme olayi ppoea gbi olan onu yapincada int gdyor ayrica int gitmese bile bi zarari olurmu bilmiyorum, cozum lutfen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


 
834 Mesaj
24 Aralık 2009; 14:15:20 

evet sorunu bende cozdum beyler. sımdı hem ıe hem frefoxda kı cerezlerı sılın gecmısı felan yanı. sonra cıkın modeme reset adın. duzelır benım duzeldı.


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.


32 Mesaj
24 Aralık 2009; 19:17:27 

bilgisayarcıya verdim akşam aldım düzeldi dedi ordan bağlandım face ve maillerime girebiliyordum.ne olmuş dedim virüs girmiş temizledik dedi format atmadan temizledim dedi sevindim eve geldim şimdi gene açılmıyor.yani sorun bağlantıdan veyada ağ bağlantılarından kaynaklı oldunu anladım 35 ytl ye en azından ama mailler ve face gene yok yeter ama yaaaa....


_____________________________



32 Mesaj
24 Aralık 2009; 19:20:11 

60 kc3 modeme nasıl reset attın lütfen yazabilirmisin?nasıl reset atıcaz?


_____________________________



 
223 Mesaj
25 Aralık 2009; 12:03:53 

benimki düzeldi ama nasıl!!!
laptop'u mu başka bir modeme bağladım tek yaptığım şey ve sorunsuz bağlandı ve hale hazırda bağlanmaya devam ediyor:D
birde kullandığım bir program var onu deneyin trky dns ayar programı (ben bu programı başka bir modeme bağlanmadan önce kurmuştum ama işe yaramamıştı! ama arkadaşlarım bu program sayesinde girdiğini iddea ediyo giremiyen varsa denesin derim!!!


_____________________________

kymco granddink250cc
acer travelmate 6291 12.1'
honda civic 2009
hyundai accent 2004
n95


680 Mesaj
25 Aralık 2009; 12:48:56 

4 gun once bırden bıre bana da aynısı olmustu

flash playerın son versıyonunu tekrar yukledım duzeldi bilginize


_____________________________

Rakı


 
3992 Mesaj
25 Aralık 2009; 20:05:18 


quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Sorun bugün bir müşterimdede olmuştu sorunun çözümü ise modem ayarınızdan PPPOE ayarını PPPOA olarak değiştirin sorun çözülecektir.Deneyimle sabittir.



Bu ayarı nereden yapacağız?



Kaç gündür bende de sorun vardı, fazla üstünde durmadım ama çoğu kişide sorun varmış.


_____________________________




564 Mesaj
25 Aralık 2009; 21:55:44 

nadirde olsa olan bir sorun, bu tip şeylerde hijackthis programını kullanın http://www.filehippo.com/download_hijackthis/ linkten indirdikten sonra taratın ve bulunan hataları silin.hepsini silin çünkü hangi sorun ona neden oldu kolay anlaşılmaz.ccleaner gibi bir programlada gereksiz dosyaları silin bir sorun kalmaz.banada olmuştu aynısı nette çözümü yok ama hijackthis zaten bu tip sorunlar için biçilmiş kaftan güzel bir program.


_____________________________



 
3992 Mesaj
26 Aralık 2009; 14:18:18 


quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

nadirde olsa olan bir sorun, bu tip şeylerde hijackthis programını kullanın http://www.filehippo.com/download_hijackthis/ linkten indirdikten sonra taratın ve bulunan hataları silin.hepsini silin çünkü hangi sorun ona neden oldu kolay anlaşılmaz.ccleaner gibi bir programlada gereksiz dosyaları silin bir sorun kalmaz.banada olmuştu aynısı nette çözümü yok ama hijackthis zaten bu tip sorunlar için biçilmiş kaftan güzel bir program.


Program önerisi için teşekkürler.


_____________________________




289 Mesaj
26 Aralık 2009; 14:38:11 


quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Evet biraz önce arkadaşlar modem ayarında PPPOE\LLC yaptım yukarıda arkadaşın resimde veridiği gibi açıldı facebook tekrar PPPOA\VCMUX yaptım facebook sorunsuz açılıyor bilginize ben çözümü söyledim fakat bir yerde arkadaşlar hata yapıyorsunuz.



O bahsettiğin ayarlar Türkiye configrasyonuna ters.Türkiye de internete cıkan ip icin istenilen modem configrasyon ayarı pppoe llc dir.

Facebook için sorun yasanlar dns ayarlarını
208.67.222.222
208.67.220.220 yapabilir sorunsuz girebilirler.


_____________________________

Gittiğim Yolun Sonunda Cenneti Görüyor İsem
Yolda Çektiğim Zorluklar Bitirmeme Engel Olamaz.





 
834 Mesaj
26 Aralık 2009; 16:28:09 

hocam reset dedıgım arkadakı dugmeyı kapatıp açtık


_____________________________

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
26 Aralık 2009; 17:40:33 

+3
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [İnternet] » İnternet Servis Sağlayıcılar » TTNet » facebook'a giremiyorum!!!!
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön


 

 



Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü / mini sürümü.



0.328