Şimdi Ara

5800 Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm Arkadaşlar Telefonu Aldım Ertesi Gün Bu Konuyu Açıyorum WLAN ve Kamerada Sıkıntı Yaşadım Kamera 3.2 Mp Olmasına Rağmen 1.3 Den Kötü Gösteriyor Karıncalı Şekilde Bilginiz Varmı Acaba Ayarlardanmı Düzeltiliyo Kurcaladım Yapamadım Birde Telefonu Teknosadan Aldım KVK GArantisi Nasl Birsey Oluyor KVK Yazan Bir Belge Göremedim İnternetede Nedense Girmiyor İlk Günden Pişman Oldum :(

• WLanda ne gibi sorun yaşadın?
  • Ağa Bağlanıyorm Şifremi Felan Soruyo Bağlandı Yazısı Geliyo Sonra Seceneklerden Tarayıcıyı Açıyorum Herhangi Bir Siteye Girdiğimde 40 Sn Felan Bekliyor Sonra

Web:
    Ağ Geçidi Cevap Vermiyor

Bu Hatayı Veriyo Bağlanmıyo :S
  • kardes kamerasi gercekten karincali gibi gozukuyor ama telefonun ozellikleri diger eksilerini unutturucaktir sana birde wirelesstan baglanmk bazen zor olabiliyor modemine gore degisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahcani

Selamın Aleyküm Arkadaşlar Telefonu Aldım Ertesi Gün Bu Konuyu Açıyorum WLAN ve Kamerada Sıkıntı Yaşadım Kamera 3.2 Mp Olmasına Rağmen 1.3 Den Kötü Gösteriyor Karıncalı Şekilde Bilginiz Varmı Acaba Ayarlardanmı Düzeltiliyo Kurcaladım Yapamadım Birde Telefonu Teknosadan Aldım KVK GArantisi Nasl Birsey Oluyor KVK Yazan Bir Belge Göremedim İnternetede Nedense Girmiyor İlk Günden Pişman Oldum :(

Megapiksel kalite demek değildir sadece çektiğiniz fotoğrafın boyututur.Evet 5800'ın kamerasında baya kumlanma mevcut bunu sıfıra indirmek çok zor sadece güncelleyerek kumlanma(noise) oranını biraz azaltabilirsiniz.
  • Arkadaşım karıncalı göstermesinin sebebi kamera ayarlarından.Yapacağınınz çok basit kamera ayarlarındaki netlik bölümünü normalden düşüğe alacaksınız çok az da kontrastı arttırın mükemmel fotoğraf kalitesi yakalayacaksınız.Ancak her kameraya girişinizde bu işlemi tekrar etmeniz gerekmekte çünkü kaydolmuyor.
  • Telefon Kameranızı Bulunduğnuz Ortama Göre Yeniden Senronize Edin,Ayarlarına Göz Gezdirin. Açık landa mükemmel görüntü elde ediyorum ayarları uyguladığımda kapalı alanda da aynı sonucu alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Lg G2 Kamera Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Işık yetersiz olunca evet kumlanma olabiliyor ama gündüz çok güzel çekiyor.
  • kamerası gercekten cok iyi gunduz cekimlerinde.
    ancak gece cekimlerinde on ve arka kamera vasat. ayarlardan gece modu yapılınca daha iyi vekiyor buda +sı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 16 Şubat 2010; 17:23:20 >
  • Gerçekten. Ev Ortamında ve Gece Fotoraf Çekilmiyor Vasat ki Ne Vasat.
    Ama gündür Dışarıda Okadar Güzel Fotoraflar Çekiyorki Şaşırıyorum ..
    Ve Videolardada Hiç Takılma ve Donma Olmuyor Orasıda 1+
  • arkadaşlar 5800 xm kamerasında hiçbir sorun yok. kapağındaki cam yüzünden öyle çekiyor. birde arka kapağı çıkarın öyle deneyin garip ama gerçek. bence gayet gece çekimdede gündüzdede güzel çekiyor.
  • ben bu ürünü kullanıyorum fotograf kalıtesı cok guzelll
  • arkadaşlar tlf kullanıcısıyım pişman oldum aldığıma şimdi sorunum kamera çalışmıyor açsam dahi menünün altında çalışıyor görünüyor ama görüntü geliyor duvar kağıdı kalıyor ne yapabilirim ?
  • @ msty19

En ufak bir sorunda ben bu telefonu aldığıma pişman oldum diyorsanız keşke hiç almasaydınız bu telefonu güzelim 5800 sizin gibi bilinçsiz kullanıcıların elinde haşat oluyor.
  • arkadaşım wlan için modemden kablosuz güvenliğini wpa 2 olarak ayarla çözülecektir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: motaro

arkadaşlar 5800 xm kamerasında hiçbir sorun yok. kapağındaki cam yüzünden öyle çekiyor. birde arka kapağı çıkarın öyle deneyin garip ama gerçek. bence gayet gece çekimdede gündüzdede güzel çekiyor.

Hayret bir şey ya, başta güldüm sana ama gerçekten farketti gece çekiminde, az önce denedim, normalde zaten dışarda kusursuz çekiyor ona gerek yok. yansıma yapıyor sanırım tertemiz olmasına rağmen kapaktan dolayı daha beyaz çekiyor, kapak olmadan kontrastlı gibi geçiyor. Ama kapak çıkartmak çok saçma olur resim çekerken:S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.