Şimdi Ara

Q6600 Phenom II X4 955 Sapphire 5850 ile oyun testleri değelendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Q6600 Phenom II X4 955 Sapphire 5850 ile oyun testleri değelendirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 20 Aralık 2009; 0:56:04 >

• 5850 26 fps verio min sacma hemde v.high + Full HD
  • max-min fps arasında 100 fps den fazla fark var. nasıl iş bu
  • Bu kadar emeğe en azından teşşekkür edilir ama kimse bişey yazmamış..

Emeğine sağlık.. güzel bir test olmuş..
  • Bencede güzel bir test olmuş.Testlerden de anlaşılacağı gibi Q6600 ölmemiş halaBence intelin son yıllarda çıkardığı en iyi işlemcilerden
  • AMD phenom 2 işlemcilerin esprisi ddr3 belleklerden verim alabilmesi. Q6600lerde ise fsb sınırı var, 1333fsbli iken en yüksek çift kanal ddr2 667 çalıştırabilirler. AMD işlemcilerle testler ddr3lerle tekrarlanırsa cüzi de olsa bir miktar performans artışı daha olacaktır.
  • cenova hocam

5850 far cy 2 testinde 4*aa da min rezil fps değerleri almış.bunu bir ss ile gösterebilir misin?geçen cestvrai min fps oarak 60 falan alıyordu tek 5850 ile.çok az o.c vardı onun kartta.arada dağlar kadar fark var.ya o yanlış blgi verdi yada sizin test verileri yanlış.

başka 5850 sahipleri default olarak aynı ayarlarda bench alabilirler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    14 yıl önce açıldı
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    13 yıl önce açıldı
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verilmek istenen mesaj son derece açık, oyun için kriter ekran kartıdır işlemci değil i5 veya i7 de olsa bence sonuçlar yine birbirine yakın olurdu yüksek çözünürlük ve very high grafik ayarları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmaster -- 9 Ocak 2010; 20:52:57 >
  • Eline sağlık cenova.Yine güzel bir test
  • Hocam uğraşıp o kadar test yapmışsın teşekkürlerde keşke 1-2 kelam birşeylerde yazsaydın,hem arkadaşlarda soru sormuş. Sanki isteksiz,alın ne yaparsanız yapın tarzında olmuş gibi yada ben yanlış anladım

Yinede emeğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum
  • q6600 forever
  • cenova teşekkurler.
  • Güzel test teşekkürler

Min max fps farkı çok fazla oyundaki mekanların büyüklüğü mü bu kadar etkili nedir re5 te fazla fark yok
  • Arkadaşlar öncelikle hepiniz ilgisine çok teşekkürler.
    Genelde incelemelerimde, kullanıcılar ile diyalog şeklinde sonuçları yorumlamak hoşuma gidiyor. Yoksa asla yaptım bıraktım ne kelime, böyle bir saygısızlığı yapamam.
    Konuyu açtığım zaman öyle iki mesaj geldi ki, ardından konu gündemden düşünce ben o iki mesaja ne yazayım dedim, vazgeçtim.

Ancak şimdi sizlerle bu çalışmada ki en önemli çıkaramımı paylaşmak istiyorum.
    Q6600 işlemci oldukça yaygın kullanılan bir işlemci. Günümüzün popüler işlemcilerinden olan Phenom II, Core i7-i5 arasında, yüksek çözünürlüklerde, oyunlarda çok ciddi bir fark olmadığını bir çok sitede gözlemledim.
    Ben de yeni sistemim olan Phenom II ile Q6600 3 GHz işlemciyi değişik oyunlarda yüksek çözünürlüklerde inceledim.

Q6600 işlemcisi olan arkadaşlar, 3 GHz hızlarında işlemcinizi yüksek çözünürlüklerde güncel oyunlarda daha fazla performans elde etmek istiyorsanız, bende ki mevcut sistem şeklinde işlemci anakart değişikliği yapmak için önemli bir nedeniz olmayacak gibi görünüyor.

Sistemimin ddr2 olduğunu özellikle hatırlatmak isterim. Ddr3 sistemine geçişler daha da masraflı olacağı da akıldan çıkarmamak gerekli.

• Cenova eline saglık

Önbellek konusunda bir incelemen olsa askında kendi adıma daha çok faydalanacagımı düşünüyorum

Şaka bir yana cidden eline x4 620 yada önbellek 2mb ve daha fazla olan aynı sınıf işlemci geçerse böyle bir test süper olur.
  • Elde olsa ben de çok isterim böyle bir kıyaslama yapmayı.
  • konu gündemden düşmüş ama teşekkür etmek istedim cenova 'ya. aklımdaki ufak soruları sildi tamamen q6600 ile ilgili =).
  • teşekkürler
  • yuh konu eskiymiş ben daha şimdi görüyom
    bende birkaç şey ekliyeyim
    testlere baktımda hiçte şaşırmadım herzaman dediğim gibi intel Q serisi her daim bir adım önce olmuştur aynı hızlarda bile çoğu yerde üstünlüğünü koruyor, kaldiki Q6600 den bahsediyoruz Q8-9 serisi daha performasnlı olacaktır.
    x4 leri nyüske saat hızlarında yakaldığı performsnı Q serisi daha az hızlarda eşitleyior hatta geçiyor. adam burda Q6600 3ghz te bırakmış tüm testlerde (shame on you)
  • Q6600'ü çıktığı ilk haftalarda almıştım.O günden beri bir kere yüzümü kara çıkartmadı.Nerden baksak oyunlarda rahat 2 sene daha götürür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.