Şimdi Ara

5800 Güncelleme Acil Yardım NOLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800'ı bugün aldım güncelleme yaparken 13 dk kala yeniden başladı tel o sırada bağlantı için pc Suite'i seçene kadar bağlantı gitti sonra devam ettirdim ve 13 dk de takıldı kaldı ilerlemiyor. nolur yardım edin napmalıyım kabloyu çekmeye korkuyorum teli kapatamıyorum. Yardım edin napmalıyım :( Gece Gece hiçbi yeri de arayamam sabaha kadar açık da bıraksam böyle kalacak gibi görünüyo nolur yardım edin bana :(

• Sakın kabloyu çekmeyin! USB bağlantısı kesilsin öyle çekin.

http://nokia-firmware.blogspot.com/
  • Blogda var phoenix ile firmware yüklemeyi deneyin eğer kabloyu çekerseniz cihazın içindeki mevcut yazılımda çökebilir.
  • sorun orda zaten bağlantı kopmuyo bi türlü
  • bağlantı mutlaka bir süre sonra kesilecektir dosya mı iniyor yoksa telefona mı yükleniyor?

http://nokia-firmware.blogspot.com/2009/12/navifirm-firmware-yukle.html

navifirm ü indirin hemen oradan 5800XM ürün koduna uygun yazılımı çekin sonra doğru yere kaydedip phoenix ile yükleyin olmazsa dp exe. indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Aralık 2009; 0:42:03 >
  • Ya bak anlatamıyorum galiba telefon şu an Nokia Software Updater'e bağlı ve 3 dk ye indi ardından yeniden başladı ve 15dk'ye çıktı tekrar. Benim herşeyden önce telefonu sağsağlim burdan kurtarmam lazım bunu nasıl yapıcam. güncelleme indirildi ama kurulumda sorun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 19 Aralık 2009; 0:43:52 >
  • kurulumda sorun çıktığı yerde USB bağlantısı kesildi hatası vermiyor mu az bekleyip çekin kabloyu yeniden deneye basmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet şu an onu yaptım yeniden başlatmadan iptal ettim. Fakat telefonda bir yavaşlama söz konusu şu an. Cihazı Fabrika Ayarlarına döndürsem bir problem olur mU? Güncellemeden tamamen vazgeçtim yeter ki şu telefonu sağsağlim yarına çıkariyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 19 Aralık 2009; 0:57:06 >
  • Format at sonra phoenix ile firmware yükle.
  • "Cihaz kurtarma" diye birşey çıkmadıysa beklemeye devam et.Sakın çekme.
  • Cihaz Kurtarma ekranı çıkmıştı ve orda devam etmiştim. Fakat şu an Updater kendisi kapatmayı teklif etti bende onu kıramadım (!) ve kabul ettim kabloyu çektim şu an bi problem yok gibi "Orjinal Telefon Ayarları" seçeneğini kullandım. Bu gecelik bana bu kadar aksiyon yeter gibi saat 21:45'de telefonu aldım ve gece 12-1 arası mahfetmenin eşiğine geldim. Hafif bir yavaşlık söz konusu yada şu an tutuşmamdan ötürü bana öyle geliyor. Son olarak şunu yap ve herşey bitsin dediğiniz bişi varsa yapayım.
  • dostum panik yapma tekrar güncelleme yap güncelleme acıkken pc i kasma antivirüsü bile iptal et nokianın indirdigi updateyi taramaya kalkıyordur tekrar güncelleme yap bence
  • Dostum sen bi hard format at bi kaç gün elleme güncelleme falan biraz terlesin elinde telefon sonra yaparsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.