arkaaslar kendi modemim arızalandıgından dolayı bir sureliğine arkadasımın modemini aldım ustte model i ve versionu yazıyor
Bu modemin tanıtım cd si olmadıgını ve 192.168.1.1 e girip kullanıcı adı şifremi girmemin yeterli olacagı soylendi ama içinden cıkamıyorum xxxxxx@ttnet ****** şeklinde şifremi giriyorum fakat kabul etmiyor arkadasın 1 tanesi de dediki oraya modemin kullanıcı adı ve şifresini girmelisin die ama modemi aldıgım adam oyle birsey olmadıgını soyluyor kullanıcı adı ve şifre yok dior ne yapmam gerek bi yardım ne olur
bu arada 146 nın ücreti nedir ??? Teşekkürler şimdiden
192.168.1.1 bunu yazınca küçük pencere açılır oraya yazman gereken modem şifresidir..Daha sonra açılan sayfada ayarlara gelip kullanıcı adı yazan yere telekom tarafından verilen kullanıcı adı ve şifre girilir..
Modemin kullanıcı adı "admin" şifresi de modemin veya chipsetinin adıdır genellikle.Bu modemi kullanan bir arkadaş uğrarsa topice sorunun biter..
146 ücreti normal tel. ücreti baya pahalı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baldaSSare -- 6 Ağustos 2005, 2:06:44 >
modemin içine girip kullanıcı adı ve şifreni yazıcaksın. qIrIq 'in dediği gibi root root yaz. Açılan bölümde kullanıcı adı şifreni yaz. Vpi:0 ise onuda 8 yap.
Arkadaşlar merhaba, benzer bir sorun da bende var. Bilgisayara format attım, fakat modemi kuramıyorum. 192.168.1.1 yazdığım vakit, internet explorer " arama sayfasını açamadı diyor" nasıl çözebilirim bu problemi? Ayrıca ağ bağlantısı bile kuramıyorum.
Şimdiden teşekkürler