Şimdi Ara

Zyxel P-660W-T1 v3 wireless kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
18.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ttnet başvururken kampanyadan modem verelimmi dediler bende şimdi kim uğraşıcak modemle verin dedim demez olaydım :)

    Bana verdikleri modem Zyxel P-660W-T1 adın bir modem taktık çalıştı iki bilgisayar bağlanıyoruz.Belli bir zaman sonra modemde kopmalar başladı wireless bağlantı gidiyor bağlan dediğimde bağlanmadan sorun gider çıkıyordu sorun gider fayda etmediğinden modemin wireless kapatıp açınca düzeliyordu.Bu sorun baya uğraştım firmware günceleme yaptım.Modem güvenlik duvarını kapadım vs en son geldiğim nokta şuan wireless gidince tekrar bağlanıyor ama arada azda olsa kopmalar oluyor.Bu konuda yardımcı olucak varmı?



  • zamanlama sorunundan kaynaklanıyor olabilir. internete ne kadar bağlı kalacağını kendin belirliyorsun. ama işin ilginç yanı düzeltmeye rağmen halen aynısını yapıyor. modem değil düşman sanki. çok ahım var çok...
  • Zyxel forumlarının birinde kanal seçimini 7 veya 8 yaparsanız düzelir demiş yaptım herhangi bir gelişme yok.Bu nasıl modem anlamıyorum.Zyxel teknik servisine yazıyorum hala bana dönecekler herhangi bir modelin 20 tane firmwave var.Bu nasıl pazarlama anlayışı modemleri test etmeden sürüyorlar sanırm piyasaya...Buarada modemi dün değiştirdim değişen bir şey yok tüm modemlerde aynı sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 19 Aralık 2009; 15:53:58 >
  • Neyse ki başvurada bulunduğum telekom bayisi anlayışlı davranıp elerinde kalan Tp-link modemle değiştirdi ve şuan herhangi bir sorun yok şuana kadar zyxel nette gördüğüm kadarıyla çoğu modeli wireless da sorun yaşamış bazıları firmwave çözülmüş bazıları öyle kalmış nasıl bir modem olduğunu artık siz anlayın.
  • keşke o modemi söküp de bir fotoğraf çekseydin. v3 modele sahip olan biri bunu yapabilir mi?
    yani v2 ile v3 arasındaki görsel fark hem yazılımsal hem de fiziksel.
    mesela dış görünüm açısından anten v2 de sağda, v3 de solda değil mi?
    kartı ters çevirirsen, anten sola geçer. yok artık lebron james diyenler olabilir. ben de ohara derim..



    sorunu çözememişsin. senden donanımcı olmaz..hemen modeme kabahati atmışsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    keşke o modemi söküp de bir fotoğraf çekseydin. v3 modele sahip olan biri bunu yapabilir mi?
    yani v2 ile v3 arasındaki görsel fark hem yazılımsal hem de fiziksel.
    mesela dış görünüm açısından anten v2 de sağda, v3 de solda değil mi?
    kartı ters çevirirsen, anten sola geçer. yok artık lebron james diyenler olabilir. ben de ohara derim..



    sorunu çözememişsin. senden donanımcı olmaz..hemen modeme kabahati atmışsın.





    Ttnet son zamanlarda kayıt olanlara 660w v3 veriyor bana verdiği gibi daha önce verdiği zyxel modem 660hw modelini veriyordu ondan sonra tplink şimdide benim yaşadığım sorunlu modemi veriyor.Bana verilen modem v3 modele arayüzde son ayrıntısına kadar gösteriyor yok sen inanmak istemiyorsan seni sana en yakın telekom şubesine alalım.

    Suçu tabi modeme atıcam sorunun klavyeden olacak hali yokadamlar modemi düzgün test etmeden piyasaya sürüyorlar sonra o firmware senin bu firmware benim dene dur kaldı ki bir tane değil hepside öyle yeni modem verdiler gene aynı sorun kaldı ki sanırım chip tam emin değilim bu modeme ödül vermiş performansından dolayı yok artık tam bir fiyasko hala zyxel taş gibi marka diyorsan bazı forumlarda 660w ve 660hw sorunlarından oluşan 100 sayfa yakın konular var seni birde oraya alalım.

    Son olarak zyxel teknik serviside berbat durumda arıyorsunuz açmıyorlar mail atıyorsunuz verilen cevaplar fix olan şeyler kabloyu kanalı ayarladınızmı ayarlar doğrumu vs. açtığım soruna bir mail geldi bende bunları yaptım başka nasıl çözebilir yazdım hala cevap gelicek ama umutluyum bir gün bana tekrar dönecekler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 23 Aralık 2009; 21:49:14 >




  • aynı dert bende de var. İnternet kablodan sorunsuz bağlanıyor ama iş kablosuza gelince max bağlanma süresin 1dk nın altında. zyxel in sitesinde P-660W-T1 v3 için 30/01/2010 tarihli firmware var yükledim + kanal ayarlarını değiştirdim ama nafile hala aynı dert. birde telekom bayisinden özellikle istedim zyxel diye şimdi adama gitsem yalvarsam modemi değiştir diye adam dötüyle güler bana. çözüm bulan var mı arkadaşlar.
  • merabalar ben de airties modem kullanıyordum fakat wlan kopmalar olduğu için değiştirdim yani anlayacağüınız her modemde kablosuz kopmalar olabiliyor P660wt1 v3 için ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/P-660W-T1v3/Firmware/TTNet box4 yazılımını bi yükleyin problemin giderildiğini göreceksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scandelos

    merabalar ben de airties modem kullanıyordum fakat wlan kopmalar olduğu için değiştirdim yani anlayacağüınız her modemde kablosuz kopmalar olabiliyor P660wt1 v3 için ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/P-660W-T1v3/Firmware/TTNet box4 yazılımını bi yükleyin problemin giderildiğini göreceksiniz.



    yazılım .bin dosyası şeklinde kuramadım nasıl olcak, bilgi verirsen sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mecucyecuc


    yazılım .bin dosyası şeklinde kuramadım nasıl olcak, bilgi verirsen sevinirim.



    Modem arayüzünde Maintenance kısmında FW bölümü bulunur. O bölümde .bin dosyasını "gözat" kısmından bulun ve daha sonra "yükle" şeklinde güncelleştirin.
  • merhaba, benzer şekilde kopmalar ve yavaşlamalar bende de var. benim modemim v2. ftp sitesinden kendi modemimin ttnet firmware'ini indirdim, gözat diyip orada yükle diyince bir süre bekleyip sayfa hata veriyor, sonra baktıgımda tekrar eskisiyle aynı sürümü görüyorum. yanlış versiyonu yüklemediğime eminim. v2'de böyle birşeye gerek mi yok başka birşeyi mi yanlış yaptım?
  • merhaba ,

    Bendede P-660HW-T1 v3 var , benzer sorunları yaşamaktayım , ftp sitesinden uygun firmware bulup yüklemeye çalıştım ancak kabul etmedi , kendisine güncellemeleri kontrol et dedim yeni sürüm yoktur şeklinde mesaj vermekte.

    bu konu ile ilgili ne yapabilirm

    teşekkürler
  • bende de var. devamlı gidip geliyor. pişmanım aldığıma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istengeldimyorgunum
    bende de var. devamlı gidip geliyor. pişmanım aldığıma.

    Bende bugün kampanyadan aldım, zaten airtais dışındakilerde genelde problem olduğunu biliyorum ama ellerinde başka modem olmadığı için bunu verdiler. şimdi size sormak istediğim şey, ethernet kablo ile girince bi problem yok değilmi? yani daha kullanmaya başlamadan wireless dan ümidi kestim de bari interneti kullanalım kablolu mablolu artık napak.
  • hay ben bu zyxelin.... modemi geçen çarşamba aldım eski modemimde zyxel prestige 600 kabloluydu gayet iyi bir modemdi, kablosuzunu alayım dedim almaz olaydım, makinayi vatan'dan aldım, kopma yapıyor yazılım güncelledim yine kopma oluyor , vatana götürdüm test ettiler sorun yok dediler,yetkili servisi aradım hattan dedi ttneti aradım onlarda hattı düzelttiler yine kopuyor , bağlantı zaman aşımı diyor 2 snye sonra sayfayı yenileyince düzeliyor, neyse ki wirelessinde kopma yok, diğer modemle bağlantıda kopma olmuyor nasıl iş anlamış değilim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tungalp
    hay ben bu zyxelin.... modemi geçen çarşamba aldım eski modemimde zyxel prestige 600 kabloluydu gayet iyi bir modemdi, kablosuzunu alayım dedim almaz olaydım, makinayi vatan'dan aldım, kopma yapıyor yazılım güncelledim yine kopma oluyor , vatana götürdüm test ettiler sorun yok dediler,yetkili servisi aradım hattan dedi ttneti aradım onlarda hattı düzelttiler yine kopuyor , bağlantı zaman aşımı diyor 2 snye sonra sayfayı yenileyince düzeliyor, neyse ki wirelessinde kopma yok, diğer modemle bağlantıda kopma olmuyor nasıl iş anlamış değilim...

    Modemde ve bilgisayarınızdaki ayarlarda güç tasarrufu varsa onu deaktif edip tekrar deneyin. Ayrıca bağlantı zaman aşımı ile ilgili bir ayar varsa bunu da sürekli bağlı gibi bir seçeneğe ayarlayın.
    Eğer firmware günc. yaptıysanız başka problem olmaması gerekir çünkü.




  • aynı sorun ...zyxel e
  • arkadaşlar kimisi sorunsuz kullanıyoruz diyor ben yaşayamadım o zevki 3 tane modem değiştim:D
  • iyi günler. geçen cumartesi golddan aldım ben 660 v3 ü. kablo ile bağlandığımızda hiç bir sorun yok yalnız wireless ile bağlandığımda 1 saatte 1 kesilme oluyor. hemde bütün wireless ile bağlanan cihazlarda oluyor. bilgisayarlardan birine format attım ettim, belki trojen vs. vardır diye. 0 ken birdaha denedim yine aynı sorun var. aradım teknik servisi, firmware güncelledim yinede fayda etmedi. bugün geri götürüp değiştireceğim yerine ne almalıyım sizce ?
  • merhaba bende ttnet kampanyası ile aldım modemi ellerinde huavei ve zyxel varmış bende huavei çömez daha bu işlerde zyxel daha iyidir heralde diye biraz aceleye geldi alırken zyxel olsun dedim demez olaydım sürekli bir kopma mevcut gidiyor 1 dak. sonra geliyor günde 15 - 20 kere kopuyor belki deli etti :S "zyXel"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.